Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Mac 19, 2009

'Org Tengah' katenye antara RATU & PERDANA MENTERI negara PUTUS FIUS

Aku jd 'org tengah' kate si Qlah dan 'org perantaan' kate si rizz...ermmmm mana2 pun bleh...hehehe fuyoooo rasa bangga siut jd org tgh ni lagik2 pade RATU & PERDANA MENTERI negara PUTUS FIUS...kirenye aku ni rakyat putus fius gak la kan...wakwakwakwak...
jgn mare ye Qlah & rizz...aku nak jugak masukkan n3 sal kejadian mlm tadi kat blog aku ni...kikikiki (yg sebenonya xde story gitew...) rase hepi plak jd org tgh antara korang berdua ni...tu ler kawan kan....wlpon kwn blogger... :D
uolss nak tau ni ada beberapa sms & ym aku diantara ratu & perdana menteri negara putus fius ni...wakwakwaka
ym wit perdana menteri
aku : jd ke ang jumpa Qlah mlm ni?
rizz : minta tlg bleh tak akak (aku latuh..) sms pd Qlah yg rizz on je nak jumpa mlm ni..sory kedit xde arr
sms wit ratu putus fius
aku : wei..jd ke ang jumpa rizz mlm ni? coz dia gi tau dia on je coz nak tepon ko dia xde kedit..
Qlah : siot je rizz mintak bantuan ang plak..aku call dia xdgr mangkuk tul..wakwakwkawak
Qlah : aku dah sampai ni suh dia g kat original kayu bistro..ramai giler
(sib baik sms Qlah mlm tadi smmgnye aku save tuk jadi bahan blog...bleh gitew)
ermm time nilah keje aku sbg org tengah berjalan...jengjengjeng...aku terus je ym kt rizz kate Qlah da sampai kt original kayu bistro...dgn rase bangganye coz mcm menyatukan org berdating plak kan..wakwakwak so balasan ym dari rizz..suh Qlah tunggu je kat situ..dia otw... aku pun gi tau la kt Qlah yg rizz otw..so tunggu jela kat situ...
smpat gak Qlah sms aku "Mangkuk tul rizz..wakwakwak ang kat ner? aku dgr citer dr rizz petani dok area sini gak kalo dia ade ym leh gak ajak jumpa sekali..
aku balas 'xdptla den nak tolong coz aku dok area klang...' so e2 lah sms terakhir mlm tadi antara aku ngan ratu putus fius....hehehe
ok uolss...ni lah dia gambo 'dating' antara RATU & PERDANA MENTERI NEGARA PUTUS FIUS....ermm xtau la ek...depa sembang sal ape...nak tau uols gi la baca blog diorg k...zassss layannnnn :D

6 ulasan:

rizz berkata...

hahhaha nasib bek kak heze de..klau x mmg minah tu tgal laa kat restoran tu sorg2 hahaa

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

wakakaka dating mendanyer aku dok berperang ngan dak rizz kat restoran tue ada lew wakakaka

kami bincang pasai kemakmuran negara putus fius wakakaka makmur lew sangat wakakak

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Oh..
Org tgh yer..
Jgn jadi batu api sudah..

MaS-HaNa berkata...

wakakakkakakka heze jadi orang tengah rupernya... nanti kita lak deting keh heze :">

[-suziey-] berkata...

amboih ko dh jadi cupid love plak dh..keje baru ke..ekekk:p

hezesuze berkata...

qlah - hahaha berperang smpai rizz kene demam...

pojie - isshhh x mungkin akak bgitu tau...keji ang

hana - bisa d atur dong

suziey - erm...x arr da lame dah buat keje ni...wakwakwk