Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, April 27, 2009

aKhIrNyA JuMPa GaK NGaN KaKaK aNGkaTKu..

Yeba2...andlei2...1stly aku nak wish TAHNIAH pd myluvly prenz YOYO dpt ank buah dan secara automatiknye title pun da btukar kpd MAK NGAH or UNTIE YOYO ...yehaaaaaaaaaa!!!!
so arini kesinambungan citer aku g shop kt sunway aritu...dlm pjalanan pulang tu smpat gak ler aku snggah sminit dua kt rmh kakak angkat aku yg ku panggil ALONG...(bkn along yg kutip utang tu ek..hrp maklum!) hehe
yelah kalo uols ingat aku ada story a little bit about along ni...dri dia dok mgandung sulong smpaie ler anak dia da capai usia 1tawon kot...bruler aku thegeh2 nak p jumpa dia...e2 pun coz tekak da haus sebenonye along...huhuhu singgap nak mntak air minum je...bleh???? wakaka
oppppsss jgn amik ati ek along...mmg hajat nk jumpa along & nak tgok bb along si daniel itew...wah sunggu tomei si daniel tu....putih uols cam mama dia...
taraaaaaaaaa!!! ni la dia anak along aku itew...putih kan...cam ank cino kekdahnye...patut pun coz ikut mama dia...muke cam bapak dia dan putih ikut along aku....sib baek time weols trjah rmh along tu...si daniel ni xtakut kire bleh jer dukung dia sana sini...tp lasak uols!! bkn lasak ape lasak nak bjalan kekdahnye...sib baek rmh along aku tu kocik je..kalo beso mmpos ler nak kejo stiap ceruk...huhuhu

uik!!! bile plak ler ko ada bb remy oiiiii!!!...wakaka si remy ni smpat gak ler amik gambo sedas ngan daniel tu...nak jgak kan ko inteprem...

so weols borak2 ler...blablablabla...tup2 dpt msg from adik aku tnye bila balik..coz aku guna kete dia...huhuhuhu so xpaham2 lagik kalo da trima msg tu apalaie aku ngan dak remy ni pun angkat kaki ler....coz time trima msg tu kul 7pm...so aku kate lam kul 7.30pm akak smpai ler kt rmh...

mak aiii apalaie...peluk2 blaga2 pp bagai tanda ucpan prpisahan ler katenye...(pisah nak balik je)...vroooommmm trus je drive balik....opsss dpt gak ler aku rase air kickapoo from along siap bwak balik lagi...hehehe thanks along...lappppp uuuuuu!!! muahhhhh!!!

motip???? singgah smata2 haus kan....wakakaka...ishhh xde arrr mmg aku kepingin mau ketemu ko along....akhirnya dpt gak ler bsua kan wlpon along xkasi muke nye intprem coz muka dlm keadaan comot katenye....huhuhuhu

htr je remy blik ke pangkuan jln & say gud bye....vroommmm trus tnpa mmbuang masa coz nk gak smpai spt mase yg tlh dijanjikan....hampeh!! tup2 bila sampai je umah...adik aku sudah pegi KL da...naik kete ayahanda aku...cis!!! kalo akk tau ko bwak kete ayah....tpat kul 12mlm baru akk balik cam cinderella...huhuhuhuhuh zasssss layannnnnnn :D

7 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

wah pi jumpe remy kah?
hehe
xD

Hezesuze berkata...

eazy - yup! bila plak giliran eazy nak jumpa sis ni???

rizz berkata...

wah2 tomey ank buah lg .heh tomey3! remy tomey jugak wakakka

Corey berkata...

comey..teringin nak baby.

wah jumpa remy lagi eh. heze ajak la eazy jumpa lak..dia dah kasi hint tu.

Hezesuze berkata...

rizz - remy jek tomey...akak???? huh! majuk ni...hik3

bro corey - bgus bro ada keinginan ke arah itew..ermmm carik awek dulu ler bro...hehe

si eazy tu tgh final exam la bro..xmo kacau ler..insyaallah jmpa nanti...

Remy.com berkata...

wah,
tomeynyer baby tu kan kak heze, putih melepak mcm pkai tepung gandum plus bedak...

yg klakar, maser baby tu nk minum nenen remy, malu sesangat...

mummYaeesh berkata...

wah..abis si remy ko hurung kesana kemarik yerk!woohoo..

klu dtg seri kembangan..agak2 haus singgah ler uma..ada byk air..air kosong..weeeeee..