Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, April 14, 2009

TeNGkIU Sooooo MuCH

1stly aku nak ucapkan tengkiu2 sooooo much ler pd 1of my blogger frenz iaitu WATI@MUMMYAEESH...coz dpt gift from her yesterday....ermmm padanler member beriya2 kate kt blog suh tinggalkan nama, alamat, tarikh lahir kt email dia...ingatkan dia nak terjah ke gamaknye...tup2 nak bagi gift kekdahnye....
uols nampak tak kai pos laju lagik...dijamin sampai esok....huhuhuhu ermm b4 this idakler aku minat sgt nak tepek magnet2 ni kat fridge kekdahnye...tp dsbbkan pemberian ikhlas from mummyaessh ni...harusss ler ku jdkan sbagai koleksi kot....ermmm...kire dah tbuka la ati aku ni tuk buat koleksi tepek mgnet ni...
aduyaiiii....kene selongkar balik laci2 kt rmh...mmg ler aku dpt koleksi magnet ni camgini tp sumenye aku lontarkan ke dlm laci.. (ooopssss sory ye...itew dulu...now akk da nak wat koleksi kekdahnye..)..bkn ape mule2 tu tgok cam srabut jek kalo tepek2 kan magnet tu kt fridge...tp laam kelamaan aku ngok shantek ler pulak....(dan2 dah tukar kan...wakakaka)
bty...time aceh byk2 ye mummyaessh...wlpon kite lom jumpa tp ang ttp gak nak htr gift tu pada aku...aku amat mhargai psahabatan ini (wlpon lam blog kkdahnye)...ermmm bile lah kite bleh kuar @ jumpa 2gether2 ek????? tharu gak dgn kad ucapan kocik tu....hik3 zasssss laynnnnnnn :D
p/s haaa ni mesT dok ramai bloger terjah blog ang mummy...coz nak dptkan free gift tu...wakakaka larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

8 ulasan:

Corey berkata...

wahh ni teruja nak tambah koleksi magnet heze ni. jap nnt nak tempah magnet bubuh gamba muka bro. so bleh heze tatap hari2. harus ngamuk hubby ekekek

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

huh!!! aku jeles2... tuk aku tak der kew mummy

hezesuze berkata...

bro corey - hahaha..gud idea la bro...ermm hubby ze x mare coz every day citer sal dak2 bloger kt dia...

bleh + kawan kekdahnye..hehehe

Qlah - ermm ang da email biodata ang ke kt mummy...xsend mana nak dpt makcik oiii...huhuhuh

rizz berkata...

wah2 twin tower! hehe suker2:p

[-suziey-] berkata...

bile bole kuar? june ni wei...jom join gathering..wrga puts fius wajib join utk kasi gamat itu tasik..ekekek"D

hezesuze berkata...

rizz - sis pun suke..auww!!

suziey - ermm la mangkuk la ang ni..date & lokasi nye kt ner...kang men terjah je..sesat plak...huhuhuhu

mummYaeesh berkata...

most welcome!wah ada n3 khas lagi..ala bese2 jerk..klu ada ape2 yg lebih lagi nnt weols pass ler...percaya ke??

woit qla..hg tak jd follower aku pown lagi wei!nate beghok muh!

hezesuze berkata...

mummyaeesh - kalo ada stock lebih2 kt rmh tu pas2 ler kt sini...wakakakaka