Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, April 14, 2009

MRC MaLaYsiAN RaLLy ChaMPioNsHiP (AkHiR)

akhirnye...sampai gak part akhir n3 rally ni kan...aduyaiiiiii...sebeno2nye pic byk laei tp all the pic harusss ler di tapis & pilih dulu...hehehe...
pssssssstttttttt!!! uols nak tau tak....kalo aku g tau ni harusss le ada yg dok kate penat je baca blog aku ni kan...relax2....trik nafas...lepaskan...fuhhhh lega tak??? xlega wat laie smpai korang mampus...wakakaka gurau jek ek...
jeng3...sebenonya event rally ni udahler blgsung dgn jayanye le...dgn cuaca yg panas terik dan tetiba plak ujan lebat kekdahnye...skali bile kene tang rally kt SS3 (tmpt rally ler) kalo x silap aku...tup2 event organizer kate race aritu is CANCEL.... haaa cancel??? xkan cam kimak kan...caker tul...kalo tau nak cancel...g ler tau awal ckit...ni dah bbrapa round da rally bjalan...alih2 ko kata cancel...ermmmmmm...x pasal2 sume team naik hantu kekdahnye...huhuu
opppppsssss bkn cancel saje2 ajo...ada alasan kukuh uols...masa nak rally kt SS3 tu..kire kawasan ni ada tasik kecik ler...5 buah kete da lepas da (harusss kete comot dek becak..da x cam kete gamaknye)...ermm time ni plak aku ada d tmpat kjadian ikut si ramona ni...tu yg dpt news rally di cancelkan...coz keadaan tanah yg amatler lembik2 cam agar2 uols...mase ni langit da golap da...tgu ujan turun jek... so slah satu kete rally udah sangkut ler kekdahnye xleh nak gerak coz tggelam yg amat dalam...ghupe2nya bila disiasat mmg sah ler...SS3 tu idak ler bleh buat rally kat situ...huhuhuh sape ler event organizer ni kan....
bile je d gitau cancel...aku pon roger2 ngan hubby aku (all crew kt tapak lapang ler...xde chance langsung nak tgok coz tmpat rally kt tmpt park jauh siut).....yg rally is cancel...ermm nak wat camno...lgpun bila da tau cancel tup2 plak ujan turun dgn selebat2nye ...cam caker je...xpasal2 aku basah uols...tp idak ler lencun...just sipi2 je gtew..wakakakaka
ermm bila da tau rally is cancel (ari sabtu jek...ari ahad punya rally still ON)..apa laie sume packing brg2 ler nak balik...hehehe tp tgu ujan rede dulu ler baruler pack2 brg...sojuk siut ditiup angin2 sepoi kekdahny....


time ujan da bhenti...all the crew bkejesama pack brg2...horayyyyy!!! bleh le kite balik...huhuhuhuh..wlpon sentap ler jgak rally dibatalkan saat2 akhir...huh! xpe esok ada laie katenye...


dan...sambil aku dok tunggu hubby & all the crew packing brg...sompat gak ler lensa nakal aku ni shoot 1 pic nun jauh disana...no no no..bkn abg yg baju biru kt kete wira itew yg nak aku habaqkan...uols phatikan yg bbju kaler merah nun disana itew....hahaha tahukah anda sapekah gerangan jantan kertu itew??? wah jantan katenye...
shhhhyyyyyyyy!!!! (rahsia tau...)itewler dia KARAMJIT yg tgh dok kencing kekdahnye...mane taknye...1 mangkuk tandas pun xdsediakan oleh event organizer uolss...harusss ler mata aku ni byk kali nampak mat2 kertu yg kencing mrata2 tmpat uolss...wakakakaka...hajarnye....
so about kul 6ptg sume crew tmasuk ler aku brangkat pulang ke rmh masing2....dlm pjalanan smpat gak aku rempit ngan hubby aku...huhuhuhu
itew je ler story about rally yg smpat aku citer kt uols...ekceli rally tu 2hari (sabtu n ahad)...tp mmandangkan aku da bjanji ngan anak2 tomei aku nak bwak diorg jenjalan g zoo ari ahad...so maaf byk2 pic tuk rally ari ahad idak ler aku amik...huuhhuhuhu
pepun uols bleh ler layari www.malaysianrally.com tuk tgok lebih lanjut tntang kejuaraan rally itew...kt c2 sumenye details okey...oppppssss lupe g tau...rally ari ahad tu team hubby aku kalah uols...hubby aku kata kete sgkut pastu totruck lambat smpai ler plak tuk trik kete kuar...hajarnye...mase pun da tamat tuk diorg abiskan rally tu...huh! dugaan tol kan...trima je ler......so cekidot...next rally kt perlis bln mei ni nanT...huhuhuhu zassssssss layannnnnn :D

9 ulasan:

rizz berkata...

yeh2 siap2 kemas bwk masuk lori muahahha

[-suziey-] berkata...

uish..mcm agar2? tenggelam abis ke kete tu? org trperangkap ke x..hehhee..ni dh mcm kepochi ni:D
ang tukang nyibuk je la kat situ..:p bistu buang karan je la yg dh lepas tpt tu kan..skali race batal..camne organizer xcek ke awal2 tpt tu selamat ke x..ish tah pape tah..

hezesuze berkata...

rizz - sengal la ko rizz..hehehe

suziey - ermm akhirnye dpt gak kuar kete tu..tu ler rally namenye..mmg organizer kali ni cam kimak je...huh!

Rhuddy berkata...

oooooooooo ngintai org kekdahnyaaa nyer yerrrrrrrrrrrr wakakaka keji toll hahahaha............

P/s : nampak tak sup bunjut??? larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Remy.com berkata...

remy suka bab2 berkemas nih...
jom blik...

Madu Beracun berkata...

lama x menjenguk ke mari.. hello akak hehe..

hezesuze berkata...

rhuddy - bab2 ngintai ni fev sis tau...wakkakaka..xkuse nk jengunk sop bunjut org len..huh!

remy - wah mesT rmg ang kemas always ek...gud gud

maduberacun - hello 2 u tooo

mummYaeesh berkata...

cis takde menda lain ke hang ze cekidot karamjit kencing kekdahnye..adoila!

mmm..itula klu jd organizer...keadaan cuaca takleh nak wat ape...tawakal ajer..

hezesuze berkata...

mummyaeesh - da dpn mate dok kencing kekdahnye...apalaie shoot ler sedas dua...wakakaka