Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Mac 17, 2009

XtvT aFTer NeNGoK rACe

Kesinambungan citer after nengok race kete aritu...weols gerak terus ke SMC shah alam tuk menziarah laki sepupu aku (kire bini dia ngan aku sepupu) ngan anak dia masuk wad kerana si anak dpt semput dan si bapa plak sesak nafas...bleh.. mcm bejanji je kite masuk wad same2 ek nabil...wakwakwak
korang nampak tu...time aku dtg si nabil ni tengah buat aktiviti dia lah...sory la aku xketahuan la plak pekebenda nya alat tu..setahu aku tuk org semput kan... masuk wad 2A...nampak tak uols katil no 205 tuk si anak MUHAMMAD NABIL DANIEL dan 206 tuk si bapa NAZZAROUL FHAHMY.
Harusss aku g ziarah kan....coz sepupu..lgpun pg tu da ade area shah alam...yelah ni kan mase dia....manalah tau nanT mase aku plak...kalo time tu sah2 aku nak si Qlah, pojie, rizz, hana, suziey, yOyO, Asz, Tijah, Mummyaessh, HotMama & Kak Senduk dtg melawat aku... (wah...bleh request la plak..wakwakwak)...

ermm..ikutkan xtvt aritu...pagi g tjg karang pastu drop jap kat shah alam nengok race kete...balik terus g SMC...singgap jap kt Giant shah alam (sory xde n3 sal ni ek coz camera ttinggal la plak kat lam kete)...harusss hubby aku suke kan...coz kalo idak asyik amik gambo jelah keje aku...buhsan latuh.... :D zasss layannnn

5 ulasan:

rizz berkata...

alahai siannye tgok..:'(.. hope cpt sembuh

Corey berkata...

still looking sweet and adorable. Really hope they get well soon. u pun take good care of yourself ya

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

pergh!!! kemain besau laie req wakakak kalau aku lawat ang kompom bertambah sakit laie ang wakakak buah tangan aku adalah racun tikus wakakka nak?? wakakak keji aku wakakak

[-suziey-] berkata...

ho musti musti ....aku harus dtg lwt ko ..kot2 bole jmpe doktor ensem ke kn...ekekek:p

Tijah berkata...

tijah mana tu? akukah atau org len? hikhik