Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Februari 02, 2009

Menghadiri sepupu bertunang

ok gak ek..bila da ada software ni...sonang keje ckit nak upload gambo2 yg cantik2 kan...xyah nak upload one by one...time aceh byk2 aku ucapkan pd atikah...bak kata dia kira blog aku ni nampak la eksklusif gitu..auwww...perasan la tu!!
apapun ari sabtu yg lepas aku menghadiri sepupu aku bertunang kt Tmn Sri Andalas, Klang...emm dia btunang time lpas zohor... so aku pegi lone ranger la...lgpun kalo bwak bdk2...ngacau je majlis org kan...kan...lupa plak ekceli ada 2 event that day yg berlangsung..siang event bertunang dan sebelah mlm plak event makcik aku sambut ulgtahun perkahwinan yg ke 20 tawon...kira penat jgakla akak ni ulang alik2 ke destinasi...haaa malam barula aku bawak anak2 bersama hubby tercinta...ahaksss!!!
haaa..ni la dia sepupu aku iaitu FIFI..dpt jodoh pun 1 tmpat keje...ok la tu kan...tema ari tu warna maroon...

ni dia menu2 mkn t/hari yg dihidangkan kpd para tetamu...nasi putih + lemak nenas udang + sambal tumis sotong + pecal + ikan kering + kek coklat + kek marbel..sodapppp!!! :D

beberapa pics yg sempat aku amik...ishh cam aku plak yg bertunang...hahaha...teringat plak zaman waktu bertunang...hehehe...
dgr kabo nya hantaran RM7777 tempoh plak setahun dari tarikh bertunang...sib baik x ikut tawon..9999...haaaa...mana nak cekau duitnya...hehehe
anw, aku ucapkan smoga berkekalan hingga ke akhir hayat & dimurahkan rezeki...pd sape2 yg nak catering, canopy + andaman jgn malu2 dan segan bleh la contact aku ek...cam biasa harga bleh runding punya..no hal lah...zasssss layannnn :p

1 ulasan:

mazharalti berkata...

Tahniah kat kezen heze...

=> kahwin sok bole la ibu Kaisah jadik wedding plannernye... hihihihihihi... spesel price gitu... ;)