Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Mac 24, 2009

YeH! DaPaT AwArD..

yeh2 smlm aku dpt 2award yg same from 2org teman blogger yg hingge kini aku masih lom jumpe diorg laie....agak2nye bile ek bleh kite bersua???? pepun thanks tu SITI & SUZIEY...(eh eh baru tprasan la dua name bmula ngan huruf S...hehehe)

I LOVE YOUR BLOG - ish ye ke SITI & SUZIEY? hehehe btw, aku pong suke ngan blog korang bdua...xpernah mis baca pong... dmana blog SITI gigih ngan masakan dia (pandai masak kekdahnye) bmcam jenis menu dan SUZIEY plak gigih ngan anak dia si AQEEL dan juga presentation dia...yelah kirenye keje + study + isteri/ibu....kire larat laie lah kepala otak dia nak study tu...berbanding dgn aku....kikiki (ngaku dgn rela hati)

so tengkiuuuuuu again....zassss layannnnn :D

4 ulasan:

b-boy berkata...

tahniah!! kepada pihak penganjur yek.. yg bermurah hati memberi awrd nie pada sis HEZE.. beri juga pada sis QILA...kompom die tuntut.. wakakakakaka

[-suziey-] berkata...

of course i am.. me too..every single hapdet i baca tauuu...kelassss gituh :p
sgt gigih gituh..ekekek:D

`S3R4CURlYl4` berkata...

`aku rasa nak link gak blog siti ng suziey... mcm best...
`erk... Qla nk tuntut.. Puaka tu.. larriiikkk...`wakakakakaka...

hezesuze berkata...

sera - boleh baaa.. wah (wakil dr suziey n CT)...hehehe