Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, April 03, 2009

aKhIRnYa...4 ThE 1st TiMe

alhamdulillah!!! insyaallah kalo xde aral melingtang weols geng Trex kekdahnye (since 1993) akan btemu esok @ burger king shah alam....4the 1st time ni uolss...udah bberapa kali buat gathering idak ler ckp2 korumnye...haaaa esok alhamduillah sumenye dpt menghadirkan diri (yelah nak mencekik kekdahnye sumenya ok la kot...wakawakwakwaka)...bkn
ape kire this yr lucky yr la kt geng Trex ni....ermmmm hampir 11tawon aku kawin...barulah dpt kumpulkan geng2 aku ni...dan dikala & saat ini aku very hepi sgt2.... x sabo rasenye nak tgu hari esok...yahoooooooo!!!!! windu tau... :D
ok uolss, ni la dia geng Trex aku ni...ermmm ok tak aku susun ikut tarikh lahir diorg coz smmgnye this yr starting smbut besday bgilir2 ikut date masing2....bak kate org nak mgeratkan hubungan tu bg kukuh laie...insyaallah geng...hope relationship kite ni till death!...i love u all very much....muahhhhh!!!!
5 Feb - Natasha @ Cha (Eksekutif)
8 Feb - Suzanah @ Sue (Eksekutif & akan naik pangkat ke AM (Assistant Manager)hehehe
19 Mac - Noor Fadzila @ Ila (Housewife)
28 Mac - Rosharnida @ yOyO (Officer)**
1 Jul - CT Haslinda @ Linda (Ibu Tunggal)
6 Ogo - eh eh sape ek?? aku ler tuh Heze Suze @ Heze (Housewife + buat bisnes catering) + menteri jenjalan putus fius kekdahnye...kikkiki
8 Sep - Nor Ashikin @ Ikin (Housewife/aktif puteri UMNO)
17 Nov - A Norina @ Rina (Accountant)
haaa kalo uols nak tau yg btanda ** tu ler kwn aku yg still lom kawin laei..katenye xde calon kekdahnye...huhuhuhuh...ade sape2 bkenan & nak bkenalan bleh ler contact aku ek..ermmm x slah kan kalo kite nak mjalinkan hubungan sesama insan di bumi ini kan...betul tak???? ekceli aku bangga with geng Trex ni... now sume da ade kerjaya masing2 yg bleh dibanggakan....
so pepun aku pasti & garenti esok akan bergegarla restoran burger king itew....kikikiki dek kerana geng Trex dtg mnyerangggggggg!!! kan ke Trex tu dinasour yg paling ganazzzzzz...so awas lo sape2 yg ada berhampiran ngan weols kekdahnye....huhuhuhuh zasssss layannnnn :D

4 ulasan:

rizz berkata...

ecewahh kak heze..geng trex kekdahnya kanzz hahahhar..mganas la nti mumy2 deneso kt bege king nih ekekeke

[-suziey-] berkata...

ooooooooooo jmpe genng lama..ptutla tunda ngn wrga putus fius ke 5hb..ekkeke:D
syiok arrr..

hezesuze berkata...

rizz - smmgnye ganazzzzz...mmg bergegar burger king tu...hahaha

suziey - nak idop..wakawakwak

mummYaeesh berkata...

bday ikin cam bday ahkau la...