Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Ahad, April 05, 2009

4 ThE 1st TiMe YG HaMPeH!

ermmm..ni kesinambungan n3 aku smlam....HAMPEHHHHH!!!kekdahny uols...kire mkn2 time kt burger king jd la gamaknye...tp minah sorang ni (merujuk kpd 1of geng trex...si ila yg poyo kekdahnye) langsung akan aku pancung saje kpala dia x pun hempuk je ngan lesung batu ni kang...bleh dia buat xdtg spt yg dijanjikan pd weols....dah ler x muncul2 tang bile aku call tu plak langsung si goblok ni xangkat2 call kekdahnye....huh! sape yg tak hangen 1bdn uolls...
ekceli kalo xdpt dtg skali pun...gitau la kat weols...lgpung kan ke nak smbut besday dia skali (atau adakah dia smmgnye xnak share spt yg dimaklumkan b4 this????) ermmm ntahlah aku pun x tau pe yg tjadi kat dia...till now aku masih laie ttunggu panggilan dr dia (jgn harap ler aku akan call dia okey....wah da marah tahap gaban da ni)...
yelerrr..bkn ape cian kt yOyO...(hanye weols je yg tau nape..hehehe) sib baik ler yOyo ni orgnye cool jek spjg mase (cool ke Yo???)...alhamdulillah event td bjalan dgn lancar skali & spt yg aku kate 'bergegarlah' burger king itew....wakawakawakwa coz sume geng Trex menjerit (1burger king tu bergema uols) bila camera ksyanganku jatuh...kedebukkkkk!! atas lantai....hik3
sedikit cebisan gambo (wah ayatttttt!!!) yg smpat kekdahnye aku amik tuk album collection aku...(wah smjak berbloging ni...dah byk weiiii koleksi gambo aku)...wit besday girl yOyO, Sue, Linda, Rina, mummyikin & Cha...ermmm shantek kan????


antara gelagat2 geng Trex yg smpat aku amik...nampak tu...muke x interprem xpe janji tangan pun jdilerr kekdahnye...huhuhuhu


time ni mmg aku nak bgambo ngan besday girl je...alih2 ade plak mama vogue yg menyibuk sakan nak joint jgak...huh! haaa itu adiah aku tuk YoYo...hope u like it!


i like this pic very much...tp sayang! still x ckp korum kekdahnye...hampeh! very the happening pic kan....oppsss gambo x brapa center coz anak mummyikin yg amik kan...thanks acap!


aduyaiii...b4 mkn...shantek jek susunan kentang goreng & air...tp after je sume dah mencekik dan...erggggggg!!! kenyang kekdahnye...haaa berselerak bagai uols...lgik2 mkn free kan...huhuhuhuhu...
pepun...kemarahan & kebengangan aku (ade ke perkataan ni??) still ade laie....hampeh kekdahnye...(ishhh brapa byk hampeh daaaa)...di kesempatan ini jgak aku nak says THANK U SOOO MUCH pd sume geng Trex especially YOYO yg sudi belanje weols kekdahnye di burger king yg utk petama kalinye aku mkn kt c2...huhuhuh sodappppp jgak la burger king ni....harusss akan ku ulang smula mencekik kt c2....zassss layannnn :D

12 ulasan:

Corey Alias berkata...

wahh tetap meriah walaupun sedang sentap..
mcm sedap bk tu.. selamat mengumpul lemak! hehe :P

shakha berkata...

beshnye makan....kalau geng heze yg sorang tu tak dtg, ajaklah i..i sudi you..hehehe.

YoYo berkata...

thanks Ummi Zie.. nice pic n happy moments gitu.. walauponnnnnn?!! jiwe sentap..

rizz berkata...

wahh meriahh la tgok gthering tuh kekekke namo sentap2 haha..keepin lesung:) haha

mummYaeesh berkata...

mayb dia ada masalah kot...hp dia ilang ke sbb tak jwb call pastu kot no hang ilang ke sbb tu dia tak call bgtau cancel..wooho..

btw,geng2 trek ni sume sebaya ke??

[-suziey-] berkata...

hoho..aku dpt bygkn suasana kt BK tu..msti org yg bru masuk nk mkn trus kuar balik sbb ingt kan silap masuk tpt..ekekek:D
amboih ang sakan posing..sengih xing..mcm buat iklan ubt gigi..hahahah:p
sabo je la heze..ntah2 ila tu ade mslh kot..dia 'malu' nk btua ang..erkkkk..hehe:p

hezesuze berkata...

bro corey - ermm..tu le pasal..mau je naik lagik 2kg kekdahnye..

shakha@ateh - opps!! sudi ke nak gelak gulin2 ngan weolss???

yOyO - hahaha jiwe sentap ek...ze sluruh bdn sentap tau...hehehe sakit bangat! huh!

rizz - harus meriah kan tp kalo bw lesung tu lagi ler meriah gamaknye...

mummyaeesh - mmg byk masalah bdk tu..yup! weols sebaya len mak len bapak gtew...hehe

suziey - alooo! lagi ramai yg dtg kt weols nak otograp kekdahny..huhuhuhuh iklan ubat gigi tu wajib uols...hahahaha

linahilmin berkata...

sentap ke? picture tetap vogue & meriah!!!
heppy belated bday to ur friends..
ps- byk tul penggunaan tisu disitu ye..! pecutttttt!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

awat ang nyer date cam kat PD jer masa tue wakakak

hezesuze berkata...

linahilmin - thanks lina...

qlah - wei time buat n3 kul 2pgi kekdahnye..opkos ler dak masuk tarikh ari ahad ...huh!

||| PöJìé PööH ||| berkata...

meriah!!
mana n3 PD nih??
cepatinn!

hezesuze berkata...

pojie - n3 pd tunda ke esok okey :)