Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Mei 13, 2009

TeRJaH BaLaI PoLiS kLaNG


fuh! arini aku ade job tuk pegi ke balai polis klang....wah! wat pe tu??? adeler...rahsia katenye...wakakaa xarr kan ke this week ada 1program anak angkat dak2 UITM shah alam kt kg aku...tu yg kene dok apply permit uols...kang xpasal2 jd program haram plak kekdahnye...

dssbkan aku ni org kuat (eh kuat ke aku ni??) ayah aku kire s/usaha sulit ler ayah aku ler...tu yg dok wat job ni...spatutnye 2weeks b4 event kene apply permit...ujung2 org yg amik tggungjawab tu xleh wat plak...sibuk katenye...apalaie aku pun cepatin ler calling2 bro polis kt klang tu...(wah! ada bro polis kan...)

apa guna ada kwn polis tapi xleh nak tolong...betul tak?? ermm...vrooommm trus je ke sana & meet kwn aku tu.. (ooopppsss tpaksa dirahsiakan sape orgnye)...kang xpasal2 sume mintak tlg ngan aku....wakakaka..minta tlg dia summitkan permit tu...alhamdulillah...lege rasenye...setel job aku...
4ur information! minggu ni start from 15-17/5/09 ni kg aku kire anjuran Majlis Belia Selangor bsama ngan UITM shah alam dan juga JKKKP kg aku akan adakan 1program keluarga angkat iaitu PROGRAM RAKAN MUDA DESA WAWASAN IPT 2009 yg akan diadaakan di kg sungai pinang bandar, klang...iaitu di Dataran Perpaduan JKKKP (padang rmh ibu aku)...wah bleh ler aku scan anak2 ikan kan..gtew!

byk jgak ler xtvt yg weols plan tuk anak2 ikan ni..opsssss! silap anak2 angkat ni...diantaranya sukaneka, motivasi, lawatan ke industri kecil, qiamulaill & kacau dodol ramai2...wah pasti meriah kan...semestinya kacau dodol tu kt rmh ibu aku...huhuhuh...haaa nak gak tguk peluh jantan menitik time kacau dodol itew...wakaka

adakah dak2 uitm itew mukenya cam hero aku ni..tom cruise???? wah kalo mcm tu haruss le aku cop dulu dak tu kan...wakaka...akan ku wat koleksi peribadi...bleh!! hehe

mayB starting ari jumaat till ahad kebizian melande aku okey...so very sory kemungkinan aku xakan wat lawatan kt blog uols dan juga tuk update blog aku ni...harap maklum....hehehe so pd all bloggers & dak2 putus fius...doakan aku dpt adik angkat yg encem2 tau....wakaka zasssss layannnn :D

p/s ada gak tnya kat bboy...kot2 dia joint skali program ni...ghupe2nye len fakulti yg wat katenye...kalo idak jmpa gak ngan ang kan bboy..ermm xde rezeki laie nak jumpa dak bboy ni...

12 ulasan:

rizz berkata...

ahhaha kemaenn kak heze nk ank ikan taw.muka cm tom cruise hjarnye kann hahak..

||| PöJìé PööH ||| berkata...

eh Sis..
Did u mentioned "anak ikan"??
Erm, I like!!!
nk join jadi abg angkat utk adik² angkat boleh??
nk angkat sekor dua ek..
hahahah!!

b-boy berkata...

hahahaha.. motip mencari anak ikan..? tetttt!! anak-anak tu dah x cukup ke... lalalalla

linahilmin berkata...

klu kehensemannya menyamai bradpitt, siler sampaikan salam kita yeeee! awwwwww!

Corey berkata...

hehe ingatkan td pi balai polis ada hal apa..

wahh boleh tak bro nak join jadi bapak ikan? nak anak ikan jugaks! ekeke

mummYaeesh berkata...

bestnye la kg hg ze oiii..mcm2 aktiviti..jeles ni!

teringat program anak angkat time study kat uitm jengka dulu..rindunye!

[-suziey-] berkata...

adei..xikhlas nih...nk cari anak ikan la tuh..ekekek:D

Hezesuze berkata...

rizz - tau xpe...harusss!

pojie - no prob...kalo ade ler...hehe

bboy - anak tu da ckp da....saje je nak wat koleksi....huhuhu

lina - wah! nak gak ek..insyaallah

bro corey - semangat gak ek ang bro...wakaka

mummyaeesh - haha time BN menang dulu lg byk xtvt..skrg thn ni..ni ler baru 1st time wat...wakaka

suziey - nape! xleh ke..hehe

Remy.com berkata...

wah, klo ader yg mcm tom kurus tu remy pun nk join...

gggrrrr...

`S3R4CURlYl4` berkata...

`if ada muka tom kerus.. aku nk kenalan jg.. khikhikhi...`

Eazy Izzuddin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cik AniS GalaxY berkata...

kak heze...
konon nnti nk menolong la kacau dodol
akk tlg mengacau anak ikan ader ar..
hahaha...