Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Mac 23, 2009

bUdAk Da sTaRt SkOLaH...hUh!

eeeeeeeeee...pg2 laie nak kene bgun awal pg huh! ngacau je (mmg everyday pun aku bgun awal...kikiki) tp dsbbkan bdk2 da mula skolah balik...ishhhh tu yg cam malas jek...Y? coz biaseler kan ke aku ni geng van skolah...harusss htr amik bdk2 skolah...oppppsss skolah tabika je tau...alahhh e2 pun tuk thn ni jek...thn dpn pandai2la makbapak diorg carik org len...wahhh keji kan!
bknnye ape...beza dgn cuti skolah...lpas solat subuh tu blehle sambung tdo balik...kikiki & akan bgun balik jam 7.30pg...bleh gtew (sib baik dpt ibu mertua ku yg sporting...huhuhuh) pastu dpt la memfreekan diri dan haruussss mengadap lappy smpai mate da naik buntang kekdahnye...(tu yg kene pakai cermin mate ni...aduyaiii ) ekceli mata ku rabun terkene bola tenis masa main rouders kekdahnya time kecik2 dulu...aduh!!! sakittt oooooo!!!
ni bdk da start skolah so makenye timetable aku udah berubah dong dgn srta merta...bgun seawal jam 6pg, buat pe2 yg ptut didulukan...kejutkan anak dr tdo, siapkan diorg dan tpat jam 7.30pg dgn pantasnye geng van skolah bergerak mgambil bkd2 skolah d rmh masing2 tuk htr ke skolah TABIKA yg berdekatan....kikikiki (begitu gigih kan)
harusss lepas je antau diaorg...make dgn rakusnya drive blik rmh amik bantal sambung tdo...bleh!! wakwakwakwak xde maknenye oiiii....opkoslah melayari alam maya kekdahnye... tp tu arrr sdg syok2 melayari tup2 da sampai kul 11.30pg....haaa apa laie time amik bdk skolah pun bermula balik....aduyaiiii lagik!!! (baru dok nak robek blog Qlah, bboy, rizz, pojie & warga putus fius)wakwakwakwa
mak aiii time2 cam ginih la yg aku xberapa kenan sgt...iyolahhh now kan musim panas...tpakselah aku menggagahkan diri..wah gagah kekdahnye...hehehe tuk mengharungi panas terik (baru panas kt dunia kan...lom laie panas api neraka..) bersama si kecik ni haaa...mmg nak follow je buntut umi dia...btw..ada jgak teman...kikiki
kirenye bile time skolah ni make dgn ini mase tuk aku mentenet amatlah ciput...coz pg anta & amik bdk skolah pastu tenet jap...masak tuk lunch (aku masak ke??? bkn ke ibu aku yg masak???)hehehe biarlah rahsia...ptg plak anto anak2 g ngaji...pastu tenet balik...amik anak ngaji teus mandikan diorg dan aku xakan mentenet smpai ke mghrib kekdahnye coz mghabiskan mase bermain ngan anak2 aku...horay horay katenye....(main kejo2...)
so mlm plak harusss melayari alam maya & YM (kacau sape2 yg on9...bleh) back sambil tunggu hubby aku abis keje...gedebak gedebuk kul 10mlm weolss gerak balik ke rmh ibu mertua dmana tmpat tuk aku beradu...zzzzzzzz :D
itulah rutin harian ku time skolah ni....huhuhuh anw, eku enjoy ngan ape yg aku lakukan....(enjoy??? enjoy makan asam boy la...wakwakwakwa) zassss layannnn :p

7 ulasan:

rizz berkata...

hha adoyai siannye kak heze mata kene bola ronders.wowow bole ku bygkan kesakitannya hahakk

cik wanie berkata...

ala biasalah kan bila dah ada anak2nie,
semuanya nak kena buat,
pengorbanan seorang ibu kepada anaknya,
gtue kan...

btw,
akk x der ker yg kenal ngn org2 yg blh sewa kanopi kat area2 PD,
hurm..

susah tolah:((

hezesuze berkata...

rizz - mmg skit tau...msuk hpital klang xtrima kene anto g HKL..naik ambulans lagik...hehehe

cik wanie - area PD xde arr...tp wanie leh tnye kt hotel2 kt sana coz hotelkan slalu buat function gune canopy ni...haaa tryla tnye ek

PD duk kt area mane?

b-boy berkata...

hohohoho.. kantoi xreti masak.. lalalalalala

hezesuze berkata...

bboy - kureng asam ang kate akak xpandai masak...meh kita buat pertandingan masak....huhuhuh

`S3R4CURlYl4` berkata...

`bdk dah start schol la jg rutin harian aku bertenet berubah.. wah!! boleh mcm tu...

[-suziey-] berkata...

huhu..rutin kami yg bekerja ni palk..kena tempuh jem balik....arghhhhhh..xsukeeee