Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Ahad, April 26, 2009

XTVT aRi SaBtU

Perrgggggghhhhhh!!! wpon panas terik tp aku ttp gegehkan diri tuk lihat psmbahan gerak rama anak2 aku smpena HARI ORENTASI TABIKA KEMAS PARLIMEN KAPAR TAHUN 2009 yg telah diadakan di pdg futsal meru...
acara mule kul 9.30pg tp time tu aku still laie kt rmh tgh bsiap bagai..tup2 dpt call from 1of mak2 katenye acara anak aku da nak start da...aduyaiiii....kelam kalibut ler dibuatnye...cam charlie caplin ler aku dok bsiap...akhirnye smpai gak ke destinasi...skali dtg kira baru 1 minit start...ermmm..sib baek...alih2 kene wat prsmbahan balik coz ada masalah teknikal la plak....ishhhh cian bdk2 tabika tu...penat siut...dah ler masa psmbahan 15 minit dgn keadaan yg wat kt pdg futsal yg panas terik uolss...ermm sib baek ler para pengadil bg rehat jap....akhirnye dpt ler aku snap picca2 psmbahan itew....layannnnnnnnn :D
dlm prsmbhan tu si abg pakai costum SINGA dan si kakak plak jd RAMA2...cute kan???? tpkan uolsss si kakak ni malu plak kalo gambo diambil (malu cam umi dia...huhuhu) time psmbhan tu sume picca x pdg camera punya....malu kot tgok umi dia dtg saksikan psmbhan dia...

prsmbahan kali kedua da pun bmula...tomei2 sguh...ermm tringat plak time aku skolah tabika dolu2...skrg anak2 plak...cptnye masa berlalu...

alhamdulillah wlpn tpaksa buat psmbahan 2X...dpt gak ler tmpat ke 3 lam acara gerak rama itew...ok wat...congrat to anak2 aku....bgus psmbahan uols...


uik! nak gak inteprem kekdahnye....hehehe...yg bju kuning itew ler cikgu skolah ank aku...CIKGU RAFIDAH namenye...yg tudung purple tu plak org kg, kwn 1skolah kire senior aku ler...da dinamakan bloger tegar...jd sume ceruk ler nak disnapnye...huhuhu dan yg tdung coklat itew....eh2 sape ek???? lu pkir ler sndiri...wakakaka
kalo uols nak tau...brasap woooo (kepanasan & keletihan) dek krana cuaca yg agak panas...mak2 nye ok lg ler..tp aku kesian kt bdak2...dah ler dok lama tunggu YB yg nak bgi adiah kt bdak2...lewat smpai 1jam jgak ler mnuggu...huh!
da ler lambat dtg pastu plak berucap mak aiiiii...lpas sorang2 nak brucap YB ler...pengerusi ler...pastu plak bg adiah kt bebudak sorang2....aduyaiiiii bjnggut tunggu weiiii...xde sistem langsung...just anto wakil je udahler...kalo adiah basikal ke...moto ke...okler jgak dok tunggu...ni just medel kocik ajo...tp amik je ler...
udah selesai ajo majlis pnyampaian adiah...apalaie tnpa blengah vroommmmm trus je drive balik ler...ingatkan nak ler sgah tesco ke alih2 xdpt nak tlg...pnat giler siut...smpai umah trus mandikan anak2 aku ...aku??? mandi sndiri ler...
bila da mandi apalaie mata pun dah xlarat nak bkak ler....so jom anak2 aku....jom kite tdo....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! zassss layannnnnn :D

11 ulasan:

Remy.com berkata...

wah, kemain menemani anak walaupon cuaca panas nih...

remy yg duk umah ni jer pon dah berpeluh peluh...

mummYaeesh berkata...

seb baik pdg futsal..ada bumbung klu pdg bola mati pengsan dak2 tu sume!

rizz berkata...

hehehe tomeyy anak kak hese haha ngn kostumm bgaii clust taww

Corey berkata...

Tak lama lagi tengok show cucu plak :)

||| PöJìé PööH ||| berkata...

alalalala tomei!
tp sian la budak2 tuh kne pakai costume sgala..
panas weehhh!

Hezesuze berkata...

remy - haha tau xpe..

mummyaeesh - kalo pdg bola kompem xdtg punya...huhuhu

rizz - tomei cam umi dia kan.. (nak jugak)..hehe

bro corey - cucu??? lama lgi bro..tgu bro kawin dulu kot...wakaka

pojie - btul tu bpeluh2 anak akak...huh!

CoNniE berkata...

syok nyer ade xtvt mcm nie...

atty's berkata...

aritu ..kty kat tgh padang...panas jgn ckp le..

[-suziey-] berkata...

waa syiok arr..meriah je..utk mak budk xde acara ke..ekeke:D kemain lagi bermekap2..

`S3R4CURlYl4` berkata...

`budak2 pakai dress up mesti kiut kan.. knp ek??

mazharalti berkata...

alalalalala... teringat di zaman kanak-kanakku...
syokkkkk... no problemo at all... nak kembali ke zaman itu, bolehkah? apakah? adakah?... huhhuuhuhuhu