Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Mac 20, 2009

n3 'kHAs' 4 dANieL

wah...n3 arini blehla aku gelarkan sbg n3 'KHAS' kaedahnye ek tuk si kecil molek ni...bknnye ape mama si DANIEL ni sibuk sgt suh letak pic anak dia ni (yelah ank sulong la katakan) kt lam blog aku ni haaa....sowey along...jgn mare ye... :D bleh lepaskan rindu katenye kalo duk kat opis tu...ermm bawak gambo kan senang kan....opps jgn mare lagik ek along ku syg...
alah..ckp jela na inteprem anak sndiri...wakwakwakwak opppsss jgn sentap ek...ekcelikan uolls along ni (gelaran yg aku bg tuk mama daniel ni) adalah kakak angkat aku yg satu2nye keep it touch till now...e2 pun kenal time aku keje kt area subang dulu tawon 1996..dsbbkan pangkat kakak la aku panggil dia 'along' dan aku plak 'ucu' bleh gtew...wah nak gak rasa camne jd bongsu kan...kate org si bongsu ni opkos la manjeeee... ye ke??? x tau den ni haa coz aku anak sulongggg laaaa....huhuhuhu
ni la dia si comel tu MUHAMMAD DANIEL AKHBAR... now da 6bln umurnye...cam anak cino kan..yelah da mama si daniel ni pun like cino...like mother like son la gtew...pic ni pun along mms je kat aku...(tringat plak aku anto pic mkanan kt Qlah smalam bagi bakar smgat kaedahnye)..wakwakwak
tpkan uolls...aku malu gak nak habaq ni...dri si along ni pregnant till da kuar da si daniel ni...aku masih x berkesempatan laei nak g menziarah dia nun disana...alah bknnye jauh pun...kt subang jek...eee adik angkat ape ke namenye kalo cam ginih kan??? kutuk diri sndiri laaa...
sowey along...bknnye ape..kalo da fulltime housewife..alamatnye kene carik mase yg sesuai gtew tuk g ke rmh along...lagik2 anak2 da mula skolah...pg skolah ptg plak anto g ngaji...wah statement bela diri latuh...wkawakwakwak ...xpe insyaallah ade rezeki jumpalah kite ek...
so ni lah dia hasil keje tangan ucu tuk enteprem pic anak along ni.....zassss layannnn :D

4 ulasan:

rizz berkata...

wah2...tomeynyerrkkk huhuu

`S3R4CURlYl4` berkata...

`coel nya... ank sedara aku daniel jg.. ;)) ramai yg suka letak nama daniel ni kan nowadayzzz...

Farazila berkata...

chumelnyeee baby nie..
yup like son like mother kan..
hihihii

hezesuze berkata...

uolls pong tomei gak....huhuhuhuh