Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, April 23, 2009

AkU @ LaPPy NiE YaNG GoNJeNG

Allooooo!!! srangan hendap smbil skodeng bro corey tgh masak....huhuhuhu sedapnye...ok uols mayB pd sape2 yg da tau tntang n3 aku under construction aritu sebenonye melibatkan lappy aku ni haa...yg da kene srangan virus ape ntah...smpaikan blog sndiri pun xleh nak bukak...yg mherankan tu blog org len bleh plak aku bukak dan org len pun bleh plak bkak blog aku...aik!!!! nape dong??? sah2 ler da kene virus tahap incredible hurk ni....katenye...wakakaka
so after mdapat pndangan bloger2 spya di formatkan balik lappy aku ni...maka dgn itew udahla diformatkan & dibackupkan balik kekdahnye...bila lappy pun da OK apalaie zasssss trus je terjah coz tgn2 aku ni da gatei2 da bbrapa ari semnjak lappy ni blur gtew...hehehe
dan2 sign in yahoo nak check email kekdahnye...b4 this smmgnye aku ada 2account email iaitu hezesuze@yahoo.com dan hezesuzehasan@yahoo.com tp aku prefer gunakan yg 1st itew coz simple 2remember kan...dan YM id pun aku guna yg 1st jgakla...
tp bila lappy aku ni da kmbali brsinar (ada cahaya tau...cahaya nur gtew)wakakaka...aku install ler YM tu tuk contact uols ler...tup2 id yg 2nd tu plak yg kuar...aduyaiiiii mana plak id yg 1st tu??? bingung deh....da try byk kali da godek punya godek dok carik id yg lama itew...tp hampeh!!!! idak ler ku ketahuan nak wat camno laie...adakah aku yg gonjeng atau lappy ni je yg dok nak servey tahap kepandaian IQ aku???? wakakaka
so uols...aku pun dah malas da nak godek benda alah ni...so tuk pengetahuan uols now & 4ever...insyaallah ler kalo umur pjg...email & new YM id aku adalah spt berikut:-
YM ID : hezesuzehasan
minta jasa baik uols jgak la kan...plez ler update or add YM id aku yg baru ni...atau bleh ler uols send YM id uols thru email aku tu ek(kalo malas nak add ler)...plez3.....okey...cayang uols!
ermm ada gak 1of my prenz tnya napa byk no YM id aku ni??? entahler...nak jawab pun malas apalaie nak citer kan (bkn ape da penat mlayan karenah si lappy ku ini...bleh)....so uols layannnn je ler pangai aku yg gonjeng ini...wakakak zasssss layannnnn :D
p/s jgn lupa add tau...harussssss!!!

10 ulasan:

atty's berkata...

wokeh ze.nanti kty add ko..
jgn nangis tau ,,meraung je,..

rizz berkata...

hahahah gonjeng ktnya kan wakkaak layanzzzzzzzzzz zassss

CoNniE berkata...

alahai... ape kan daya.. ku hanya mampu mendenga rintihan kamu ittew..

heheh.. sabo je la yea..

[-suziey-] berkata...

ye ler..nnti aku add ler..ish ko nih..ekeke:D

Hezesuze berkata...

tengkiuuuuuu sume!

saya hrgai jasa anda...huhuhu

Corey berkata...

Rasanya bukan virus kot. maybe cookies je kena clear/ tak pun spyware.
pasal ym tu rasanya dah add sbb dapat msg ym heze thru my hp, cuma nak reply je failed.

ekeke siap promosi bro masak..jgn.nnt org ingat sy ni terer mcm chef lak padahal ntah2 masak megi je :P

Eazy Izzuddin berkata...

hiks...
da add da pon kak ze...
dun worry lah..
xD

Hezesuze berkata...

bro corey - dah bertindak mgikut arahan tp hampeh...tu yg kene foramt balik...huhuhu uik! mkn maggi pun sodapppppp...nyami

eazy - thanks dik!

Anak Pendang Sekeluarga berkata...

slm...wah bahse pe ke bende tu...xpajm le...

ArEzO berkata...

haayoooo~
mende nie buat xslere dah nk mrokok..
ptg stim..
=]