Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Mac 16, 2009

jOm NeNGoK rACe...

Allo uolls...alhamdulillah demam CP yg hampir 2weeks melande diri aku ni...dah OK da...sib baik tak byk bekas2 yg tinggal...kire cute lagik la muke aku ni..wakwakwakwa..harusss perasannnn kan...(harusss si pojie kate kakak tiri ku yg perasan gitew)...hehehe
Bile demam tu dah baik & muke aku ni pun da bleh ditayangkan di khalayak umum...haruss la aku ni gatei nak kuar jln2...hehehe lgpun ari ahad tu ada undangan (jemputan) kawin d tjg karang so pagi2 laie aku da brangkat ke sana lam kul 11pg sampai da ke rmh pengantin...tp bknnye semangat nak gi nengok org kawin...aku ni da x sabo nak gerak ke Shah Alam coz ada race kete kate hubby aku....yeh yeh...wah semenjak hubby aku ni da 2 tawon join team race ni...dgn tidak semene2nya aku pun turutlah suke bangat....best wooooo!!!
KKS-AAM Tarmac Rally Series...haaa maksud KKS tu idak la ku ketahuan ek...hehehe x sempat aku nak tanye...yg aku tau diadakan bersebelahan dgn padang kete go-cart shah alam...dekat2 dgn stadium shah alam la...

kalo x silap aku jgak la...sbyak 6biji kete yg joint the racing...oppss ni bkn calang2 kete racing yg involved ek...ni sume kete2 yg bdaftar dgn race yg diadakan di semenanjung mesia...hubby aku yg ckp la...bkn kete yg sekadar make up je cantik...ala2 vogue gitew tp just tuk pameran mate org ramai jek...hehehe

kete yg no 4 satria merah tu la...team hubby aku...jurupandu gagah ialah SUTAN MUSTAFFA dan pandu arah nye plak...NORAFIZZY...ya ampunnnn ghupe2nye si pandu arah tu aku kenal orgnye...si Fizzy kwn lame la plak...aikk xsangka la plak dia joint team sutan ni...bile aku tanya kt hubby aku...kenal ke??? x kenal la plak...baru nampak arini katenye...ermm x kisah la..yg penting aku sokong team SUTAN MUSTAFFA... go go go...skali terlanggar divider la plak...wakwakwa padan muke...sib baik kete xde ape2 yg terbarai...



mak aiii betapa gigihnye 3branak ni menonton dgn kusyuknye...haaa uolss nengok la sampaikan si adik ni tak pakai kasut...punyala excited uolss...sib baik la aritu cuaca pun smmgnye baik...xde panas terik sgt...ishhh kalo idak maunye itam legam kulit aku dibuatnye...baru baik dari demam CP kan...

so kalo uolls nak tau....start bln april ni jadual racing da kuar da...pade sape2 yg berminat blehlah layari www.malaysianrally.com haaa sume jadual ade kat situ...starting bln 4 ni diadakan di Pahang kalo diorg x tukar plan la...bleh la find team hubby aku ni ek....driver opkosla sutan mustaffa...harusssss gigih aku ni kan....zassss layannnn :D

3 ulasan:

rizz berkata...

heheh.. bestnya racing car nihh..jom lumba kak heze hiksss

[-suziey-] berkata...

amboih..elok je demam CP trus meronggeng yek..kekkekk:P

mummYaeesh berkata...

sprint ke circuit ni??
klu sprint next time leh la team uols join event weols katanye!woohoo..

panas terik dan itam legam adalah asam garam hidupku!uwaaaa...