Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, April 08, 2009

Oh TiMuN SaPeKaH eNi????

Yuhuuuuuuu!!!! pe kabo sume (especially warga putus fius)...hope blik from PD tu sumenye sihat2 belaka ek (tp dgr kabo si Qlah dpt penyakit tgnnye gatei2 kekdahnye..huhuhu)...nape tu??? aku tau2 nape tgn ang tu gatei2 okey....
sebenonya bruler pg ni aku tperasan ada sesuatu dlm kete ayahanda aku (sebenonye time aku g PD tuh aku pinjam sat kete ayahanda aku...hehehe) aku prasan time amik anak aku skolah pg tadi...mase tunggu kt skolah tu tetiba plak aku trtoleh kblakang cam nampak sesuatu warne ijau kekdahnye...eh2 benda apakah itew???? harussss terus je aku amik hp & trus shoot amik gambo....hahahahaha uols nak tau pe yg aku jumpe????
ermmm...inilah dia sebiji TIMUN???? Sapekah gerangan tuan punya timun itew???ghupe2nya timun ini kepunyaan si Qlah coz mase g PD tuh dia smpat bwak 2biji timun tuk dibuat sandwich kekdahnye...huhuhuh heran ek??? camno ler ko punya timun bleh tcampak lam kete aku Qlah???? patut ler tgan ang gatei2...ghupe2nye aku nak bgi ang timun ni balik...wakaka...
camno timun ni bleh brada lam kete aku???? ermm kan mase packing2 nak calibut kekdahnye coz ujan da mule turun dgn lebatnye...so masing2 dok packing je tangkap muat so zooommm trus jek masuk kete masing2....xkesah brg sape2 pun amik je kekdahnye...i think si pojie yg rampas ngan rakus skali beg kertas ang la Qlah & terus meluru masuk ke lam kete aku...
aku ingatkan beg kertas si Qlah je yg trtinggal lam kete ghupe2nye package skali ngan timun ni haaa...wakwakwakwaka....dssbkan timun tu brada dibawah seat so aku idakler perasan kehadirannye di C2...sehingga lah arini...sib baik timun tu still lam keadaan baik...idakler kecut kekdahnye....(nanT aku pulangkan balik kat ko ek Qlah)...bile tu???? bile ang turun Klang ler...hehehe
ermmm bila aku pandang je wajah timun itew (timun ade wajah ke???) aku terus tringatkan 'sup bunjut' yg hangat diperkatakan oleh warga putus fius tmpoh ari...wakwakwakwak zasss layannnnn :D
p/s Qlah..aku rase baek ang trun Klang cpat amik timun ang ni...mesT gatei2 kt tgan ang tu hilang ngan serta merta...huhuhuh larikkkkkkkk

14 ulasan:

b-boy berkata...

wakakakakaka...timun puaka tertinggal..ekekekeke

Corey berkata...

ekeke yea inilah penawar gatal yang dicari..kalau qielah tak claim.. korbankan je timun tu

rizz berkata...

muahhahah kelakar la akak ni hahahh..tula msing2 da bz..cne timon leh ttgal situ hahak

hezesuze berkata...

bboy - tu ler pasal...haahhaa

bro corey - xnak ler korbankan timun tu..kang xpasal2 tkene puaka plak kang...wakwakwakwak

rizz - bru tau ke sis ni klako orgnye...

[-suziey-] berkata...

ahahhahaaha...sabo je aku kome ni..timun pn bole cicir..isk isk isk..senak usus aku guling2 gelak ni:D

CikLola berkata...

huakak.... tuh yg gatai tgn tuh...
adey4..timun duk mcari tuannya..hek4.. tuh kasi sumpahan tgn kasi gatai..seb bek tgn yg gatai...amponzz

Mama_Aqish berkata...

wah...kah...kah...ni mesti kes makan timun dalam kete sambil drive.....

hezesuze berkata...

suziey - guling2 ler kome...jgn smpai pengsan udah ler ek..hehehe

ciklola - hahahaha kan..sib baik tgan yg gatei..klo tpmt len yg gatei...mak aiii masalah beso tu...wakaka

mamaaqish - xde mknenye nak mkn timun beso camgitu oiii...

||| PöJìé PööH ||| berkata...

nasib baik ada timun jer..
xde sup bunjut sekali!
hahahah!!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

cis!!! caker sungguh patut lew beria sangat suh aku bukak blog ang wakakak rupanya kisah timun wakakak weiii tue bukan timun aku lew ... tue timun rhudy wakakakak dia yg beli sampai 3 batang semata2 nak wat sandwish wakakakaka hajarnya aku plak yg kena bahan wakakak

hezesuze berkata...

Qlah - opppsss!!! salah bahan ek...oooo si rhudy punye..ku sgkakan ko yg punye...hahahaha

Rhuddy berkata...

tak tak tak...tu timun Qiella puaka nyerrrrrrrrr wakakaka bukan gue punyaaaa........cayokk laa sis kutuk Qiella hik3x..suka suka suka.....................camner laaa tercicr timun dlm keta akak ek?? wah wah wah..ker akak yg curi hehehe

hezesuze berkata...

rhuddy - oooooooo ghupenye timun ang yek...cian si Qlah jd bahan kekdahnye...

curi??? xde maknenye weiiii...timun hubby sis lgi beso tau...opppppssssss!!! ampunnn bang!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

curi??? xde maknenye weiiii...timun hubby sis lgi beso tau...opppppssssss!!! ampunnn bang!

humang aii ang sis... wakakak tersembur gak gelak aku kat opis nie wakakak keji ang!!! tak pasai2 kang aku tak makan timun dah lepas nie hajarnya!!!! wakakaka

ang nyer rhudy!!! tak yah nak gebang arr wakakak