Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Januari 13, 2009

Alahai..kociknya adik aku ni!!!

Selesai sdah majlis perkahwinan Edy & Nabila...ni yg nak aku story a little bit about adik aku ni ha...si abg tu...kalo korang perasanlah yg mana satu adik aku?? byk2 pengiring pengantin (bju melayu hitam) yg mana paling kecik & rendah kira pendekla snang citer...hehehe Ah'ah yg pendek tu la adik aku si abg panggilannya...kelako pun ade bile aku nengok gambo ni...sume tinggi2 sib baik dia duk kt dpn kalo duk blakang ape yg nampak...tu yg si edy bg dia duk dpn skali kot...huhuhu!!!
adik aku yg tengah2 antara pengantin & pengapit tu...nampak tak??? aiyaaa cip...cam ibrahim pendek la plak...HAHAHA emmm now bleh dikatakan kwn baik kot wit edy coz almost everyday si edy ni bertandang kt rmh adik aku ni...skrg sume family aku gelarkan adik aku ni ARTIS... mana tak nya bergaya ala2 artis pakai crmin mata wrna kuning + jam warna oren haaa...kan cam artis tu...x kisah apa org nak kata janji dia happy... :D

yg duduk 2 dri kiri tu...alah yg kocik je tu...aku rasa adik aku ni bru putus ngan awek dia kot coz da x nampak da awek dia kuar ngan dia...ada gak aku tnya tp dia buat bodo jer...kira betul la tu..lgpun skrg x main la lepak klang...apa classs!!! auwww...poyonye...


skrg lepak KL je ngan edy & nabila skali...kalo balik tu ade2 je citer yg di bawak tuk kongC dgn family aku...at least tau la gak adik aku ni kemana haluannya...lgpun aku rasa dia nak happykan hati nye yg luka parah tu kot...haaa now kira adik aku ni SINGLE tau umur 27 tawon...sape yg berkenan bleh la contact aku yek...hehehe zassss layannnn :D

2 ulasan:

ateh... berkata...

wah kawan ngn artis la pulak..akk suruh dia gunekan nabila tu untuk mengorat artis2 kat luar tu..tak ke populer akk nnt.ihhihihihihi

hezesuze berkata...

ishh xde maknenya la ateh oiii...tp kalo ada apasalahnye kan...hehehehe