Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, April 01, 2009

TaG FrOM PM PuTus FiUs


erm...blah la ang rizz...dok mgTAG akak ek...harusss aku kejo ko rizz kt PD nanT...siap ang...pepun saje je ngede2 ckit arini...bowing tul la..so da dpt TAG ni haruss ku gegehkan jgak la nak buat...kang xbuat ngajuk plak...betul tak???hehehehe (opppppssss sory! idak la ku ketahuan nak padam je nama yg ttulis nama RIZZ IRHAMY tu...) huh!


Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

HEZESUZE LIFESTYLE...ermmmm ekceli 1st time buat blog tu idea ni je dok terjah kt kpala otak aku...hehehe tpkan smmgnye aku suke bangat & bangga siut ngan nama yg telah diberikan oleh ibubapa aku ....haaaa tu ada yg duk terbelit lidah kan nak sebut...sebut betul2 tau...kire bunyinye cam ginih EZI SUZI haaa dpt tak??? x dpt??? gi praktis cpat...wakwakwakwak yg penting snang org nak carik...just taip name je xyah fening2 kpala kan kekdahnye...huhuhuh

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://hezesuze.blogspot.com - same ler ngan pdpt PM putus fius....saje je amik name sndiri coz ianya unik kan...susah woooo nak carik nama melayu cam ginih kan...(perasan daaaaa) yg pting easy 2 remember...

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
rizz???? ermm ekceli weols just kenal lam blog je pastu terus ke YM & sms thru hp...so tuk 1st time....ahad ni weols akan bjumpe g holiday kt PD...mandi manda kekdahnye...huhuhuh tp smmgnye suke baca blog rizz ni (slalu gak dpt arahan thru YM dia suh bc n3 tbaru...hehehe) btw, blog nye kreatif, simple & yg penting happening bile baca...

p/s xnak TAG pd sape2....hik3...

7 ulasan:

[-suziey-] berkata...

ler 3 soklan jekk..hehehe..seb bek ko xtag sesape..hahah:p

aku baru pasan..rsnya baru kot..ko tukar msg atas ni kan..meh komen not romen..adeii..ganassss ko heze.:p

hezesuze berkata...

laaa..ko baru prasan ke suziey???? huh! smmgnye aku sorang wife yg ganazzzzzz.. wink3

rizz berkata...

btw, blog nye kreatif, simple & yg penting happening bile baca...

wahahaha thanks ak jawap..kembang seketika ngn pujian itew kekekeee

b-boy berkata...

senang uoolllssss nak menyebutnya.. camne la anak-anak sebut ek.. ade terbelit lidah...wakakakaka

mesti tiap malam wat tutorial ngan anak sebut nama.. sebut betul KFC seketul.. wakakakka

ateh... berkata...

bagus2 akk tak bg kat org lain..klu tak kan..habis la kene tag jugak.ateh tek penah2 wat tag yg org bg tau.jahat kan.hihiihihi

hezesuze berkata...

rizz - sib baik x smpai koyak kan...wakwwakwakwa

bboy - xde maknenye dik oiii...ssh sgt eje ngan tulisan jawi gtew..hehehe

ateh - yeh2 ateh kembali...suke akk! hik3

mummYaeesh berkata...

ooo..bunyinye ezi suzi ke?? ku fikir memang sebut heze suze..nape tak didoublekan e tu jd hezee suzee baru jd bunyi cam ezi suzi!hadoyaii fonin mokcik!