Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Februari 12, 2009

'anak angkat' ibu dtg ziarah

ira & geng brgambo ngan ibu aku & adik aku yg xtau malu nak pose same..hehehe..aku??? eh eh aritu kan ari ahad...ari rehat sedunia..hehehe camla aku ni keje ek...ah malas nak gambo la...bg chance kt diorg plak...kang amik gambo aku byk2 kan..uolls jemu la plak...hahaha...
ada severnier lagik...apa tu ek?? akak x smpat la nengok pe benda nye tu....
hai uolls sume...n3 ari ni just nak share citer ckit...last sunday 'anak angkat' ibu aku dtg menziarahi...eh eh almost 3yrs da x dtg jengok alih2 call kata nak dtg...hehehe jgn mare ye...just kidding!!!
citer sal anak angkat ni...about 3twon yg lepas ada 1 program anak angkat yg dianjurkan oleh Belia Sgor...program anak angkat ni disertai oleh para student2 U..so family aku ni pong amiklah 2 org student sbg anak angkat...xleh amik ramai2 beb...rmh ibu aku tu ada 3 room je...kang amik ramai sgt plak nak kasi tido kt ner???? haaa...pikirlah sndiri...hehehe
seingat aku...nama sebeno aku x hingat tp ibu aku just panggil dia dgn name IRA SARAWAK coz berasal dr sana...belajo je kt msia...dia dtg pun bknnye ape just nak buat assignment iaitu menemubual suami isteri yg baru balik dari haji...kebetulan plak kt area rmh ibu aku ni mmg ade jiran yg baru balik dari haji...
so sory...sessi temubual aku x amik gambo tuk masuk dlm blog aku ni...lgpun bkn assignment aku...kikikiki!!! :D
sdikit gambo yg smpat aku amik b4 diorg balik...lupa plak si IRA ni belajo kat melaka...so drive thru dr sana tuk sampai ke klang...zasss layannnn :D
p/s okey ira n the geng...akak da masuk citer ira dlm blog akak ni...any comment????

6 ulasan:

mummYaeesh berkata...

teringat lak zaman i join program anak angkat masa study kat uitm jengka dlu..siap ada 2 family angkat lagi tu...satu kat jengka 9 satu lagi kat felda lepar utara 1...tapi da lost contact da sbb hp ilang so no diorang...bak kata pepatah uruguay...kacang lupekan kulit sungguh i ni!woohoo..

rizz berkata...

wahhh hepi fmly:p

[-suziey-] berkata...

me too..teringt zaman2 U suka sgt join program anak angkat;)

hezesuze berkata...

haaa...sape nak amik suze jd 'kakak angkat or 'adik angkat'..sila angkat kaki...kikikiki

bungaberduri-fifie berkata...

wahh..mantap r blog akk..bleh thn..tp ira dr nilai la kak..bkn melaka..huhu.tp bkn nilai 3..hehe.wat ever..snOk je ley g uma ibu...ley jmpe akk n family=) thanks coz xlpe kn ira.eheh nex tym akk lak mai uma iraa taw;)

hezesuze berkata...

alamak salah ek...bkn melake ye???
aduyaiii...anw, thanks lawat blog akak ni...