Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Mac 18, 2009

'SMaLL' GatHEriNG @ bEEs bBK

Kelmarin...ari isnin aku ngan 2of my pren iaitu Cha & Sue dari pagi laie dah calling2 each other tuk buat lawatan terjah katenye ke rmh 1of my pren iaitu LINDA...so ptg time after balik keje je weols pun terjah ke rmh linda...YA ALLAH...bkn ape uols, ghupe2nye si Linda ni idup dlm kedaifan uols...dah la duk lam bilik sebesar kalo xsilap aku lam 5kaki x 5kaki kot (aduyaiiii dah branak ni lupa plak ukuran sebenor)...ha gitula gamaknye...c2 la tmpt mkn, c2lah tmpt anak dia belajo...xkan ke daif namenye tu...weols da la dtg bertiga + linda + ila + 2org anak linda....haaa kan haru dibuatnye...haru sempit uolss...
so weols dtg bawaklah saguhati ckit bgi kt depa...kipas & 2tilam single...slama ni depa tdo blandaskan tikar saje uolss...sedey tau...ghupe2nya ada laie org yg susah kan...keinsafan melande jap diri aku ni....(harussss la aku bsyukur kan dgn ape yg ade...amin)..sory la ek aku xsmpai ati la plak nak amik gambo masuk lam n3 aku ni...xsanggup rasenye...hik hik hik...
weols pun sembangla bla..bla..bla camne bleh depa jadik camtuh....mak aikk jgn sedey2 la...ekceli n3 yg aku nak habaq ni after weols gi buat lawatan terjah la kaedahnya..perut pun dah brbunyi mcm2 lagu..apa laie...weols bertiga zasss trus g BEES BBK tuk mengisi perut...lalalalala :D
aduyaiii kwn ku Sue yg still shantek & maintain katenye...haruss geng2 aku ni pose dulu smntara tunggu mknan sampai kan...haaa bile mknan da sampai...nyam nyam haa uols nengokla tinggal tulang aje...haruss gigihkan si sue ni mkn...wakwakwakwak

ni plak 'mak cha' yg haruss pose dulu baru kite mkn katenye...hehehe tp dari zaman skolah laie aku suke nengok si cha ni mkn...bknnye ape smpai tulang2 tu dia ngap skali...krok krok bunyi tulang yg dikunyak....bersih & licin uolss...lgpun xbaik mmbazir katenye...


alamak....nape plak geng aku sepinggan aku plak 2pinggan....no!no!no! yg pinggan atas tu je aku yg punya...hahaaha bab2 mkn tulang ni aku xreti okey...just mkn daging je...dging ayam ek bknnye daging org....huhuhuh yg pinggan lg 1 tu tuk anak encem aku zaquan....eh dik pic ko xde plak umi amik ye...hahaha umi keterlupaan la plak...jgn mare ye....next time k...hehehe
dlm borak2 time tu, weols dah buat plan da tuk bawa linda & anak2 dia g mkn kt luar...e2 pun bgantung kpd untie yOyO dmana kan uols, 28hb mac ni besday dia...plak tu jatuh pd ari sabtu ari x bekerje....jd kenelah tnya kt untie yOyO kite ni....bleh ke idak kan...
so planning under diskusion lagik....tp yg penting akulah yg jadi PUAN ORGENIZER.. bleh gitew...hehehe zassss layannn :D

2 ulasan:

rizz berkata...

wahh gthering sgt..motiipp tgal tulang je hahakk

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

eleh memalu plak nak ngaku sendiri makan 2 pinggan wakaka ala bukan org taw pun ang makan sampai 2 pinggan wakaka yg taw pun kawan ang yg ada kat situ jer wakakaak keji!!!