Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, April 02, 2009

MooD HaNGeN+CooL+KeMaLuaN

ishhh ntah tetiba plak after aku stop jap YM (last YM ngan dak Qlah) kire lpas aku amik anak blik skolah trus je terjah lappy aku ni kekdahnye lan kan...tup2 hangen 1bdn uols....aik! pesal xleh nak log in ni???? (sambil garu kpla...)..after all try punya try still same jek...hampeh (ada gak yg kene lampi ngan aku ni kang) merujuk kpd lappy aku ni lah...
ermm...aku da xrety nak wat camnoh...apalaie capai hp terus jek sms kt warga putus fius & jugak si suzieycomei kekdahnye...bboy kate..nak sng unistall n then install balik...mak aiiii mampos la aku nak buat...malas siut...dan si suziey plak kate suruh try gune ebuddy...ermmm ikut ati kedua2nye aku x try pun....aku terus je turn OFF lappy cam caker ni (tp aku syg gak) just line streamyx kblkangan ni cam kimak je...gampang!!! so aku guling2 jap ngan anak2 aku...bleh...guling2 manje gtew...hehehe
skali bile ON back....wah legeeeeeeeee....da kembali normal my YM...yahooooooo!!! bkn ape coz ptg kang aku kene masuk istana putus fius ada final meeting kekdahnye...kikikiki...kire mood aku yg hangen tu da COOL balik.....tersenyum lebar....(mulut tau bkn montot)kikikiki
dlm senyum tu da takat smpai ke telinga...aku dpt sms from my luvly prenz yOyO...she ask me how much aku beli malindi tuh???? malindi??? (aku da cuak da ni...menatang pe plak si yOyO tnya kt aku ni)..aku pun tnpa segan silu trus balas btnyakan pe mentang tu kekdahnye....skali dia balas statement yg buak aku tkedu + ketawa sorang2....hahahahahahahaha (dlm ati tu ler pakai je tau tp xtau namenye) haaaa kan da kemaluan aku ....(malu okey no bende len)kikikiki uols tau tak malindi tu menatang pe?????? haaa tu mesT de yg xngaku xtau tuh..huh!
okey uols ni la dia sandel crocs yg diberi nama MALINDI itew....ekceli yg aku tau aku beli kt butik crocs (wah butik kekdahnye) subang parade...idak le ku ketahuan nama jenis sandelnye....hahahahaha (aku gelak lg ni......) so mase aku beli tu ergenye RM129 la kalo x silap aku....menurut si yOyO ni...now sandel jenama crocs ni tgh SALE tp xler sume...yg terpilih je katenye...huhuhuh...
so about sandel crocs ni...smmgnye selesa uols kalo pakai...dan ergenye pun bpatutan....mcm2 design ade...dan uols bleh gak layari ke laman www.crocs.com.my tuk tgok more design & kaler...dan bleh la servey mana yg berkenan okey...
pepun thanks to yOyO coz baru skrg ler aku tau sandel crocs yg slama ini aku gunapakai g jenjalan kekdahnye namenye adalah crocs MALINDI....huhuhuhuh zassssss layannnn :D

10 ulasan:

Corey Alias berkata...

huhuhu aku pun baru tu sampan tu rupa2nya nama malindi :P

rizz berkata...

ahhahah rizz pong da gelak sakan..mhlnye kak rege melindi tuh hahahh..rizz bli crocs tiruan je mmpu hahah

[-suziey-] berkata...

adkh sbb malindi tu dinamakan sempena kedatang kasut crocs ni ke mesia dari india???ekkek:D

amboih ang..kemain semangt nk g pd yek:p

trserlah la kemaluan ko pasal menatang malindi tu yek..hahah:p

Cyberwira berkata...

ingtkan KEMALUAN apa td. hehehe...berdebar gak CW td.

atty's berkata...

wakakakka..cw..kan main laju je..kalo ade word..kemaluan..

hezesuze berkata...

bro corey - kita serupa...hehehe

rizz - crocs tiruan...skit kaki rizz oiii...hehehe lariikkkkkk

suziey - idakla ku ketahuan dtg dri negara mane kekdahnye...mmg terserlah kemaluan aku...hahahaha

cw - oooopssss!! da agak da..hheehe

atty's - btul3...

mummYaeesh berkata...

uish mahal tu...weols beli asadi jek..bkn malindi..malindo pun adoooo(percaya ke??)

p/s bhs ang skang smakin puaka la...da jangkit ajk surau tu ka??kahkahakah

hezesuze berkata...

mummyaeesh - tu arr smmgnye puaka si Qlah dah bjangkit dgn diriku...wakwakwakwakwa

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

cis mymmy... aku jugak yang kena wakakak chikanos sungguh ang heze... nuntut dari aku kew? wakakak aku pun sebenarnya tak aw per natang tue wakakak...

Alaz's Alang berkata...

adoiiiiiiiii sis suzy ingt kemaluan apa td wakakakakak sambil bw lesung qiella heheheh