Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Mei 20, 2009

pRoGraM kLuaRGa aNGkaT - aKHir

DAY 3 - Akhir (Majlis Penutupan & Penyampaian Sijil)

waduh! akhirnye smpai gak ler part akhir kan...ekceli byk laie picca2 tp keneler melalui tapisan aku dulu...kang xpasai2 ada yg jeles plak kan...wakaka ade ke yg jeles aku amik gambo ngan dak2 uitm ni...hehe (tu mesti korang sayang kt akak gonjeng ni kan)...huhuhu akak pun cayang bangat sama korang...muahhhh!!!

sempat gak ler YB beri sepatah 2 kata (aku rasa pjg brjele adeler)..wakaka siap wat lawak lgi bg dak2 uitm ni xboring kekdahnye...penyampaian hadiah & sijil penghargaan bjalan dgn lancarnye...alhamdulillah...(ntah2 dak2 uitm ni pun suke da nak balik kg kan)...huhuhu uik! lupa plak nak habaq mai yg kai bju kotak2 itew ler ayahanda aku...amcam encem tak??? hehe

antara picca2 yg smpat aku bgambo ngan dak2 uitm ni...kire sume kpala otak pun da gonjeng cam aku da...wakaka trutama si kudin tu...lawak tol dgn pangai dia...pandai amik ati org...selamber dek je dia...isssshhh tringat kt pojie...rindu akak sama kamu...

dan gambo aku laie...time ni cam artis ler plak...kjap2 sana panggil tuk sessi photograpi..jap2 sini plak yg panggil tuk amik gambo...wah meriah sungguh...wlpon cuaca panas tp aku ttp gegeh inteprem ngan dak2 uitm ni...wat PEAH & INA korang mmg kpala besh...nnti kalo akak g PD or seremban...akan akak caling2 korang ek...wat terjahan kt rmh korang...ahaks!

hik3...tiba masa tuk dak2 uitm ni balik ke pangkuan jln...muahaaa! so family angkat turut serta anto smpai nek bas ajo ler...ermm ada gak yg family angkat nak anto sndiri ank angkat masing2...(alah tu yg dpt anak angkt duk area sgor latuh)...btul tak...hehe

time ni golak pun ade...b4 dak2 uitm ni balik smpat gak ler aku suh diorg bubuh nama, address, no tepon, email & YM skali lam buku kocik aku...ujung2 ramai plak dak2 belia kt kg aku ni dok usha aku...nak jgak contact no mane dak2 yg depa bkenan...opppss!! sory okey..nak mintak sndiri...xleh nak copy paste ek...wakaka pdn muke korang...xgentlemen lgsung...bkn pe ada gak pmintaan dak2 uitm ni yg xkasi bgi no tepon kt sape2 without permision...

uik! abg jenal (family angkat) ni..udah2 ler tu...kan ade contact no..nnti calling2 ler anak angkat ang tu...aduyaiiii...sib baek xde yg guling2 melalak nangis kt situ...wakaka haaa korang nampak tak mamat yg kt tepi bas tu...haaa tu apalaie dok nak usha ggirl uitm latuh...dah ler kaki tempang (dek kerana eksiden) oppsss!!! tlebih sudah...ada ati gak nak ngorat sorang dua...entahler..lantak p ler korang...jnji akak da dpt apa yg akak nak...wakaka hajarnye...

sessi bgambo ngan YB serta urusetia JKKKP Kg Sg Pinang Bandar, Majlis Belia Selangor, Imam Surau & dak2 uitm...aku???? malas ler nak bgambo time ni...gambo aku da melambak da..wakaka

yeba3 (pnjam sat ek bboy)...ni sdikit picca aku ngan dak2 uitm & family angkat ni tuk tatapan korang & juga kenangan aku...cewahhh!! nampak tak gambo anak2 aku tu...nak jgak inteprem..clust! cam umi dia latuh...hehe

so around kul 6ptg sumenye selesai sdah...dak2 uitm pun da dlm pjalan balik ke pangkuan jln...wakaka blik ke hostel msing2 ler...aku dan urusetia len apalaie dok ler kemaskan apa yg patut kasi clear ler itu pdg...fuh! lege rasenye sumenye da setel...

rasenye 3h2m tu cepat je masenye kan...xsmpat nak gurau senda manje2 gtew...ujung2 dpt contact no je pun jd ler...wakaka itulah kenangan terindah aku ngan dak2 uitm ni...akhirnye tamat sdah n3 sal family angkt ni okey...zassss layannnnn :D

p/s so pade sape2 yg nak wat program family angkat kt kg aku...meh ler bg proposal...mana tau ON plak kan...MOJ (mak on je)wakaka

8 ulasan:

rizz berkata...

hahhah sgt gegeh la akk ku sorg ni saje mau mrembeskan tgok die amik gmba ngn child fish itew sume wakakka larik*****

Hezesuze berkata...

rizz - tau xpe...ahaks!

Eazy Izzuddin berkata...

hik3...
betul3x kata rizz.....
mereka kata
slamat tinggal..
ehehe
=P
xD

AlexAlabasta berkata...

Desa Wawasan memang best! (Pengikut Perak 2008)

Corey berkata...

next time ajakler rizz skali klu ada program camni.. simpati gak tgk dia merembes kegersangan ekeke

mummYaeesh berkata...

adeh takde scene nangis2 ke time nak balik tu??tak syok ar...
masa weols dulu segala air kuar..ahaks!

Cik AniS GalaxY berkata...

sedey plak..
semua anakk ikan akk dah blah.
peluk cium dulu diorg x kak..huhu

||| PöJìé PööH ||| berkata...

alalalala..
makan ati..