Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Mac 10, 2009

GotONg rOYonG...

alloooo...uolss...wlpon dlm keadaan demam CP yg lom rede lagik...aku gegehkan jgak nak buat n3 kat blog aku ni haaa...sib baik last sunday ada aktiviti gotong royong sempena sambutan Maulidur Rasul 1430H...almost every yr gotong royong ni diadakan di kawasan rmh ibu aku dan kawasan sewaktu dgnnye...hehehe..so apa laie...zasssss layannnnn :D

uolls nengoklah....betape gigihnye ayahanda aku ni....sedang membasuh daging korban tuk dibuat masam rendang....wohooooo....


mak aiii bang...kot ye pun jgnla tunjuk pisau tu kat aku......hehehe time ni aku gighkan jgak tuk amik gambo....harusss uolls sume kene jangkitan demam CP ni plak kang...kikikiki


ini lgik hebat....bibik aku yg snantiasa sibuk memanjang....bkerjasama ngan org kg bergotong royong....aku pun join gak gotong royong tapi gotong royong amik gambo la...apa laie... tu je yg leh aku buat time tuh...wakwakwakwak


taraaaaa....ni dia sup segala tulang lembu yg telah dikorbankan...aduyaiiii bau dia mmgla harummmm tp aku x gemarla ngan sop lembu ni....xtau nape plak....sop ayam orait lagik...


alamak!!! jejake hensem mana plak ni oiiiii....kalo uolls nak tau nila diee adik ipar aku...amacam hensem tak???? dolu2 dia team bola sepak...sume team dia join...namenye YAKOB ARIS....betape gigihnye jgak adik ipar aku ni mgacau sop tu...sebenonya sup tu xperlu dikacau...saje jeeee nak pose maut katenye...bleh gitew....layannnn je laaaa...


kaum hawa plak...tengah bungkus nasi minyak + rendang daging....mak aiiii time ni aku suke sgt bau2 lauk tu...sungguh menyelerakan tekak aku ni hahhhh...eh eh kalo demam CP ni bleh mkn ke daging haaa?????
wokey uolls...itu je yg sempat aku amik gambo...coz bdn aku ni dah la penuh dgn bedak sejuk 1bdn...kang kuar kang...ada yg ingat antu mane plak siang2 ari ni...wakwakwakwaka....lgpun aku kuarantin kan diri aku ni supaya x kuar rmh sgt...yelah demam CP ni kan org kate berjangkit...
so kaedahnya...duk je la lam rumah elok2 ek....zassss layannnn :D

5 ulasan:

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

nyebok jer dak demam campak tu wakakak patutnyer di quarantine kan dalam tandas jer wakakak kang tak pasai2 sumer jangkit wakakakaka gelak jaat aku wakakakaa

rizz berkata...

wah2 rewangg kak heze hehe jgn x rewannggg

||| PöJìé PööH ||| berkata...

alahai..
lapor la pulak!

[-suziey-] berkata...

waa syiokny gotong royong...meriah gituh..org yg tgh demam cp tu dok diam2 eh..ekkekkek:D

mummYaeesh berkata...

bestnyeeeee...tak pernah rasa suasana gotong royong camni dari kecik smpai la skang ni...best kan klu dok dlm suasana kg!muafakat katanye...

btw...uols mmg tak publish comment ek??nape ye??