Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Mac 06, 2009

'chicken pox' dtg menyerang...

ekceli uolls...aku telah diserang demam chicken pox..aduyaiiii...da beranak pinak ni barulah demam ni nak menyerang...wakwakwakwak...(ni mesT si Qlah duk ketawa berguling2 dpt tau aku kene demam chicken pox ni)...
so nak gi tau uolls...kirenye dlm tempoh 2weeks ni aku berpantang dlm segala hal okey....maknenye kemungkinan blog aku ni xdpt la aku nak hupdate everyday...yelah uolls bdn ni da rasa miang2 gatal gitew...so mood pun xde nak hupdate...lgpung xde citer yg menarik kan...so alamatnye aku cuti lah 2weeks...eh eh cam keje la plak aku ni....poyoooo jek...kikiki chicken pox ni terus serang aku 2beranak....aku ngan anak aku yg pompuan kene skali da....wokey la tuuu...ada gak kawan...wakwakwakwak....
tu la pasal time kecik2 xnak plak demam ni menyerang....time ginilah plak nak menyerang....tension aku weiiiii...xleh kuar mane2 lgpun demam ni kan berjangkit....apa laie...duk rumah je la gamaknye....
so uolls.....aku akan merehatkan diri sehingga demam chicken pox ni da betoi2 baik okey....tp don't worry aku akan singgah or serang hendap (Qlah..aku amik ayat ko ni...wakwakwak) blog uolls...kalo mood aku okey...mak aiiiii...rasa gatei2 ni bila nak ilang haaaaaa....????zasss layannnn :D

10 ulasan:

mummYaeesh berkata...

weols dulu kena pun da tua..tapi time tu blum kawin la...da tunang kot...ntah la..yg penting time tu mlm raya so ari raya tu sungguh sedih..tp weols g clinic amik jap terus ok...tak yah tunggu 2 minggu..rasanye raya keempat da siap sedia merayap!woohoo..

Corey berkata...

kesian akak kite ni..sy pun dulu kena masa dah besar gak. dpt cuti 2 minggu. seksa gak menggelitis kegatalan. lepas dah baik tu agak rendah diri sebab parut2 masih blum ilang pastu x lama kulitku mulus kembali

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

tue lah saper suh gatai laie kan dah kena chiken pop wakakak sib baek chiken pop tue takleh berjangkit melalui send file yek wakakaka ang dari kecik tak pernah kena ker??? dah tua2 plak leh kena wakakakak aku kesian kan kat anak ang jer kat ang ... padan muka wakakak

aku dah gelak guling2 dah kat opis nie taw wakakaka

linahilmin berkata...

kita kena chic pox masa darjah 6!
serik!

ps- semoga cepat sembuh & makan pantang2 sket ye!

rizz berkata...

heeh takott..rizz pon kene c pox mase form2..sgt hazabb kann

||| PöJìé PööH ||| berkata...

alalala.. sian kakak aku nih!
jga mkn n diri ok!

MaS-HaNa berkata...

hana dulu masa kene demam campak arwah ayah cari daun bambu... lepass tu buat alas tido... sebab daun bambu ni boleh ilang panas n miang... demam campak jangan di buat main....

[-suziey-] berkata...

huish..masak tuh..jgn garu wei..nnti berparut..:D

flower-fiera berkata...

alahai akk...ciannye la.kne ciken pox lak ea..xpe2 ira kne tym kecik2 g..haha.rht2 la ek.erm..ari ni besday ibu kn.wish kat ibu eh t..hp besday n smge pjg umr n mrh rezki=)..n nk gtau akk ni..ni blog br ira..y lme x update2 dh..huhu

asep berkata...

hai nice blog..salam kenal..tukeran link yuk