Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, April 21, 2009

hepi hepi hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

allooooooooooo!!! wah rindu sama kalian sume....rindu kt aku tak???? 1stly...i want 2 say thank u very3 much to Rhudy, Pojie, Qlah, Rizz & Suziey especially tu NUAR (sory kot2 ada nama yg ttlinggal...amppponnn) krana sudi melayan karenah sis yg da hampir nak putus fius keseluruhannya....mane taknya tetiba plak aku xleh nak bukak blog sndiri...hampeh tul!
nak nangis dibuatnye...yg pelik tu blog org len bleh plak bukak & and then aku sms ler kt bloger2 suh depa bukak blog aku bleh ke idak....haaaaa the answer is boleh la...haaaa pekejadah nye plak aku xleh bkak blog sndiri....pe kes???? (pinjam sat ek Qlah)...wakaka ermm bak kata si rhudy da kene badi tu coz sape suh amik si karamjit tgh dok kencing...haaaa padan muka katanye....(padan muke aku kan...xpasal2 da kene virus kkdahnye)...
so apalaei xputus2 ler aku contact sape2 yg tau about virus ni kan...si pojie & rizz siap ajar restart balik ler...clearkan history ler kt internet options tu....tp sumenya idak mbawa hasil yg lumayan...hehe so ikut kata pojie...suh htr g backup & format lik lappy aku ni....
tnpa mlengah2kan masa...(kan ke masa itu emas) so bawakler lappy ni kt kedai srvis area shah alam...(itupun tnya sepupu mana kedai yg ergenye murah...hehehe) alhamdulillah lappy pun da ok dan dkenakan bayaran RM60 aje...haaaaa lega...takut mahal uolss....
dgn hati gumbira....(smbil nyanyi tu...lagu apa yg penting...kejesama..)wakaka...so bkobar2 nak bkak blog ni....aduyaiiiiiii!!! tup2 idak bleh bkak jgak blog aku ni....eeeeeeeeeee nape nih???? mlm tdi jgak online ngn pojie tnya sume da btindak mengikut arahan (aku ler tuh....) tp blog stil xleh nak bukak....uwaaaaaaaaaaaaaaa!!! bloger tegar le kekdahnye kan.....
tetiba plak dpt sms from Qlah katenye dia bleh aje bkak blog aku...aku trus je call dia...(kira nak ngadu ler...) xleh bkak lagik...uik!!!tetiba plak sore Qlah jd sore jantan...hellloooo kak!!! tkezut den..ghupe2nye si rizz dok mkn ngan Qlah...smpat gak dia kata ada gak bloger@kwn2 dia yg da kene virus cam aku ni...ermmmm entahlah...(aku da mcm putus asa da....kire cam da xnak jdi bloger lagik ...hik3)... :(
ujung2 tu rizz kate suh aku call bloger NUAR tp mintak no kt pojie...zasssssssssss trus je call pojie minta contact no NUAR...so trus je call NUAR tnpa tuggu sesaat pun....hehehe so aku pun gi tau ler nuar kes yg aku hadapi itew....pastu smpat gak weols men2 sms (opppsss!!!biarlah rahsia) pa sms tuh!!! wakakaka....
so dgn brat ati arini nak ON lappy (takut masalah yg same je)...skali tup2 taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...wah new layout gtew...eh2 mcm tau2 je aku suke kaler pink ...ahhh gumbiranya ati ku dn yg pentng aku da bleh bkak & baca blog aku sndiri....syukur alhamdulillahhhh..... :D
dgn rasa syukur (dah tlonjak2 suke smbil menadah tangan..hehehe) d sini aku nak ucapkan JUTAAN TRIMA KSIH aku pd bloger NUAR yg sudi mmbantu sis ni myelesaikan masalah blogku ini dgn new layout lagik (jgn ada yg jeles yeh)...sis suke3....cayang same kamu!!! muahhhhh! (wah dan2 cayang kt ang kan...motipp!!!) sis ikhlas ni....ikhlas tp jauh (yeler sis kt klang ang ktner????) hehehe
rase da cam xsabo nak jumpa sama kamu NUAR (harussss kene jumpa gak ni)...ermmm tanda trima kasih sis pd kamu....sis nak banje mkn...huhuhuhu ...nnti kasi tau sama sis ek...zassss layannnnn :D
p/s so apa pndangan korang tntang new layout aku ni...shantek tak????? wah lepas ni mest ramai yg dok cari ang NUAR....wakakakaka
p/s1 thanks pojie coz buat n3 UNDER CONSTRUCTION tuk sis ang ni...lap uuuu!!!

9 ulasan:

rizz berkata...

KEMAENNNNNNNN pink lg ok hahahhah...cntek blog akk ku syg ni windoo.layout kite pon bru gak haha

[-suziey-] berkata...

waaa bestnye..baik sungguh nuar tu ek..soh dia tukarkan layout aku ni bole..ekekek:D ok la nice layout..semakin berseri kau nengok..ekekek:D

CoNniE berkata...

hohoho... cantek2... pink gitu... heheeh nsb baek dah boley bukak kan.. kalo tak harus la tak sng duduk... blogger tegar la katekan.. kekekek...

CikLola berkata...

cantek gitu sis...adey...bkn lappy prob la ekh..huk3..sowie r..lola pn idak berada dlm kepandaian tuk mbntu sis tika itu.hek3..

||| PöJìé PööH ||| berkata...

nasib baik ada credit nama kiter..
hehehehe..
btw actually pink tuh Pojie yg pilih, Nuar cuma mengindahkan lagi...
nk jugakkk kan!

Eazy Izzuddin berkata...

wah....
happy nye kak...
heehe
=)
tumpang hepi skali...
xD

atty's berkata...

salam ze,sori tkdpt bls sms..keypad hp rosak...

cantek blog..

Hezesuze berkata...

thank u guyz...luv uuuu 4ever...

mummYaeesh berkata...

gitew ke kisahnye..tak tau lak weols!
seb baik dpt buka kan..siap nak stop jd blogger katanye..motip??

uiks..asyik dgr qla dgn rizz jerk ni...da lama btul tak jengok blog si qla tu! da mnjadi ke diorang??

woohoo..

wei aritu uols jd ke berjumpa2an di pd??