Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, April 25, 2009

SiaPaKaH SeSeOraNG ItEw????

Siapakah seseorang itu? amik statement from blog si dia...
mak aiii suspen je kan uols dgr....hahaha so 1stly so2 sory coz smlam aku idakler on9 YM dan juga mmbuat sarang2 puaka kt blog uols...ekceli aku ada date wit somebody...pewiiiitttttt!! nak tau sape.....nntikan kemunculan si dia yg brjaya trmakan ajakan puaka aku tuk tmankan aku pegi shoppingggggg.... :D
pick up si dia kt lokasi rmh area shah alam (tpaksa dirahsiakan demi keselamatan coz si dia encem bangat..kang xpasal2 rmh dia kene serbu..huhuh) wakaka tuk aku bsuka ria dgnnye wlpon keadaan cuaca yg agak panas terik uols...lebih kurang 15minit jugak ler aku bpusing2 carik rmh si dia...alhamdulillah weols ketemu jua akhirnye...
spjg pjalanan ini...lurah dan dendam ku lewati...(oppsss tsasul plak nyayi lagu kak Eton)...dlm kete dok borak2 je...alahhh mule2 jumpa harusss ler sopan santun kan pangai masing2...tp aku tetap aku...heze suze yg men bedal ajo idak suke bpura2 jd org len...sape yg da jumpa aku tauler pangai aku camno kekdahnye...wakaka
lokasi trus trjah Sunway Pyramid coz mmg ler ati aku da xleh tahan da tuk sambar 1bag yg mmg idaman aku (coz aku kan surirumah baruler skrg mampu boli...hehe) tak caya??? hrussss caya tau...itupun duit hasil aku kumpul ckit2 ...sbbnye aku kalo nak sesuatu brg itew aku akan berusaha keras tuk memilikinye....
akhirnye aku dan si dia pun sudah memilih bag yg menepati citarasa aku sndiri wlpon weols tlah trjah 2 butik Guess yg ado disano...alhamdulillah ati aku berasa puas sepuasnye....syukur dpt gak bag itew...thanks 2my luvly frenz RINA yg sudi bg pendapat kat aku kt mane trdapat bag2 guess yg byk & shantek2...thanks yea...
bag dah dpt...apalaie carik tmpat bermadu kasih ler....oppppsssss silap plak...tmpat nak makan coz lapo siut...trjah plak KRR...ermm kat sini ler bmula nya kmesraan weols dan smpat gak ler snap gmbo sedas dua tuk tatapan uolss....
Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ni la wajah si dia itew...
bloger Remy yg aku war2kan tadi...amacam encem tak???? thanks to remy coz sudi temankan akak gonjeng ang ni g shopping kekdahnye...akak suke sama kamu! kira si remy ni ratu gambo jgak ler...tp stil lam malu2 kucing laie...

gambo sedas dua yg smpat weols snap...tp aku suke gambo weols berdua...ehem2...shantek kan remy??? gambo tu weols yg amik tau...haaaa camno tu...nak tau tnya remy okey...dia ada magic...huhuhuhu

sebenonye tajuk siapakah seseorang itu?? aku ciplak lam blog remy jek...hehehe jgn mare ye remy...mule2 akak baca blog ang tu...cam suspen jek citernye...alih2 akak yg dimaksudkan...huhuhuhu suke3...

2b onest about remy ni...ermm agak malu2 lagik yelah..1st time jumpa kan tp encem kan uols??(wah mesti remy suke statement ni kan) ...bleh join geng of fius...tp kene upgrade ckit kpala otak ang tu remy kalo nak joint geng of fius ni...wakaka sbbnye bila aku ckp koner ckit or kire 18sx...dia dok trcengang2 jugakler...tp akhirnye dia paham apa yg aku maksudkan...hahahaha aku suh Qlah upgrade kan otak ang tu...wakaka

so ade lagik kesinambungan after weols terjah sunway pyramid tu....so tungguuuuuuuu okey..kang aku story pjg2 kang ada plak yg hentak lesung tanda malas nak baca...huuhuhu zassss layannnnn :D

p/s so sape laie yg nak jumpa aku...meh ler...jgn malu2...rugi tau kalo xkenal ngan aku...xcaya gi tanya Remy....

9 ulasan:

rizz berkata...

wahh3 kemaennn date ngn remy heehe.remy mmg tantek ploles hahah
waa byk sopink hehehhhe..

[-suziey-] berkata...

amboih ko gediks tau:p ko kena pakai kasut 4" heze..ekkekek:D

||| PöJìé PööH ||| berkata...

waaaahhh dating yaa!!
ini boleh menimbulkan jeles nih!!!

Hezesuze berkata...

rizz - hehehe...ala shop bag jek..mane ada byk...

suziey - uik! baru tau ke aku gediks tahap kingkong...wakaka

eh camno plak ang tau saiz kasut aku haaa????

pojie - u alwayz b my adik sayang...hehehe

Remy.com berkata...

hehe kak heze,
remy still x ayer nmer sebenar akak tu, huhu...

mmg huppening kn?

nnti kiter date lg kat ulu yam k, mndi sesamer, wah kang ader lax yg jeling mater kn (suami), huhuhu...

Corey berkata...

AMBOI3X KELASSSS KAU NOK TARAF MAK DATIN MERENDEK DENGAN ANAK IKANNN.... KALAH MAK HAYAM GEBUSSS SI QILAH TU. KALAU DIA NAMPAK HARUS SUJUD RATU KAT KAU. HAAA TAPI AMBIK GAMBA TAK CUKOP RAPAT LAGi TUUUUU...DEKAT LAGIIII

ekeke saja try feeling2 azwana alia.
wah bestnya outing.ni antara yg bro kagumi sbb heze mcm free.tiada kongkongan dan ada understanding hubby.

Hope one day dapat jumpa gak ngan heze and the gang. Nak ushar gak camne rentak korg in real life. Brp mula2 maybe agak pemalu and diam2 ubi tapi bila dah biasa u will be suprised. Walaupun kat blog mcm skema tp kat luar bro tak naif and innocent.dont worry hehe

mummYaeesh berkata...

wah da kumpul koleksi jupe blogger ek..weols bile lagi la ni!

anyway..encem la..i likeee!
nnt pasni bleh dia temankan i plaks..hahaha

`S3R4CURlYl4` berkata...

o0o0 datink ek..
kiut ar remy..
sampai kan salam sera pada remy..
khikhikhi...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

celakak ang dah kekah remy kekdahnya wakakakk siot x hajak aku wakakak

AMBOI3X KELASSSS KAU NOK TARAF MAK DATIN MERENDEK DENGAN ANAK IKANNN.... KALAH MAK HAYAM GEBUSSS SI QILAH TU. KALAU DIA NAMPAK HARUS SUJUD RATU KAT KAU. HAAA TAPI AMBIK GAMBA TAK CUKOP RAPAT LAGi TUUUUU...DEKAT LAGIIII

kemain puaka laie bro corey aku di katanya mak hayam wakakakak gelak guling2 dah nie wakakak caker ang bro....