Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Mac 26, 2009

PeNDafTaRaN Di BuKa

Yuhuuuu!!! 'Pendaftaran Di Buka'...haaa pendaftaran pe ye gamaknye ek...ekceli this morning aku nak buat pendaftaran anak skolah tuk thn dpn...haaa kpd sape2 yg xtau & yg x amik tahu (kene amik tahu jgak tau pd ibu bapa yg now ada anak umur 6thn) skrg pendaftaran tuk anak masuk skolah next year telah dibuka. Akan ttp aku tidakla ketahuan sume tarikh pendaftaran ni same ke idak ngan skola2 len...hehehe
untuk sessi agama aku daftarkan anak aku kt SEKOLAH RENDAH AGAMA NURUL EHSAN coz skolah ni berdekatan ngan rmh ibu aku (anta naik moto pun bleh...hehehe)
tp pendaftaran skola agama ni smmgnye tempoh pendaftaran tu agak lame le jgak..uols nengok kat situ tarikh dibuka dari 1mac - jun 2009...e2 baru je pendaftaran so bile dah bln ogos nanT barulah dtg skali lg tuk confirmation...
yelah..ni pun aku just daftar je dulu...coz incase si abg ni dpt masuk skola integrasi (kalo ujian lulus la kan) aku akan daftar trus ke skola tu...coz kalo kt skolah integrasi ni masa skolah agak pjg dr jam 8pg-4ptg kalo xsilap aku la...tp including class agama skali kt c2..alkisahnye pg blajo pendidikan biase & blah ptg pendidikan agama kekdahnye...
tp aku xkesah la si abg ni akan berskolah dimana coz skolah sumenye sama kan...blajo duk atas kerusi gak...kikiki tp yg penting dekat la aku nak anto & amik anak aku ni sok...
tp AWAS!!! next year aku dah xjdi geng van skolah daaa.....kire amik anak masing2 yek! nanT x dpt plak aku nak meraban g jenjalan kekdahnye...huhuhuhu zassss layannnn :D

11 ulasan:

Asz berkata...

ze ... skolah integrasi ni kat mana??? kalau mcm anak aku nk masuk boleh ke??

rizz berkata...

sek rendah agama gtew hehehe

||| PöJìé PööH ||| berkata...

mama mama!!
nak sekolah jugak mcm kundo nk sekolah jugak!!
ala² manja hagemaru..
hehehehe..
tetiber..

fizzzy !an berkata...

dulu selalu berangan nak masuk Uplands International School.

tapi apa kan daya, mak ayah tak mampu hantar so sekadar berpuasa hati dgn sek. kerajaan (best apa kan?)

bukan apa envy gila dgn kawan yang mampu bercakap British English dgn kadar kefasihan yang tinggi. dan saya hanya berpuas hati dgn American English yang bercampur dgn Manglish.

sorry akak, terpanjang komen.

[-suziey-] berkata...

uish..dafatar je 4 bln..ogos kena confimr balik..bihtu bile nk start blajo...??

hezesuze berkata...

laaa..asz..skolah nye blakang skolah keb batu belah jek..

erm, xtau lah coz setahu ze bdk2 yg nak masuk skolah tu kene lalui ujian dulu...

xpe nanti aku check kan tuk ko ek

hezesuze berkata...

rizz - harusss skola agama tau cam umi dia...hehehe

pojie - sengalll!!!

fizzy - janji skolah kan!

suziey - la kan ke pdaftaran thn ni so start blajo nye thn dpan la sayang oiiii :D

b-boy berkata...

soleh jugak anak die..xde le futus fius mcm ummi die. wakakakaka

hezesuze berkata...

bboy - jage ko dik...akak kejo ko nant kt PD..awas lo!

b-boy berkata...

hahaha.. kejo le kalu dapat.. yek3

linahilmin berkata...

ni sekolah private ke kerajaan? apsal saya tak tau kt m'sia ni rupanya ada sekolah rendah agama kerajaan... bagus ye camtu!