Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Mac 30, 2009

BeNGkeL IBuBaPa & GoToNG RoYoNG

ari senin yg panas & malas sumenye lar...so lpas amik anak aku skolah je..tup2 anak aku kate cikgu ada bgi surat...surat????? sure ada xtvt la gamaknye ni...hahahaha tekaan ku tepat belaka...ade xtvt BENGKEL IBUBAPA, GOTONG ROYONG & PERTANDINGAN KANAK2 TABIKA...pd ari sabtu 4hb april jam 9pg-11pg...
aduyaiiii!! harussslah aku kebizian ari sabtu tu...takut2 kate je abis jam 11pg...maunye tbabas time...haaa giler ke ape..dah le aku ada event start kul 2ptg...mau je kelam kabut dibuantnye nanT kan...ermmmm....kang x join plak...pekejadahnye!..ndak xndak wajib la aku mghadirkan diri...huhuhuhu...ala lgpong skolah anak2 kan...bknnye org len...hehehehe
yg aku xtahan tu...surat nye memerlukan ibubapa dpt melapangkan diri bg membantu mbersihkan & mnceriakan persekitaran skolah kekdahnye...mak aiii tang gotong royong ni ok la kan tp tang cuaca panas skrg ni...mak aiiiii bleh buat fening kpala otak beb! haruss la aku berselubung bkn ape takut itam....kikikiki (padehal kulit bknnye putih sgt pong)...
so pd geng Trex...kalo aku lambat tu paham2 je lah ek...pepun aku akan datang punya...don't worry...ermmm udah slesai event ari sabtu ni...but tuk event ari ahad ni???? kacau2...satu pun lom prepared laie ni...huh! so zassss layannnn :D

8 ulasan:

Corey Alias berkata...

selamat bergotong royong! redha jela..amal jariah tu.
nasib baik aku belum bergelar suami dan bapa :)

rizz berkata...

gotong royong jgn x gotong ahhaha pemende la rizz merapu:p

[-suziey-] berkata...

hahah..ala ape slhnya klu terbabas pn..gotong royong amaln mulia..ekkek;p

P3tani is my nama berkata...

gotong royong baik utk kesihatan sambil mengeratkan silaturahim :)

b-boy berkata...

umi suka mgotong royong..
hari-hari gotong royong..

wakakakaka... yang pasal bengkel tu.. mesti parent skang nie xcukup bengkel kan...ekekekeke

larikkk!!!

hezesuze berkata...

bro corey
rizz
suziey
petani

iyolah...akan aku gigihkan jgak tuk bgotong-royong...heheheh

bboy - nanT ko dik! stanby je la kt PD tau!! akak kejo

||| PöJìé PööH ||| berkata...

sajer jer sekolah dh xmampu hire tukang kebun..
mak bapak jadik mangsa..
heheh

linahilmin berkata...

forsure kaum2 ibu bukannya bergotong royong sgt, gosip-gosipan je lebih nanti... pecutttt!!!!!!