Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, Mac 21, 2009

AdUAii..PaNasNyE UoLLs

wah...2day sgt2 la panas uols...smpaikan ilang mud aku jap tuk kuar g jln2 carik mkn kekdahnya...hehehe duk rmh la jawapnye...sambil2 ym jap ngan pojie yg kene keje ari sabtu ni...(jgn mare ye dik) :D
wlpong di luar tu panas terik...aku ttp gagahkan diri tuk mjemurkan bdn ku ini di luar..bleh gtew...wakwakwa xkuase dik oiii...pekejadah nye panas2 terik cam ginih nak jemur bdn kan...nak mamposss...haruss sat laie aku terus je rendam bdn ala2 manje gtwe ngan air susu gtew...bg kulit putih balik kekdahnya...huhuhu

erm...apakata kan uols...kite ramai2 pakat mandi cam ginih gayenye...bile dah panas sgt kan...ala2 sejuk je...(kompem pojie, kak senduk, mummy srta ratu, perdana menteri, dayang2 putus fius) nak join same...hehehe silakan....masuk free je...tp awas!!! uols ada peraturan tau....sape yg nak join harusss lah dibiarkan berjemuran di panas terik slama 2jam (kang lame2 mati plak anak org) haa baru lah dibenarkan mandi 2gether...wakwakwakwak...

kalo aku buat camtu..ade ke org nak joint ha???? (sambil menggaru kpala dan membelai rambutku yg itam menawan ni..berlalu pegi makan jambu batu...wakwakwakwa)

pepun yg pasti arini duk rmh le...lagpun ibu & ayah aku sdah berangkat holiday ke Medan, Indonesia dong....harusss & wajib aku menjaga rmh...huhuhuhu merdeka! merdeka!..zasss layannn :D

7 ulasan:

b-boy berkata...

waduuhhh kok di medan holiday nya.. yang mandi ramai2 tu ada mandian spa sekali x..? hikssss

Corey berkata...

ada swimming pool ke kat umah heze? harus bertandang menyantai dikehangatan ini.
btw mmg panas lately.. 2 jam skali mesti mandi

[-suziey-] berkata...

hahaha..ko ni lawak btol..wei jgn berendam dlm air susu..nnti bersemut..kalu xtahn sgt..bogel jek..ekkekk:D

`S3R4CURlYl4` berkata...

bejemu 2jam!!! isk...

hezesuze berkata...

bboy - akhirnye dpt gak akak bca komen ang...hehehe

corey - kt rmh ze ada parit je bleh...wakwakwak mak aiii mandi smpai 2jam skali...harusss harusss

suziey - erm. bogel time nak romen jek...wakwakwak

rizz berkata...

haaha kak heze nk sycronize swimming kahh ekekekeee

b-boy berkata...

wakakakaka.. romen harus bugilll. wakakakaka.. larikkkk!!!