Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Mei 04, 2009

bLLoGGeR GaTHeRiNG LaGiK!

010509 bsamaan cuti ari buruh aku tlah mghadiri ptemuan blogger2 yg telah diadakan di kediaman blogger Suziey a.k.a ibuaQeel jln klg lama (kat ner tu??? korang crik ler sndiri..wkaaka)
yg aku tau sume bloger2 yg dtg nnti mmg idak ler penah jumpa or mengenali antara 1 sma len...(kira kenal mlalui blog & smbang2 kt YM kekdahnye)...hahaha akhirnye smpai gak aku ke destinasi yg dituju...tnpa sosat mosat tau...itewler bloger & driver tegar namenye...hehe
Taraaaaaaaaaaaaaa!!! haa uols! ni la dia bloger suziey dan yg dok pose maut kt dpan tu adalah anaknye si aqeel...cute kan...putih cam ibunye...
masa mula2 trjah rmhnye...aku konpius sat coz btul ke rmh suziey ni...coz bkn ape uols..lam picca blog nampakler kocik ajo ingat cam aku ni haaa...skali haaa ko! bknnye beso just chubby ajo...wakaka kire indah kabo dri rupe...hahaha uik! tp rupe ko shantek suziey...seyes ni...putih gebu uols!..

pewiiitttt!!! weols blogger2 tegar bgambo 2gether...gambo atas bloger kak ina aka momguees.blogspot, ayu (ermm lom penah laie trjah blog dia..hehehe), watie aka mummyaeesh.blogspot dan aku ler...bila da dinobatkan sbagai bloger tegar so masing2 dok bawakler camera snap sana snap sini da mcm artis ler plak...hehehe harusss amik gambo...

wah! uols tgok bape byk mknan yg tlah disediakn oleh suziey ni...blogger yg dtg cume 4 org ajo tp mak aiiiii hidangan dia cam 20 org tu beb...fuhhhh! jenuh nak abiskan lauk pauk si suziey ni...tp weols bknnye jenis org mencekik tahap kingkong...tujuan utama ialah nak kenal2an ngan blogger ajo...ujung2 mkan masib byk laie...sape nak abiskan??? suziey & familye ler...hehe
ishhhh..mmg besh & happening giler time tu...mcm weols ni da kenal lama antara 1 sama len...padehal baru 1st time jumpe kekdahnye... bila da jumpa tu mcm2 citer ler yg kuar...wakakahihihihahaha sumenye ler...gelak tawa tahap kingkong laie weols...itew baru je 5 org kalo ramai aduyaiiii....mesti gegar itew rmh suziey...huhuhu
pd pndangan aku wlpon hanye 4org bloger saje yg dtg tp weols ttp gumbira dpt jumpa bloger len...so this is a little bit about bloger2 yg aku jumpa time tu including ko suziey...
suziey - kt lam blog nampak ler kocik orgnye..tup2 chubby ler uols & putih gebu....untung laki ang suziey...wakaka
kak ina - tkial2 gak ler aku ni bila jumpa kak ina ni...yeler aku lom penah laie wat serangan hendap kt blog dia...(amponnnnnnnzzz) tp kak ina ni mmg hapening orgnye...jumpa mcm da kenal lama...tlebih peramah uolls...
ayu - same gak lom penah laie trjah blog dia (pasni aku tjah blog ko ek)..hehehe pun sporting giler...ghupe2nye kg dia area klang jgak...tp kt meru ler...
watie - b4 jumpa si watie ni mmg weols ada calling2 ler...aku ingat laie 1st time call watie ni dia kata mak aiiii suare aku cam bdk skolah katenye...huhuhu (ok wat dri dia kata sure aku cam org tua udahler)...bangga siut...kembang jap...huhuhu watie ni lgiler happening..lgi2 dia bawak skali si encem boy aka yaeesh (anak dia)...suke ngok aksi si yaeesh..goram pun ado...
2b onets..kire sume blogger2 yg aku jmpa kpala hotaknye besh2...bleh citer anything tnpa selindung2 tau...tpkan kdg2 aku rase (korang pun ade rase kot bg yg da jumpa bloger len ler) wlpon hnya bgi komen kt blog2 kkdahnye...bila dah jumpa tu mcm ada 1 prasaan mcm da lama kenal...xde istilah malu2 kucing gtew...xcaya??? haaa korang buatler gath..nnti korang tau ler...hehehe
lastly...aku nak says time aceh byk2 kt suziey coz sgup susah payah nak wat gath kt rmh dia...nasib bek aku freee ari tu...dptler kenal ang dgn lebih dkat laie...dan pd bloger ayu tu tjah2 ler blog aku ni ek...zasss layannnnn :D
p/s xsabo gath 10hb ni kt ulu yam...dgr kabo kak senduk pun joint ngan kuncu2 retro dia...huhuhuh suke3....

