Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Januari 21, 2009

Lunch time @ TGI Fridays

Last saturday 17hb Jan 2009 aku ada gathering wit member2 aku di TGI Fridays, Subang Parade...dimana kwn aku haneyza@haney yg sukarela (rela ke haney???) hehehe yg nak belanje aku ngan geng Trex aku la...apa korang ingat aku xde group ye...tu masa time skolah dolu2 la tp we all still 2gether till now...hope till death eaaa...so decide punya decide sbulat suara pegi lunch kt sana...wah...sebenonya this is the 1st time aku lunch kt TGI ni...almaklumlah kalo ajak hubby aku 4sure xnak punya...sorammm kot...aku? I FOLLOW je...mkn free sape xnak kan!!!
x arr camtuh...ekceli long time gak la we all x ketemu si haney ni...aku rasa last jumpa time kwn aku Rina kawin...i think about 2 or 3 yrs kot...so kira rindu bangat la ni...lgpun kalo aku kira bknnya slalu belanje time kan...5tawon skali OK la tu..hehehe
time tu happening giler...tp xlah smpai giler beb...kira TGI fridays tu aku ngan kwn2 aku yg punya..HAHAHA xpduli apa org nak kata...sbb da lama x jumpa riuh rendahla dibuatnya...bknnye riuh pe benda pong riuh masing2 dok bw camera sibuk nak amik gambo...korang bygkan kalo da ada 8org & masing ada camera sndiri...haaa xkan sibuk namanya...lpas satu satu amik gambo...x ckup tangan dibuatnya...zaman da berubah... :D
ni sdikit gambo dr camera aku yg smpat aku amik...nak gambo lagik kena tunggu dri haney...haaa kt camera dia smmgnya byk gambo kitaorg yg x hengat ni... :p
4haney, thanks a lot dear...coz belanje kitaorg yg senyum lebar je bila ada org nak belanje...moga haney dipjgkan umur & dpt belanje kitaorg lagik...kuikuikuikui!!! zassss layannn :p

2 ulasan:

ateh... berkata...

memang pun kak..sekrg ni kan tak payah bawa kamera dah..kawan2 bnyk sangt dah ade kamera..lagi bagus tau.kite tak payah nak amik,dia org
yg amik gambar kite jadi model je..balik nnt suruh je dia hantr kat email kite kan..hihihi

hezesuze berkata...

yelah ateh...gud idea..thanks
aikk!! exam da hbis ke?