Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, Februari 14, 2009

Akhirnya....

pg tadi 1 of my frenz ALOY dtg ke rmh coz nak anto kad jemputan kawin dia pd 28hb nie...so weols just smpat borak2 kejap je...coz katanya arini ari htr kad sedunia...hehehe tu yg xleh nak lama borak...aiii da nak kawin kwn aku nie...TAHNIAH!!!...emmm ni sdikit borak2 time aku ngan dia...
aloy : haa...ze tlg pas2kan la kad jemputan kawin aku ni ek...member yg len spt rina, yoyo, tasha & sue aku da poskan da..(dlm ati aku slamat...xyah nak bagi...kikiki just kidding arrr)
aku : ok just bg kt aku 5 kad udahla tuk ana, nai, imah, ean & aku... itew je kwn2 skola yg dkat dgn area rmh aku...
aloy : ha'ah ze...aku da jumpa LINDA da...aku pun da bagi 1kad kt dia...ishhh kesian aku nengok bdnnya kurus sgt2 x mcm dolu2...
aku : LINDA???? haa...bila ko jumpa dia? camne dia? sihat ke dia? woooii byk soalan bertalu2 aku tnya kat aloy ni...
iyelah...coz linda ni adalah kwn skolah aku kire ngam la kan...dia kawin awal..kalo x silap after SPM je da married so weols keep it touch till dia ada anak 2 org je...pastu plak langsung MIA (missing in action) + lost contact...xtau da mana nak carik...
aloy : now dia da ada 5org anak...yg sulong form1 dan paling kecik standard 2...tp kan now dia da jd single mom...rmh yg dia duk pun kerajaan yg bagi...
aku : emmm...la ye ke??? (tp dlm ati aku ni x sabo rasanya nak jumpa dia...rinduuuu sgt2)
aku : haa ko ada amik contact no dia tak?
aloy : ada...ni no dia 014.......(biar aku je yg tau...hehehe) - pd member2 yg nak contact no linda blehla call aku ek...
aku : k aloy...thank u soooo much...
aloy : same2...ok la aku nak gerak ke klang jap...nak carik tmpat makan la...lapor ni...
aku : wokey loy...assalammualaikum!!!!
so..ni dia sedikit gambo weolls time dolu2...time aku belasan tawon...(jgn ade yg gelak ek nengok gambo aku nie..malu la akak)..aku masukkan dlm n3 aku ni kot2 ada member blogger yg len kenal ke ataupun nak berkenalan...kikikiki...LINDA yg berbaju kuning duk belah kiri...sory saiz gambo kocik coz kang aku letak gambo beso2...uolls gelak plak nengok gambo aku yg begitu cute ni....kahkahkah...da perasan da ni... :D
arini plak aku x smpat nak call dia coz ada beberapa job yg perlu aku bereskan...sbb kalo da call mayB borak pjg lebar punya...iyolah lbih kurang 10 twon woiiii x jumpa....uolls bygkan la sndiri ek...dr aku kawin till dah beranak 3...haaa kan lama bonar tu...ni kalo jumpa dia ni mesT aku peluk2 kan + nangis ni...hikhikhik!!!
so pd Cha & Sue...bleh tak ze invite linda skali tuk this coming besday party??? E2 pun kalo linda free la & nak follow weolls...aikk ni kalo linda jd pegi ni bknnye jd besday party...jadi hari jejak kasih...hehehe
aku rasa esok jgak akan aku contact linda ni....harussssss....zassss layannnn :D

5 ulasan:

rizz berkata...

belasan thun katanyaa ahakss

MaS-HaNa berkata...

hai sue.. meh lawat blog saya... selamat berkenalan... http://mas-hana.blogspot.com

ateh... berkata...

AKK!!!!!
lame tak komen kan.hahahhahah

wah cepat nye kawn akk tu kawin...tak mo la kawin cepat2 nnt mcm bnyk masalah je.huhuhu

hezesuze berkata...

ateh blajo pandai2 dolu...bknnye senang nak bela anak dara orang nie tau...hehehe

4mashana...thanks visit my blog..salam perkenalan

mummYaeesh berkata...

mcm sedih jek cite si linda tu...nak tau gak...weols ni klu bab2 pompuan ditinggalkan suami ke, ditinggalkan bf ke ape2 jek la yg membabitkan perempuan dianiaya..memang pantang!rasa nak kerat2 jek lelaki yg bertanggungjawab tu...hish!