14 ulasan:

[-suziey-] berkata...

HOHOHOHOH..akhirnya kak heze kuorkan dulu entry gath ek..ekekek:D sy dh ckp..sy last skali akn publish..hahahah..
oooppsss..kak heze bkn sy yg beso tp akk yg rendang sgt..sy standard pompuan asia tau..ekekekekkek:D
apepn mmg happening la...thanks for coming yo..nnti kita buat lagi..kt umah watie plak kot..hahahaha:p

p/s: lps uols balik SIL gue plak dtg terjah perabis sume mknan..pheww seb bek..:p

momguess berkata...

waduh2!!!!!
ko yg pertama buat n3 nie erk....
hahahaha
aku suko

so kpd bloger2 kat luar sana
kalo korang rasa nk apening
jemput lah weols terjah umh korang erk

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

YA HAMPON! AYAM TERGOLEK PUN ADER! SEDAPNYERRRRRRRRRRRRRRRRRR!

Eazy Izzuddin berkata...

ohoho..
gather lagiks...
=P
xD

rizz berkata...

wahh sdapnyaa rugi xg nih!! hahahah

Hezesuze berkata...

suziey - ermm da xde bahan...kuar je ler...simpan lame2 kang basi plak...huhuhuhu

momguess - btul3 nak appening jemputla weols! wakaka

nuar - hahaha sedappppppp!

eazy - haruss gath kan ke bloger tegar namenye...huhuhu

rizz - alah sengal la ang rizz..ajak malu2 kingkong plak ..huh!

Corey berkata...

Wahh semua kaum2 ibu.. nasib baik tak gigih nak ikut kalo tak... malu dong ah!!

barula bleh nmpk ahkak suziey dari perspektif berbeza hehe.

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Kak!!
Ko mesti ko dah telan sumer ayam tuh kan..
Sedih, dh bgtau kan sep seketul dua utk Pojie..
Nak pggl batu belah batu btangkup la..
Huhuhuh...

mummYaeesh berkata...

wah suziey..uma weols ke pasni??bleh2 bleh caya ke??woohoo..

yeay...da jupe da si cinonet heze ni..alahaiii..kocik ajo!tp uols mmg peramah ala2 da kenal dr umo 5 thun kekdahnye...woohoo..best2
takdelah weols shy2 cat gitew...
tp mmg betullah jupe geng blogger ni mcm da kenal lama sbb rasa kita dkt dgn blogger bila follow satu2 blog tu...ececeh...

wei mana pic buah tangan??suziey bg hang ape??woohoo (kepoh disitu)

Remy.com berkata...

seb bek x g, sumer pompuan...

seb bek x g, gemuk remy dibuatnyer nnti asik mengunyah jerk...

Sidratul Muntaha berkata...

hmm..
ayu dh terjah kak..
amboi2
sume buat entry dah ni
hhahahha
ayu maybe lagi lmbat coz ade byk entry nk buat masa kat sarawak..
mmg best
hahhahaha
laki ayu dok geleng pala jer tgk perangai kita
hehhe...
lenkali buat lagi
nk terjah umah ayu
umah takde lagi
kenea tggu ujung thn
hahahaha

Hezesuze berkata...

bro corey - uik! bkn kaum ibu ajo..kaum adam aka bapak2 pun ado cuma xinteprem jek la bro...huh!

pojie - bkn takat telan ajo..mencekik sudah..wakaka nak g bt belah?? meh ler dokat ajo kt rmh akk ni...hehe

mummyaeesh - cinonet ko kata! tp ttp cute kan...ngaku je ler...hehe alah same je buah tgan yg dpt from suziey tu...kepoh tol la

remy - laki2 aderler x inteprem ajo

s muntaha - hepi dpt kenal ngan ayu yg ayuuuuuu1!!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

sib baek x p sumer kaum ibu wakakak jeles... jeles...

hanis berkata...

tunggu gathering kita plak ye kak... hehe