Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, April 29, 2009

JaGuNG BaKaR!




allloooooo!! wah n3 seawal pg yg penah aku buat....wakaka ekceli just nak kongsi ngan uols je about 1persmbahan yg dibuat oleh maknyah, pondan & bapuk2 kat 1 club nih ....wakakaa ni time aku wat n3 ni pun dok gelak guling2 tgok psmbahan itew...nyanyian bkisah dgn jagung bakar....huhuhu



Nih sumer atas cadangan dari Pojie la. Aku da bbrapa kali tgok coz lawak giler...wakaka lawak tahap kingkong uols! haaa apalaie gi ler trjah...zasssss layannnnn :D

p/s mau yg besar atau yg kecik?????? wakakaka

20 ulasan:

[-suziey-] berkata...

sabo je la..jagung pn ade lagu ka..:p aku nk yg beso..cpt bagi:p

[-suziey-] berkata...

masuk blog mama aqish ade contest utk toddler plak..bole la ank2 kak heze masuk

hanis berkata...

alamak kak... opis den block youtube arr... camne nak tgk nih... tak kan nak poie cc??

rizz berkata...

hahahah kejii taww kak heze ni ekekkeke

Hezesuze berkata...

suziey - uik! ko nak yg beso ajo ek...g tgok baru komen ler...huh!
wah! dan2 dak tukar ke akak ek..wakaka

hanis - hahaha ciannye dia...

rizz - keji2 tp korang tgok gak kan...oppssss!!larikkkk

||| PöJìé PööH ||| berkata...

hahaha..
tempek jela embed code JAGUNG BAKAR dia kat n3 nih..
mesti ramai yg guling²..
plsss...

PoOhEm0 berkata...

"dunia dah berubah,
zaman dah maju "
hihihihi
sampai dh ada lagu sal jagung bakar....

o0o0o0

o_0
hehehehe

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

ala... aku pun nak tengok gak tapi line tak clear arr wakakak kang tetiba muncul plak kat belakang nie wakakak

tapi kan... walaupun aku tak tengok laie aku leh bayangkan cam ner lawaknyer... motip utama bila aku nengok pojie wakakakak adoaiii pojie... pojie... rasalah ketupat ini dengan rendangnyer sekali wakakak caker aku sampai la nie masih ingat laie aksi2 pojie wakakka

atty's berkata...

adoi jagung bakar lak..very yummy..

aritu ze kasi sms..kty idak le dpt memblsnya..disamping emosi ku terganggu...

tak dpt join..ar ze..ade hal..

Corey berkata...

wah menggiurkan.

aah heze embed la youtube tu kat n3 tu..nak search bukan semua rajin hehe

Hezesuze berkata...

pojie - pssssttt...akk xpndai ler nak tempek video tu kt n3...wakaka

poohemo - try ler goggle..best oooo!

Qlah - arrrr...br nak komen ek..windu tau! g tgok jgn x tgok...

kty - ze x kesah!

bro corey - bkknye rajin cam bro ler ek....wakaka larikkkk

||| PöJìé PööH ||| berkata...

ok sis, Pojie dah letak dalam blog..
sila layan..

Hezesuze berkata...

pojie - muahhhh!! sayang sama kamu...thanks dear!

`S3R4CURlYl4` berkata...

`erk.. menakotkan..
`larrriiikk...

`S3R4CURlYl4` berkata...

`erk.. menakotkan..
`larrriiikk...

mummYaeesh berkata...

yg sedang2 saja...yg sedang2 saja...sambil nyanyi lagu iwan dangdut ni...
adeh...

Cik AniS GalaxY berkata...

uiks kak heze..
kalo suh anis pilih
mesti la nak jagung besar
hahahha....senget betul ler.

Hezesuze berkata...

sera - takut??? weiii sodappp tau..wakaka

mummyaeesh - huh!

cik anis - bagus dik! pilihan yg tepat...hehe

Remy.com berkata...

wah, jagung jer ker yg ader jual kak?

remy nak jagung bakar 2, mentega lebih k...

Tanpa Nama berkata...

Замечательно, это ужасно ценное миросозерцание [url=http://www.booksoftcrack.ru/user/MirukPl/]Караулова[/url] [url=http://www.booksoftcrack.ru/user/MirukPl/]Анушка[/url] [url=http://pr.bfzone.pl/pr-forum/viewtopic.php?f=9&t=1379020]Согласен, это замечательная штука[/url]