Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Mei 08, 2009

xtvt uJuNG MiNGGu

wah! rasenye minggu ni xtvt aku penuh gtew...ari sabtu ada jmputan kawin kt KL...ermm agak2 bleh ke aku ngan abg pomen smpai ke tmpt tu...yeler weols bknnye pandai sgt selok belok jln KL ni..selok belok len bleh ler...opppsss!!! ada tak sape2 tau tmpt wedding ni blgsung...ni aku bg addressnye tu tatapn uols...

PUSAT KOMUNITI DBKL
NO. 9, JLN 28/10
TMN KOPERASI POLIS FASA2
68100 KUALA LUMPUR


haaaa tau tak uols??? aku kalo nmpaknye DBKL tu apalie trus je call rhuddy kan ke dia warga dbkl...mestiler tau kan...alih2 dia pun cam blur ajo kt ner tmpt tu...huh! tp katenye ikut jln sentul snang ler...1of kwn aku plak kata ikut batu caves sonang & pakcik den kata plak ikut federal hiway lalu ke jln ipoh...mak aiiii...camno ni (smbil garu kaki) wakaak...

mmgler ada bg peta tp takat area KL ajo ler...so hope aku n abg pomen smpai ler kt sana esok...nak xnak kene attend gak wedding ni coz reguler customer abg pomen dan brother pengantin tu adalah x boss aku time keje dulu...so harusss g jgak ler...


ahad pg2 buto (xlak pagi sgt) about kul 7pg da gerak da ke ulu yam...gath blogger2 kt sana...yehaaaaaaaa!! opppss KPD SUME FOLLOWERS, READER, BLOGGER & FRENDS, anda dijemput bg memeriahkan lg & menggegarkan ulu yam itew...tema POTLUCK okey...xkesah bwakler anything kind of foods...jgn bawak bdn & perut udah la ek....

ermm...sebenonye anak2 aku xsabo da nak trjah ulu yam ni...(mcm umi dia ler)...hari2 dok tnya bila ari ahad...wah! aku rase hepi tol kali nie coz lom piyed lagi....yehaaaaaaa lagikkkkk!! bleh ler berndam tahap kingkong ngan dak2 putus fius...

p/s rindu pada geng of fius & xsabo nak jumpa another blogger2 tegar kekdahnye... korunk windu tak kt aku ni????

13 ulasan:

[-suziey-] berkata...

yeehaaaaaa...gathering gathering gathering...uwaaaa xdpt nk gegarkn ulu yam..huhuhh..ni nk gegarkn dewan exam dulu..ekek:D

kak heze jgn lupe invite dorang utk gahtering june nnti jgk tau..hope dpt jmpe dorang....rakyat off fius harus la dijmopt jgk..heeh:p

happy gatheringsss..

b-boy berkata...

hahahaha.. kak heze xtaw ke mana koperasi polis tu... ikut batu caves.. kalu dari keyel iku jalan ipoh... kalu daru rumah boy ikut depan pintu BATU CAVES..
(mati la kak HEZE duk imagine xdapat2..ekekekeke)

Hezesuze berkata...

suziey - g setelkan exam ang tu dulu ek...dah selesai bruler bleh bpoya2 kekdahnye...huhuhu

insyaallah akan diwar2kan next gath...

bboy - wakaka mmg xpdt pong...ang gelak kan sis ek...huh!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

aku cian tul lew nengok suzey nie wakakka mana2 dia g kompom sumer dak2 blogger pakat cer pasai gath kat ulu yam wakakka aku rasa kompom minah nie sambil baca dok geget wayar mouse wakakakka anyway suzey gud luck key nanti kompom ada soklan pasai putus fius wakakak baek ang awai2 amek pic ngan logo putus fius tue wakakkaak

||| PöJìé PööH ||| berkata...

miss u sis!
xsaborr nk jumpa..
ada sumthing for u..
btw klo xtau jln tuh gi gugel map..
heheh..

hanis berkata...

akak... nextyem la hek kita jumpa...

linahilmin berkata...

apsal gegambaran blog u ni tak kluar, ada tulisan nyer aje! alaaaaaaaa....

rizz berkata...

winduk gak haha meh cikipa cikipi sat hahahaahahhh

Hezesuze berkata...

Qlah - btul3..bert+ ler geng of fius kan...

pojie - miss u 2! wah ada surprise tuk sis ek...haruss tuntut..hehe

hanis - ermm xde rezeki ler..next time mayB..

linahilmin - laaa ye ke?? kene tunggu tu...

rizz - cikipa cikipi katenye...nengokler ek..

Rhuddy berkata...

hahaha yerr betul boy bro rhuddy sokong hahaha........

kak heze sy bawak tekak jer laa ek hahahah larikkkkkkkkk

Eazy Izzuddin berkata...

ohoho...
joms jumpe d sane kak..
xD

mummYaeesh berkata...

la..da terang lagi nyata address tu..kat situ la tmpat dia..woohoo..lalala..

ye klu jd akan ku calling2 uols kekdahnye!ku tak sabar nak berendam gak!

tak period lagi sbb sangkut kot!whoops

atty's berkata...

tak dpt nak join..huhuuh..happy gathering..