Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Ahad, Mac 22, 2009

DiNNer yG SimPLe jE UmMi..

wah...terkezut aku uolls coz mlm tadi tetiba la plak si kakak habaq kt aku "umi, kakak nak mkn dinner...alah yg simple je..." bleh gtew??? mak aiii statement anak aku ni....gud gud ada kemajuan kekdahnye...siap pesan lagik xmau mkn nasi...sib baik la kt rmh aku ni smmgnye wajib ada stok mknan segera spt kentang goreng, nugget & ayam goreng segera (kira amik kuali terus je masak..) xyah nak siang2 + bersihkan ayam tu...snang kire keje org malas la kekdahnye...huhuhuhu..opppsss!!! tp aku xlah malas tahap gaban okey...ishh xnak ngaku tu... :D
jeng3..ni la dia dinner permintaan anak aku si syafiqa yg tomei loteh e2...kentang goreng opkos nak cicah ngan cili sos + mayonis thousand ireland katenye...haaa kalo uolls nak tau...ni lah 1st time aku beli jagung kt k4 pastu rebus sndiri....wohooooo ni la hasilnye...bangga siut!!! siap letak planta + garam (alah2 cam beli kt luar tu ler...) kikikiki

haaa!!! kakak sdang berselera lagik menjamu selera hidngan dinner yg simple je katenye...bile da dikategorikan 'anak jawa' harusss makan dlm dulang (ala2 care mkn nasi ambeng gtew)...mak aii sos cili da nak hbis...kentang still ade lagik...eh kak ko mkn kentang ke mkn cili??? mkn sumenya la umi...wakwakwak...terkene aku beb!!!

pepun...aku enjoy nengok si kakak ni mkn mlm....rasa hepi kan bile kite masak (wlpon masak mkn segera kekdahnye) pastu anak kite menjamah dgn enak skali....zassss layannnnn :D

p/s dgr kate si bboy pandai masak..btul ke dik????? bleh la akak buat serangan kt rumah ko ek...wakwakwak

8 ulasan:

rizz berkata...

heheheh sedapnye kentang goweng ekekekk..n then mmg boy pndai msak..jom serbu reramaiii

b-boy berkata...

amboiiii!!! pakat2 serbu nie... larikkk!!! (sembunyi bawah meja..) hikss

hezesuze berkata...

rizz - JOMMMM kite serbuuuuuu!!

bboy - kejarrrrrr, alah xde tmpat len ke nak smbunyi..wakwakwakwa

[-suziey-] berkata...

amboih selera sungguh aku nengok:p

hezesuze berkata...

suziey - btul3 mmg slera la untie

`S3R4CURlYl4` berkata...

`slera nya fika tomei momom.. tp.. kenyang ket xmkn nasi...`erk...

sWeEtdARLinG berkata...

uniknya siap makan dalam dulang

hezesuze berkata...

sera - kenyang ler untie sera...untie???? bleh ke..hehehe

swetdarling - erm da anak org jawa kan..harusss gtew kekdahnye..hehehe