Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, Mei 02, 2009

uNDaNGaN kE MaJLiS CuKuR JaMBul

hahahaha!! ekceli last week aku dpt undangan mjlis cukur jambul anak kwn aku nie...tlupa plak nak inteprem...wakakak korang bygkan bape byk laie picca2 yg lom edit kt blog aku ni kan...clust!!! itew ler blogger tegar namenye....wakaka
dssbkan kwn aku sndiri yg anto kad jemputan...suh xleh nak ngelat ler...kene g gak lgpun dokat ajo ngan rmh aku tu...ok wat mkn free ler kekdanye...huhuhu... so haruss ler taken picca okey...bgambo ngan PP dan anknye...putih sesuci gtew...ermmm kalo x silap aku nama anknya NUR AZREEFAH KAMILIA BT YULISMAN...mak aiii pjgnye name ko baby...:D
aritu tema kaler putih uols...tema tn rmh ler...adik beradik sepupu spapat diorg ler yg kai...aku xde kene mgene nk kai kaler putih tu...pe kes???? lg pun mane aku ade bju kaler tu...huh! cam nk g ziarah org meninggal plak kan...ooopppssssss!!!! jgn ade yg sentap uols...gurauan d ptg sbtu....wakaka

hehehe..shantek tak kwn aku ni...from skola tabika laei till now still weols jumpa...eee tgok bb rase nak cam nak + lagi satu ler plak...gram tgok bb ni...lgik2 bau2an dia...harummmm sgt kan...

time tu pnas trik uols!! bpeluh2 aku dibuatnye...apalaie da kenyang dok mencekik...zasssss trus je salam n balikkkkk!!! daaaaaa....zassss layannnn :D

p/s huh! byk lagi picca2 yg lom edit ni....eeeee...penat ler plak...tungguuu picca2 weols trjah rmh bloger suziey...

8 ulasan:

rizz berkata...

wah3..tomeyyy nye baby iteww heheheh

Corey berkata...

wahhh tema all white.. I like!!
Suka putih2 suci ni

Hezesuze berkata...

rizz - tomeyy cam akak kan! :-)

bro corey - ermmm...bro suci lagi ke...wakaka larikkkkkkkkkkkkkk

Eazy Izzuddin berkata...

cute babay tuh..
xD
putih itu suci.,,
hehe

mummYaeesh berkata...

org skang ni...buat majlis cukur jambul da mcm buat kenduri kawin! bertema bagai...

wah..uols sakan ek jupe geng blogger!bestnye..jeles weols!whoops!lalalalala...

[-suziey-] berkata...

eh kak heze..cam ning baizura la muka kwn kak heze tu..ekekek:D

p/s: sape nk buat entry pasl gathring tu dulu..tuan umah buat last la..ekekek:D

Remy.com berkata...

putih sesuci lebaran...

teringin lax remy nk beli bju putih utk raya nnti, huhu...

baby mmg berbau harum kan?
remy suka bau2an baby ni, rasa cam nak anak lak (tiru gaya kak heze)

linahilmin berkata...

siler siler dptkan lg sorang!