Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Februari 23, 2009

JJ Bkt Tinggi & ziarah kawan bersalin

hai uolls....rindunya aku kat uolls sume...uolls rindu tak kat aku ni???? kikiki...soryla baru arini aku dpt menghupdatekan blog yg agak lame la jugak x dihupdate...bz la uolls...hehehe...anw, 2day punya n3 aku nak story a little bit about kunjungan aku ke JJ Bkt Tinggi...alah bw anak2 jln carik mkn...lgpong event 28hb nie da nak dkat so x paham2 lagik ke pegi beli baju barulah...tuk anak2 aku ek...aku???? bj len still ada x perlu nak beli baru...nak idop lama & berstyle haruslah pandai berjimat cermat....betul tak??? haaa apalagi...layannnn la... :D
AKTIVITI PAGI....shopping... :D
kalo da namenyea bdk2...haaaa apalagi the 1st place yg diorg carik...dah semesTnye tmpat permainan la kan...uolls nengokla...kalo da si abg & kakak main gendang...si adik xmau ketinggalan...nak jugak nak jugak...!!! pas main gendang...kite main pukul2 plak...bleh...aiii uolls dkat RM20 hinggit gak aku perhabiskan duit kat C2...aku x kesah janji anak2 aku happy...stakat RM20 okey la kan...xleh lebih2 kang budget larikkkkk...hehehe
after layan diorg main game...barulah gi carik bju...so kena find color merah uolls...coz tema that day warne merah....haa...sib baik dpt...ingatkan nak beli bj yg same tuk abg & adik...alih2 carik2 x jumpa la...so nampak je color merah...just pick up & try...okey terus bayar...jgn byk citer k...kang pilih2 punya pilih...1pun x jd beli...haaa betul tak???? lgpong perut anak2 aku da bernyanyi2...lagu XRAY song by Nabila Huda...hehehe i like this song... :D
after mkn je....weolls pun gerak balik ke rmh...ishh ikutkan x habis lagik jln2 kt JJ tu...tp ptg aku ada job len plak yg nak dibuat....emmm dlm kete sumenya tido...zzzzzzz.....
AKTIVIT PETANG g ziarah kwn aku bersalin...


sampai je rmh...transfer sorang2 ke dlm rmh...kan ke anak2 aku tido...tnpa melengahkan mase aku trus je drive thru ke rmh kawan aku ALFIAH tp aku just panggil dia dari kecik sampailah dah beso ni...PIPI... ekceli kalo x silap aku dia bersalin awal bln 2...tp disbbkan aku ni bz & xde masa nak gi nengok..tu yg dtg ziarah lambat..hehehe...x kesah la kan...janji dtg ek PI...
uolls nengok la gambo anak dia yg smpat aku amik...so cute...ha'ahhhh girl lagik...masuk ni kwn aku ni da ada 4org kids...1st boy & 2,3,4 sumenye girl...namenya...jap jap ek...aku ingat balik...haaa namenya NUR AREEFAH KAMALIA...amacam sedap tak namenya...teringatla plak lagu KAMALIA song by SWEET CHARITY...eeeiii aku suke lgu tu...


time aku dtg tu..si PIPI ni tgh menjamu selera (mkn t/hari)...haa ni dia lauk pauk yg dia mkn...jantung masak ngan susu + ulam pegaga + serunding + ikan bilis + bawang merah + nasi putih & air suam....aikkk??? byk gak lauk nye...time aku pantang dolu2 lauknya just nasi putih + ikan kurau masin + lada itam...haiii time tu sodap lada itam tu direndam ngan cuka ckit...nyam nyam.....

lame gak la aku lepak kt rmh dia...borak punya borak...tup2 da kul 5ptg...E2 pong dpt call dri ibu aku suruh balik coz ada somebody nak jumpa aku....ishh sapela plak yg nak jumpe aku nie.....kacau je lah....bile smpai rmh je...aku hingatkan sape tadi...rupa2nya...anak2 aku tnya umi dia g mana....kahkahkahkah...tipah tertipu....pandai gak ibu aku kelentong ek suruh aku balik....hehehe zassss layannnnn :D

5 ulasan:

rizz berkata...

alolo comeinye babay nih gewamm tgok

MaS-HaNa berkata...

yelah betul cakap rizz tu comel beby tu rasa tak sabar nak ada anak... ades :((cam ne nak ada anak tawin pon lom lagi:((

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

comeinyer baby hehehe nak geget pp dia leh tak wakakak pinjam tuk 2 arie setiap minggu leh x? leh arr.... leh arr... leh arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hezesuze berkata...

mashana - arrr kawin la cepat2...best ooo ada baby ni...

Qilah - xleh pinjammmm x leh...kene tanya ibu dia la oiii..hehehe

ze pong comeiii ape..kahkahkah

mummYaeesh berkata...

hmakk ai..jantung masak dgn susu??tak pernah dgr la plak..rasa ape ek??