Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, April 07, 2009

bLoGGeR GaTHeRiNG @ PD

morning uols!...hahaha mesT uols trtunggu2 (tmasuk ler Qlah kekdahnye) n3 sal holiday weols kt pd ahad lepas kan...ermmm sebenonya all pic aku dan email kt rizz....so tup2 dia da masukkan gambo2 shantek weols kt lam blog dia...hampeh tol! tau ler dia xbawa camera ari tu...dan2 terus je masukkan gambo kekdahnye...
so xpe rizz...sis tak mare (wah smnjak balik from PD dan2 je nama aku btukar kpd 'sis' kekdahnye)huhuhuh i like it! tpkan aku suke kalo si rhudy yg panggil...unik ckit la bunyi dengungan dia tuh...kire KAK EZ ..gitew...so pd rhudy, ang truskan ler panggil sis dgn panggilan tu ek...so sweettttt & i really like it & appreciate..
ok uols...ni ler sbhagian pic2 yg ade pd camera aku okey....rasenye byk pic2 mnarik & spontan ade pd camera si Qlah & Rhudy kekdahnye...ermm xtau ler bile diorang nak put lam blog masing2 coz si Qlah katenye tetiba plak kabel trtnggal kt rmh & rhudy plak bz kekdahnye dan blog dia pun under maintenance...huhuhu...
b4 trjah pantai..weols singgah jap kt warong tp jln ni jek...nak mencekik kekdahnye...ape taknye..pg2 bute da brangkat..so kompem perut2 masing2 da lapor...time ni msing2 sbuk kuarkan camera msing2 (nak tjuk skilll latuh)...haaaa snap pic xhengat..kacau bilau dibuatnye..happening time tuh...cam weols da kenal lame dah...padehal aku bru je 1st time jumpe diorang kekdahnye...

Qlah, Pojie, Rizz & Rhudy...sis suke kt korang sume....bleh borak ape2 jek (no tapisan okey)...kira bak org kate mulut xde insurance kekdahye...huhuh haaa..si rizz & pojie adelah model pantai time tuh...wakawakakwakwak....korang nengok ler apa yg beza antara mereka berdua itew???


ermm..sedey gak time tu aku & Qlah xdpt nak terjah pantai Pd kekdahnye...coz tetiba plak ari jumaat tu piyed mnyerang...erggggggg!!! hampeh tol...kang2 xpasal2 si rizz & pojie bmandi air merah plak kekdahnye...kikikiiki...tp awas! akan aku repeat back ke Pd ni nant...time aku x piyed lerrrrr....tp yg xleh tahan si rhudy bg alasan xmau mandi takut kulit itam...hahaha (sebenonye kan uollss kulit dia pun da itam dan2 kate xnak itam kekdahnye...) sengal tol...tp ok gak dia xmandi...jd penjaga beg yg setia uols...amacam ada gaya kan...
around kul 2 kot kalo xsilap ler...weols gerak balik coz ujan la plak...kelam kabut di buatnye...otw back weols plan g the mines....ok gak coz aku mmg xpenah laie jejak kan kaki kat C2....horayyyyy!! jom...no hal punya...coz aritu adalah ari aku....pe laie enjoy le puas2 kan...(tp lam ati rindu le plak ngan gelagat2 anak2 aku)....ermmmm!!!

korang pun da agak kan yg mana satu si Qlah, Rizz & Pojie...dan aku yg dan2 dpt gelaran baru iaitu 'sis' or 'akk' gtew...hahaah tp pelik gak ngan si Qlah ni kjap panggil aku kak heze..kejap ang ler plak...ishhh sebenonye aku xkesah sgt...yg penting bg aku adeler relationship tu jekk...betul tak???? ade sape2 tak nak bg sup bunjut kt Qlah ni??? wakawakwakwak keji kan...larikkkkkkk


mr rhudy yg agak mancho gtew...1st time jumpe cam da bertime2 jumpe dah....tang rhudy ni plak..bile gelak..haaaa terjah je...xkesah eh org skliling...aku suke3....

