Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, April 14, 2009

MRC MaLaYsIaN RaLLy ChaMPioNsHiP (PaRt 4 - EdIsi ZeRo 2 ZeRo)

wokey sume..tis time n3 edisi ZERO TO ZERO...ler kekdahnye...haaa uols dah trjah da astro ria about cabaran yg diorg lalui lam citer tuh...ermm xtau ler kalo ada siaran ulangan coz da ade juara so citer nye da abis ler...wakakakakaka...tp da dnamakan astro kan...pasti ada siaran ulangan punya....meh aku kenalkan kt korang si JUARA inie....huhuhu layannnn :D
wah ini ler kete sponsor yg diorg dpt tuk rally aritu...kaler kuning myerla uolss...nampak x sticker tu...5 4 3 2 1 CABARAN DUNIA RALI ZERO 2 ZERO SIAPAKAH BAKAL MENJADI JUARA...huhuhu itew ler tajuk citernye lam chanel astro tuh...kikikiki

ermm..gambo atas blah kiri tu si driver kete kuning ni ler FAIZAL..psssttttttt!!! tu dia tgh dok diskas ngan bro dia ler...itew ler hubby new frenz aku si ramona tu...fuh!!! encem gak orgnye...hehehe (gatei sat....amponnnn babah)...mnurut kate hubby aku...bro faizal ni dulunye partner ngan Alex Chong kire men track ler...tp dsbbkan tetiba plak si alex ni tuduh si fadil ni (name dia...tlupa plak nak g tau)...yg buat taek @ kalah lam plumbaan kekdahnye...so si fadil ni mana bleh trima...bkn salah dia...sbb tu dia kire tarik diri lebih afdal lagik blah jek le...dari team alex chong....ermmmm gitew story nye ler.... so now dia manage adik dia plak....gud bro! truskan ler pjuangan mu itew...

haii si sutan ni (yg dok garu kpala tuh)...hangen tgh naik tu...ntah ape ntah yg xkene lagik ngan kete rally dia tuh...ade je yg xkene....padahal sume crew mgikut arahan kekdahnye...ermmm lantak la ko bro...



uik! nak jugak inteprem ngan artis baru gtew...hehehe smpat gak aku lawak ngan si faizal ni....skrg kene ramah2 coz dah jd glamour & juara gtew...tu yg dia sengeh smpai telinger tu...wakakakaka...lawak ler akk ni...hehehe katenye...btui ape..kalo da muke tu slalu no intprem kt tv...haaa xgiler glamour tuh...opppppsss!!!



ni la dia partner si faizal tu...kire ok wat baru 1st time msuk rally dah menang tmpat ke 4 keseluruhan....oiiii mesT bangga mak bapak dia kan....congrat faizal & hazwan...keep on moving...vrooommmmmm2....
p/s tp idakler aku ketahuan yg depa brdua tu da kawen ke...solo lagik ke...coz xsmpat nak tnya...huhuhuhuhu

4 ulasan:

rizz berkata...

ble nk tgok kak heze race lak ni hahhahah

hezesuze berkata...

rizz - bile2 mase aje...hehehehe tp sis nak mintak tom cruize jd co driver sis...huhuhuh

[-suziey-] berkata...

faizal n hazwan bole ganti micheal schumacer..waaaa dassat aku:p

ko ni xde la gambo pompuan..msti balaks..gedik tauuu!

hezesuze berkata...

suziey - wei..camera haku..aku punya suke ler...wakakakaka keji ang...