Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Januari 29, 2009

Amacam..cute tak gambo ni???

yeh..yeh...haaa korang nengok cute tak gambo2 ni...aku smmgnya suka bangat gambo2 ni...coz aku da dpt software yg aku nakk....so malas nak citer...zasss layannnn :D
yg tgh tu gambo candid rina...aku smpat amik time dia sibuk nak amik gambo member2 yg len...gambo kiri kanan tu gambo hero rina nafiz@adam yg lapar giler sampai nak makan kerusi...hehehe...sabo adam...ke nak test gigi tu kuat???


gambo2 kenangan terindah @ TGIF Subang Parade...thanks aku ucapkan pd haney yg rela belanje we all lunch kt C2...terima kasih daun keladi, kalo bleh belanje la lagi...hahaha


peace yoyo...4eva n ever...kwn aku yg still single n not available..so trylah usha ek...hehe :D bkn senang wooo nak usha...kalo try ape salahnya kan yo??


trademark mama sue & ggirl... sume gambo mesT ada trademark tu...cam mama dia masa zaman skolah dolu2...kan kan sue??? hehehe

emm gambo aku wit rina, haney, tasha, sue, aloy & yoyo

ni kira some of fav pic aku la...gambo yg beso tu yoyo da buat wallpaper kt hp dia...aku??? emmm nak letak background bilik tido...bleh??? hahaha...


ekceli da 2 hari da aku dok tunggu software ni...at last kan...akhirnya ari ni dpt gak...drpd mood aku yg x berapa elok...kembali ke normal...lalalala... :D

5 ulasan:

YoYo berkata...

cantek cantek cantekkk..
i like!!
Yo nak buat jugakkkk!!
aja kan ar..
hehehe..

rantong berkata...

Software apa yg awak guna? Boleh berkongsi info?
View Profile: Rantong

atikahsalam berkata...

a'kum... heze jgn bagi kat semuaorang nanti xjadi mcm special pulak... nanti kwan ati xnak bg yang terbaru... he... bukannye kedekut.... tapi kenalah eklusif sikit...TQ

hezesuze berkata...

Yoyo - bleh ajo xde masalah punya tp kena ada softwarenya..hehehe

rantong - xtau plak software ape coz sedara yg install kan...

atikah - wokey no hal la...

Tanpa Nama berkata...

Како Војвода, јас сум секогаш за пребарување на интернет страници кои може да ми помогне. Ви благодариме Леле! Ви благодариме! Отсекогаш сум посакувал да пишувам во мојот сајт нешто слично. Може ли да се земе дел од твојот пост на мојот блог?