Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Mac 11, 2009

eeEEeeEEee....gERamNYa..!!!

korang nak tau tak??? arini smmgnye aku gerammmm la sgt2...mau je aku bg penampau free plak kang...ekceli geram kt anak aku la si syafiqa ni...ish ntah kenape ntah da 2mlm bturut2 kencing atas tilam....aduyaiiii...mau aku naik hangen ni kang...subuh2 lagik dah buat aku naik hantu uolls....
haa apsal kencing atas tilam ni haaa....x paham2 bahasa ke???? kalo nak kencing...bangun tau tak???? ishhhh...geram sgt nih...haa nak jadi apa ha???? berapa kali umi nak ckp??? kang bg penampau kang baru tau....
sebenonya kan uolls, anak aku ni lama da x kencing malam...kiranya dah beso kan...smmgnye kalo dia nak kencing dia akan kejutkan aku dari lamunan....tup2 dah 2mlm kencing uolls...sape yg x geram...
kalo kencing atas tilam yg same xpe lagik...ni mlm semalam dia kencing atas tilam aku coz tetiba plak nak tido ngan aku... (sian hubby aku kan..hehehe) lgpong aku ngan anak aku kan demam CP...so manje2 la gitew...alih2 bgun dia kate umi, kakak dah kencing da...sabo je...nak menjerit2 cam tarzan kang mau 1kg bangun gamaknye dgr suara aku ni haa...mane taknye...kalo tilam nipis xpe niha....tilam tebal 5inci tu haaa....alamatnye aku cuti la nak projek ngan hubby aku...wakwakwakwak (pojie mesT duk bguling2 dgr aku ckp gini...)
dgn nada marah aku suruh dia beralih tido ngan adik dia plak...mak aiiii rasenye mata aku baru je nak lelap dah dikejutkan laie..."umi, kakak kencing lagi la"...masyALLAH nape ngan ko ni kak???kan biase kalo nak kencing bangun sndiri kan...ni nape plak buat hal ni???? aku da mule da naik hangen ni....rase tangan ni pun da ringan je nah hinggap kt pp anak aku...sib baik iman kuat laie...
pg2 laie aku da bg amaran keras...esok mlm (mlm tadi la kan) tido kt luar (tdo kt ruang tamu) ngan babah...so uolls mlm tadi weols pun beramai2 tdo kt ruang tamu sambil menggunakan tilam hubby aku + lapik toto
maka dgn skali lagik aku da jadi harimau + tarzan memekik cam org ilang akal...mane taknye dia buat lagik...tup2 dah bangun & katenye kakak da kencing la...ishhh budak ni kang...sib baikla dia masih dlm keadaan demam ... kalo idak mau je penampau ni hinggap kt pp dia....
kali ni bkn aku je yg marah...hubby aku lagik la marahnye kat anak dia...coz tilam kesayangan dia da kene kencing oleh anak sndiri...wakwakwakwak...padan muke babah...ingatkan dah bg amaran keras...takut la gamaknye kan...ghupe2nye...same jeeee....
uolls nak tau...masuk ni dah 3x kencing atas tilam yg berlainan...alkaedahnya sbanyak 3biji tilam skali gus yg dok basah dek air kencing kakak ni haaa...kalo cuaca panas arini...haa keringla tilam tu kalo ujan...haaa camnoh??? so nampaknya mlm ni aku sekeluarga tido la berlapikan tilam toto...hehehe sib baik tilam toto tu ade...kalo idak maunye tido atas lantai...wakwakwakwa...padan muke aku....
moral of the story : jgn kencing atas tilam...kencing la diatas tilam2 (brape byk tilam yg ade....wakwakwakwak zassss layannnn :D

9 ulasan:

rizz berkata...

hahahahh kak heze..rizz da ta thn gelak bce entry ni wakakkakkakkak sian lak kene tdo pkai toto.bhana kenceng mlm sunggoh wakakkaka

[-suziey-] berkata...

haha..ko ni kan heze mmg lucah tau..cuti projek pn kena mention..kantoi..ekekeekeke:D

ala jgn la marah2 sgt..dia xsengaja kot..yela skang kan musim ujan..sejuk..dia xdan dan nak g toilet la tuh..tu yg trlepas..sabo yek...;)

Siti berkata...

hahahaha...alahai..sian sya sya dah kena marah. dia tersasul terkencing tu.

camna yer connie memula ajar sya sya x pakai drypers masa tidur. dah nak start train jannah ni.

Asz berkata...

ze ... sabo k, bwk ngucap ... bdk2 biasa lah tu ... kalau dimarah makin menjadi.

selalunya jadik gitu pasal siang hari tu dorang lasak sgt ... tu yg 'terkencing' atas tilam ... aku pun pernah gak ngan adam ... then aku make sure dia gi peepee dulu before tido ... pastu pkl 3 pg aku bangun lagi kejutkan dia ..lama2 dia terbiasa bila nk kencing bangun sendiri ... apa kata ko try cam aku buat kat adam

selamat mencuba!!

Kak Senduk berkata...

ape lagi..tampar lah sekali..hihih (ewah2 senduk pandai2 je senduk ni)

akak rase baik ko balut tilam anak ko ngan plastik..pastu baru letak toto nipis..kalau kencing x lah tilam tebal kena kan...so cuci yang nipis je

||| PöJìé PööH ||| berkata...

lamatnye aku cuti la nak projek ngan hubby aku..
Oh ku..
Knp nk cuti plak..?
Atas sofa boleh, atas meja mkn boleh..
Alalala.. Malu² plak cam xbese plak kan!
Heheheeh..
Hahahaah!!

mummYaeesh berkata...

teringat lak zmn kecik2 dlu...mak weols ckp weols pun ngompol!maklumla anak bongsu katanye...(alasan jek tu)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

kira ok ler tue anak ang kencing atas tilam di buatnye dia kencing kt muka ang tak ker haru wakakak tak lari dok tadah diri nie wakaka biasa ler budak2 sah2 jiran tetangga ingat ang ngan hubby yg dok kencing mlm wakakak kencing dalam erti kata laen wakakak (boy rizz tutup mata wakaka)

MaS-HaNa berkata...

waakkakaka heze ... ala budak budak lagi tu... hana dulu sampai form3 kencing malam lagi.. sepupu hana sampai la ni kencing malam lagi.. kalau tido mesti beralas plastik.. wakkakakakkakakkakakkaka bukan sengaja pon nak kencing... dia kuar sendiri... wakkakakk