Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, Mei 23, 2009

BeRhENtI DaRi DuNia bLoGiNg

hape! bhenti dri duni bloging...(percaya ke!)
waduh! mesti uols akan rindukan aku kan...

YUP! mmg kompem aku akan bhenti dri dunia bloging ni...
so kt sini aku amik kesmpatan nak ucpkan jutaan trima kasih
kpd all blogers2 yg dah jmpa aku or lom jmpa laie...
coz x smpat nak ketemu uols...hik3...sedey ni...uwaaaaa...

start from AHAD - RABU (24/5 - 27/5) @ 3days
aku akan merehatkan diri @ holiday kt
PULAU LANGKAWI....hehehe

suspen je kan...wakaka so aku xakan brbloging pd tarikh tersebut..
nak enjoy tahap kingkong & relax ngan abg pomen sepuas2nye...hehe
so mintak maaf le ek spjg aku cuti idakler aku smpat nak trjah blog uols...

dan pasti aku akan merindui uols....mesti ler jari jemari aku ni
dok gatei2 kan kekdahnye slama aku bcuti ni...
so uols jaga diri uols okey...daaaaaa
nak p siapkan ape2 yg ptut...huhuhuhuhu

18 ulasan:

Cik Wanie berkata...

ish akak nie,
buat SUSPENZZZZZZZ jer tau,
geget mau x???

wah wah wah ,
g langkawi yer,
nak itut,
wakakakakakak:P:P:P:P

hurm...

Eazy Izzuddin berkata...

la akak ni...
hiks..
buat je taw
ingatkan nk benti selamenye
huhu
btw
happy holiday!
xD

yana berkata...

haih...baru nak follow dah nak stop...
(sambil urut2 dada...)
sajer wat spekulasi hotzz...
ni followers baru nih...
hehehe

p/s:muge selamt pi selamt balik....

Corey berkata...

hehe dah agak dah mesti ada saspen.
Heze xde motif ok nak stop2 blogging.
Heze bukan emo yg slalu ikut jiwa yg kacau..problem sket tutup blog.
anyway selamat berholiday.
semoga koc ke enam akan disambungkan :P
oh
snap2 pics yer

linahilmin berkata...

nak ikottttttt!!!
kirim beli corning ware, boleh? ahaksssss!
happy hols sis!

Hezesuze berkata...

cik wanie - nak geget??? larikkkkkkkkkkkk trus ke langkawi...wakaka

eazy - haha baruler suspen kan...

yana - waduh! ada new followers..hehe welkam2 to u..thanks yea g komen kt blog sis...

bro corey - ishh tau2 je ze bknye emo orgnye...xkuse nak jd camtu la bro...haruss snap picca bagai tuk tatapn uols..

lina - corning ware..ermm pe tuh lina..wakaka larikkkkkkkkkkk

p/s doakan aku slmat pegi n slmat kembali okey..cyg korang sume...muahhhhhhhhh!!

Madu Beracun berkata...

kak suze nk ikottt

Sidratul Muntaha berkata...

salam
akak ni
sikit lagi ayu nk pengsan n mulut kuar biuh2
heheh
ape brg
nak benti blogging
sib baik kau nyah just gi melancong jer
klu tak...

mummYaeesh berkata...

takde maknanye..baca tajuk pun da bleh agak..ni mesti nak pekena!muka hg nak berhenti..ceh..blogger tegar mana leh resign awal!adeh!

anyway klu da smpai langkawi tu tak gheti2 ke???cari la fm sedas dua!hahahah..alalalala

Cik AniS GalaxY berkata...

suspen jer akk nie
kalo x sure diri ini akan merindui mu selamnya kaksggp gi terjah klang jmp akk..hehe

happy holiday kak

||| PöJìé PööH ||| berkata...

jgn lupa ole² utk adik comel akak nih tau..
anak ikan sekor dua ker ok!
heheh..

Hezesuze berkata...

madu beracun - bleh ajo...tunggu je ler kt langkawi...hehe

sidratul - haha mmg nak wat korang suspen jerk...

cik anis - hish! bloger tegar mana bleh brenti...

mummyaeesh - da tau da apa yg ko nak tu...insyaallah kalo xlupe ek..huhuhu

pojie - wah! awal2 laie da mintak ek...ok roger n out...lalala

Remy.com berkata...

kak heze sgt noty, gigit mater kang...

huhu, selamat berholiday k, huhu...

atty's berkata...

suspen jugk mulanya..
selamat bercuti ze.

b-boy berkata...

wahhh.. honeymoon kali keempat.. ekekekeke..

p/s: nantikan hasil kak heze... wakakakakaka larikkkk!!!

Rhuddy berkata...

rindu gak sama akak...lama dh tak jmpa akak kan.....huhuhu

[-suziey-] berkata...

hohohoh..sgt syiok cuti2 mesia kak heze..beli tolat byk2 tau..ekek:D

hanis berkata...

dengkinye kita...
uhuk3
sepatotnya kita pun berada disane