Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, April 21, 2009

Ermmmm...tGh DoK PiKiR PLaN

yuhuuuuuuu!!!! wah sejak blog aku bwajah baru eni (thanks again to NUAR & POJIE) tetiba plak kpala hotak aku ni cam blurrrrr je kekdahnye...xtau nak msukan new n3....wakakaka keji kan!! tp 1jek kpala hotak ni dok bjalan dgn pantasnye brpikir?????
pe laie dok pikir 1st mei ni (hari buruh) nak kemana ler kekdahnye kaki ku ini...(muke aku pun da cam gambo kt atas tu + kaki yg tgh dok goyang inul ni)..wakaka ermmm...dssbkan arituh hubby aku da awal2 plan ngan pakcik aku tuk g mancing kt laut yg brgelora itew (sengal kan...da wat plan baru nak kasi tau sama aku...huh!majuk xnak bgi kang baru tau ek babah)....tuk carik rezeki ler katenye....hehehe sebenonya itew ler hobi hubby aku...ermmm :D
mana bleh duk rmh jek...time gini ler (time laki xde...huhuhuh) ade je plan2 ntah ape2 ntah kan...so uolss ada cadaangan tak????? kot2 sape2 yg xde plan lgik tu bleh ler habaq kt aku ni tuk kite enjoy gether2....(wah enjoy katenye)...huhuhuhu
uik! info yg aku dpt (ada spy tau..) si rhuddy akan g holiday kt cherating katenye....(oooooo kate xmandi pantai....huh!) motippp???? g cherating??? dan tdi tjah blog rizz...katenye nak plan g melaka bdr bersejarah ngan dak Qlah (dam lama gak x g sana coz rasenye time skolah rendah dulu ler g lawatan smbil blajo katenye)...uik lama giler beb....
ermmm..si ms sengal (ciklola) plak katenye ikut dept rhuddy g holiday kt PD...aik!! woi rhuddy ang nye family day ni yg mana satu ler??? ke ang sibuk je follow dept len g cherating ni...ishhh sengal la ang ni....(dpt info from ciklola)..huhuhuh
till now kpala hotak ni still laei plan nak kemana kekdahnye kan...ermm ada gak rase nak gi shopping sakan...nak sambar beg GUESS satu + karaoke + jenjalan sakan...haaaaa ada sape2 nak temankan aku sila angkat dagu....wkakakakka zassss layannnnn
p/s ppppssstttttt.....!!! sape yg lom jumpa aku...meh ler jumpa...xkan nak kenal lam blog ajo...harussss ler jumpa baruler meriah...bak kata kak senduk meriahuoll...huhuhuhu

13 ulasan:

Cik Wanie berkata...

akak,
jom lah join g gathering kat ulu yam,
nak tahu selanjutnya,
masuk kat blog wanie:)
hik hik hik hik

rizz berkata...

ha a jomm g ulu yam hahah riz p tuh.. n then klau jd jom la ikot rizz ngn qilah g mlka ek hahah

[-suziey-] berkata...

wei meh dtg umah aku ..aku ade jmput 2 org blogger utk kenal2 gitu..hehehe..

MaS-HaNa berkata...

meh ramai ramai gi melaka.... wakakkakak

Eazy Izzuddin berkata...

cam besh je nk plan nih..
hiks...
lor
eazy time 2 dok final exam..
huk3
sedey3

CikLola berkata...

sis..jgn slh tanggapan..family day tuh ri sabtu neh tau..bkn 1 mei tuh..hek4

Corey berkata...

ulu yam musim2 hujan tak menentu bahya la.. x sedap ati ni.apa kata sesekali pegi zoo ke muzium ke atau visit house blogger lain.take pics segenap penjuru pastu carut2 kat blog ekkeeke :P suziey tu dah offer tu.

Hezesuze berkata...

cikwanie - insyaallah...kalo akk xde g mana2..huhuhu

rizz - iyolah...aik jd ke ang ke melaka??? insyaallah...hehe

suziey - suh dtg rmh ang...meh ler bg address kt aku...huh!

mashana - motipppp??? nak jmpa ang latuh...

eazy - yelah...jgn dok pikir benda len...jalani exam ang tu dulu k...moga bjaya

ciklola - oppppSSS!! salah ek...

brocorey - btul3...ermm ok gak ek trjah rmh suziey tu...tgok ler camno..bleh adjust time ler...

CoNniE berkata...

nnt free kite pakat jmp kat JJ bukit Tinggi ehhh.. tgk wayang ker, shopping ker.. no kids.. hehehe..

atty's berkata...

alor..ze..kalo dkt.ari2 kty jumpa..1 mei tu kalo takde aral melintang liuk..nak jumpa blogger ..jugak..

arnirina berkata...

betol la ek..minggu dpn cuti. camne leh lupe nie..

mummYaeesh berkata...

jom pot luck kat bkt jalil nye park tu!kita picnic2 smbil mkn2, ngumpat2
woohoo..
klu g uma suziey k gak..da dkt da tu!
wah mcm aku dijemput kan!woohoo

Hezesuze berkata...

connie - haha no kids ek...bleh no hal punya...

arnirina - uik! da tua ke smpai cuti pun lupa...wakaka

mummyaeesh - potluck kt park bkt jalil???? mak aiiii haruss le bawak canopy...huhuhuhu or u nak sdiakan canopy cam event u tu...wakakaka rmh suziey??? address pun lom kasi laie...camno nak trjah...