Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, April 13, 2009

MRC MaLaYsIaN RaLLy CHaMpIoNsHiP (PaRt 3 - EdIsI kHaS)

hahaha...edisi khas kekdahnye...huhuhuhu...bkn pe..n3 kali ni pnuh ngan aksi2 manje gitew dri aku & all the crew...pheeeewitttttt!!!! layannnnn okey...
peace...pd sape plak aku peace tuh???? time ni si sutan dok ler rally...yg crew2 plak mase tuk isis perut kekdahnye...lapo tuh...tp sib baik ade somebody supply air & makanan kire sarapan pagi ler....kalo idak lapo tahap kingkong ler all the crew..wakakakaka... uik!!! Qlah! ang prasan tak mamat yg dok inteprem sikit jek tuh (sblah sis tu..) haaa..e2 ler mamat kendu yg sis ckp kan...huhuhuh namenye...ZALI...ok wat dak nye...sis suke.... peramah & kelako...

wah nak gak intprem ngan crew2 ni..harusssss!!!mcm2 gaye ada kan....ermm all the crew ni masing2 ada own whop le kekdahnye...yg smpat aku trjah & tau name diorg MAN R3 (dok kt van tuh), NIK (kai sluar pendek), ZALI (dok pgang botol air tuh)...yg nampak kaki je ni...adik haku...huhuhuh namenye SAZELY tp dorang panggil dgn name KECIK...sbb pe?? sbb dia mmg kecik & tahap kependekan nye brbeza bbnding dorang yg tinggi lampi...hehehehe amponnnnn!!


harusss nak inteprem ngan co driver ni (korang tau tak co driver ni ape ke manatangnye..huhuhu) co driver tu adelah pemandu arah (yg dok sblah driver ler)...kang xde co driver ni maunye kete masuk gaung kekdahnye...huhuhuhu...meh aku pkenalkn kt korang sume...yg dah kenal...buat2 ler xkenal okey...hahaha namanye WAN NOOR HAFIDZY@FIZZY@MADU....madu???? ye btul...sume panggil dia ngan name tuh...aku pun xtau sbb ape...ekceli aku da lama da kenal ngan si madu ni...xsgka plak jd co driver si sutan kekdahnye...coz ni 1st time dia dok co driver sutan lam rally ni...b4 this stahu aku dia ngan team len...tp men track je kekdhnye....ermm kat sini baru jumpa mamat madu ni...pepun hepi ler kan...dulu kenal time solo lagik...now sumenye da kawen & branak pinak...keep it touch okey...(emmm pd kwn aku RINA...ang tatap ler gambo ni puas2 okey)...motip!!!! hanya dia je yg tau...huhuhuhu


uik! gambo haku laei...kan ke edisi khas kekdahnye....haruss ler uols layan okey...hehehe ni my new frenz RAMONA RASHID from 5RJ Events Sdn Bhd...haruss ler jd peramah kan kalo nak kwn ramai...opppppsssss!!! da married okey....tp shantek kan...
ermm kalo korang prasan kt ASTRO RIA (chanel 104) every tuesday...) ada story about rally ni...iaitu ZERO TO ZERO...dmana yg bjaya lam cabaran itew adalah adik ipar si ramona ni...FAIZAL@BOY..yg mdpat tmpt ptama and then telah disponsor sebijik kete tuk rally that day...satria kaler kuning tu ler kete sponsor...eeeee bestnye dpt kete sponsor kan...
ermmm ada sape2 tak yg bmurah ati nak sponsor kete rally kt team hubby aku ni...cepatin...coz kete satria yg ade tu da keuzuran ler kekdahnye....harusss dtukar...kalo idak brek pakai kaki ler...wakakakkakakaka....zasss layannn :D
pssttttttttt!!! adik si ramona ni lagi encem tau...nnt aku intprem ek...(harussss Qlah tpikat...)

8 ulasan:

mazharalti berkata...

pheewittt... cayalah akakku cayang... earmmm, jom lawan vroom vroom... tak sabo dah ni... ;)

hezesuze berkata...

mazharalti - jom! bisa di atur

rizz berkata...

wahhh nk vrom2 gakkkk la kak heze plish2 mwaahhaha

[-suziey-] berkata...

amboi ko heze...madu lagi..ganas..laki ko xngamuk ke...ekekek:D

hOtMaMa berkata...

aiyooo uols... tak sangka uols berjiwa litar katanyer..hihihihi

hezesuze berkata...

rizz - uik! ang pun nak gak join vroommmm2...jom! no hal...

suziey - baru ang tau aku ni ganazzzz...hehehe laki aku ler yg amik gambo tu...huhuhuh

hotmama - jiwa litar & rally...harusss melahar kekdahnye..huhuhu

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

alahai.... pic zali x leh bukak lew sis huhuhu

hezesuze berkata...

Qlah - aduyaiiii ciannya...sat no nanT sis enteprem kt blog sis ni..tunggguuuuuuuuuuuuu