ni la pic2 yg weols amik spjg kat the mines tuh....aku ingat aku je yg giler bgambo2 bagai ni..ghupe2nye sumenye sepesen...jek...kjap2 snap sana kjap2 snap sini...lantak ler pe org nak kate..camera aku kan...wakwakwakwak...cam dunia ni ana yg punya...huhuhuhuh
pepun 2b onest...aku hargai dgn masa yg korang tlah luangkan tuk kita same2 gi PD...wlpon lam jiwa ati aku ni memberontak nak mandi kekdahnye...huhuhuh harussss sis repeat balik ke Pd ini nanti....
so pada sume dak2 blogger len yg ingin joint skali tuk event yg akan datang...DIPERSILAKAN & DI ALU2KAN...lag ramai lagi meriah kan...korang kene ler terjah blog aku ni & jd followers kekdahnye...huhuhuh zasssss layannnn :D
p/s aku sayang pada all blogger2 yg sayang pada aku...hehehe


16 ulasan:

Corey berkata...

meriah! maybe i terlepas keteapi.. but mana boy?

ateh... berkata...

wah jenjalan lagi.akk ni sokmo jenjalan tau....hahahaha

hezesuze berkata...

bro corey - next time jom ler joint..boy last minit xleh pegi ada group study ler...xper biarler dia study..kan..

ateh - idop haruss jenjalan tau...hehe

rizz berkata...

haha tetapps enteprem memasing dlm blog kaka heze nih hahah...best2 len x kte piknik g yerr hehee

hezesuze berkata...

rizz - harussss interprem dik!

[-suziey-] berkata...

hohoh..aku jelesssssss...huhuh..buat la lagi..nk join ni..gedik x aku..ekekek;D

Corey berkata...

teringin gak nak join.. nntla soon if balik stay at KL.. convinient sket.

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

hajarnya.... wakakak gelak besau aku kat opis nie baca n3 ang wakakak keji nak kasi sup bunjut kat aku plak!! apa motip??? x hinggin nyer aku ...sampai kat aku hiris sudah... pastu kasi boy masak wkakakak keji hajarnya wakakak

apa pun aku suka story rhudy masa dalam kete tue wakakak pasal girl yang ada gg kat ... wakakaka tak yah beli gunting dan pisau dok potong wakakak memang keji sungguh dak rhudy nie dok citer tanpa perasaan wakaka

hezesuze berkata...

suziey - ang kat sibut ngan study..ade mase ke..weols no hal punye...pnyertaan tbuka okey

bro corey - eh eh now bro duk celah mane????

Qlah - hahaha pdn muke ang...pi blajar laie pkataan2 yg lom dgr...hahaha

Rhuddy berkata...

kureng ko qiella..."*$%#*" ada gigi kekdahnyerrrrrr hahahahaa......apa pun best bangat join g PD..mcm dh kenal lama jer kita ni kan heheheh.....kak heze tq so muchhhhhhhhhhhh...(sambil pakai towel betulkan sup bunjut) wakakakaka

||| PöJìé PööH ||| berkata...

sup bunjut??
cheese??
hahhahah!!!
kesukaan Qiela tuh..
kakak aku sorg nih puas dah merasakan!!
hahahah!!

btw Pojie ngan Rizz nmpk beza..
ala² no 10..
hahahah!

hezesuze berkata...

rhuddy - keji tul ang ek...but sis very2 hepi & appreciate coz dpt luangkan mase mlayan remaja purba kekdahnye bak kate pojie...hehehe

hezesuze berkata...

pojie - till now lom puas lagik la..ari2 mau tau..wakwakwakwa

Eazy Izzuddin berkata...

happening!!...
besh...
t leh join...
;)

b-boy berkata...

huh.

hezesuze berkata...

eazy - pnyertaan terbuka...join je..sis suke lag ramai lg meriah kan...