Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Mac 31, 2009

MaKaN D MaNa??

ermmm...this saturday aku ada event makan kekdahnye (baru nak kuruskan bdn..) tuk celebrate besday 2of my luvly prenz iaitu YOYO & ILA...so diksmpatan ini aku jgak nak says HAPPY BELATED BESDAY GIRLZ... (wlpon aku da wish da thru sms), nak jugak masuk lam blog kekdahnye kan...harusssss!! so nak tau weols nak mencekik kt ner???? haaa tunggguuuuuu!!
ni dia 2of my luvly prenz...dssbkan theyols lahir bln Mac tp berbeza date tu yg buat skali..save budget oiiii kekdahnye....BUT my prenz YOYO ni (yg dukung baby tu...opppssss tu bkn anak dia ek) still solo & available lagi...wohoooo!!! siap rekomen ni...shantek kan???
ermmm...mmg last week weols da buat pbincangan akan mencekik d restoran BURGER KING shah alam....haaa sape2 yg x malu silala dtg tp byr sndri okey...hehehehe pepun smpt gak aku melayari alam burger ni jap td...tu yg mood ade balik ni.... :D


ni dia desert & sebahagian menu burger yg ada dijual....mak aiiii ngok gambo je da beselera da tekak aku ni....aduyaiiii!!!!



hahahaha 4 yOyO & Ila...ni dia pilihan aku nanT...nyami2...sebenonya kan uolsss aku lom penah laie mkn kt burger king ni....(haaa tu ade la yg dok gelak guling2 tu).. kire this saturday ni the 1st time ler kekdahnye mencekik burger king ni....harusssss buat karangan kan about raja burger ni....kikikiki
haaaa...sape2 yg lom penah terjah burger king ni (cam aku) uols blehla layari www.burgerking.com ek...kt c2 uols bleh la pilih menu pilihan tekak uolss....hehehe zasss layannnn :D

12 ulasan:

rizz berkata...

ee sedapnye bege king ekkee..o kak yoyo single g ke hiks

atty's berkata...

lama gilos tak makan burger king nie..harus g makan nie

[-suziey-] berkata...

ler ko bior beno heze..xkn xpnh mkn..adei..letih aku dok guling2 gelak..ekeke:D

MaS-HaNa berkata...

makan kat berger king memang besst wooo.... dia punya berger ngan air milo dia best ..... wkakakkakakka

b-boy berkata...

hahaha.. kedekut.. burger king je.. wakakakka..

harus nie..

PECUTTTTT!!!!

||| PöJìé PööH ||| berkata...

amboi!!
kemaen!
jgn lupa hari ahad kite plan nk gi tanning kan kulit plak yer..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

hmpeh ang heze... wat penat aku jew terliuq... ingatkan pernah makan.. wakakak (sambil sedut balik air liuq yang terkeluar wakakak aku pun tak pernah merasa laie wakakakak maklum ler or kampung wakakak)

hezesuze berkata...

rizz - yep sis yOyO tu still single...g carikan bleh???

atty's - jom kite mkn same2..hehehe

suziey - kan aku da kate mesT ada yg dok gelak ni tau aku lom penah mkn burger king ni...

mashana - best ek??? ahad nanT akak g tau best ke idak okey

bboy - zaman kegawatan la kekdahnye...akak kejo ngan honda kapcai...hehehe

pojie - yep itu xtvt harussss!

qlah - wah rindu plak aku kt ang qlah...nanT ade mase kita mkn burger ni sama2 ek..nengok air liuh sape yg meleleh je..kikiki

mummYaeesh berkata...

hati2 burger king tak penah dptkan sijil halal dari jabatan halal malaysia!woohoo..

linahilmin berkata...

kita pun lama tak makan burgerking.. last mkn masa belum kawen kot! gilerrrr lama!

Alaz's Alang berkata...

ayo ayo ayo..amma appa..kasi sikit mari ayooooooooooooooooo.........koknya sedap bangat wakakakaaka larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hezesuze berkata...

mummyaeesh - uik!! betoi ka???

linahilmin - xpe la jgak dpt rase..ni lom penah mkn laei...kikiki

alaz's alang - ayoyooooooo...ammak!