Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Ahad, Februari 15, 2009

Jomm pi wetworld...

Kalo uolls perasan....smalam aku ada gi tau tak x smpat nak call kwn aku si LINDA coz ada perkara2 yg perlu aku bereskan dolu...haaa ingat tak???? ekceli mulut aku gatal la plak da bjanji ngan anak2 aku nak pegi wetworld s/alam...apalagi arrrr...janji mesT la ditunaikan kan...lgpun anak2 aku xleh duk diam asyik tanya bile nak pegi ni umi?? hai kan ke skrg cuaca panas yg amat terik...so akak ko ni malas la plak kan panas2 time tu plak na g mandi manda...tp kecian plak ngan anak2 aku....so okey sume jommm kite pi wetworld...."yeh yeh umi nak pegi wetworld"...cam aku la plak time kecik2 dulu...selagi x dpt apa yg aku nak..akan ku nyanyi....huhuhuhu...lalalalala!!!!
sib baik ari saturday tu x ramai org sgt...kira ada la tmpat nak lepak & mandi puas2...ni dia some pics yg smpat aku amik...mula2 tu si kecik zaquan ni takut ngan air...lame2 dia plak yg xnak balik....haiii xpe anak2 umi sume...doakan umi & babah murah rezeki bleh umi buatkan swimming pool kt rmh ek...hehehe insyaalllah...
maid aku plak happy sgt2 dpt mandi manda....sampai x bgi can kt aku...aku pong nak berendam gak...so weolls mandi gilir2 la...sbbnye beg xde sape nak jage...yelah time camni kang ada plak org yg mgambil kesempatan jadi 'maling' (pencuri)...

anak2 aku bsama pakcik sedara diaorg AMIRUL yg jd bodyguard anak2 aku mase mandi...


aikkk...smpat gak aku pose maut gitew....sib baik maid aku ni pandai plak nak shoot camera...akak pun nak gak interframe...hehehe uolls nengok la...bile aku buat sign peace tu...haaa sume nak itot same...hai anak umi la katakan...


welcome to wetworld...ekceli gambo ni aku amik masa nak balik...time masuk tadi xsmpat nak amik coz masing2 x sabo nak g mandi...kelam kabut dibuatnya...
sebenonya kan uolls...this is the 2nd time aku menjejak kan kaki ke wetworld tu...haaa jgn gelak ek...mmgla duk klang tp xde masa nak bwk anak2 gi sana...seingat aku 1st time aku gi sana lebih kurang 9tawon yg lalu...haaaa kan lama bebenor tu....
so time pegi smalam...da mcm org yg xpernah pegi la...terlangak2....aduyaiiiii...padan muke aku...tu arrr kalo hubby x ikut serta camni la gayenye... anw..happy gak aku nengok anak2 aku tramat la happy dpt g wetworld....
ermmm....balik je kulit sumenye ereng... (gelap)...tu la yg akak ni xnak mandi sgt2...takut itam...kikiki... (dlm ati melonjak2 cam monyet nak mandi....) kahkahkah zasss layannn :D

3 ulasan:

rizz berkata...

wahh best2 g wetworld ngn ank2 comei lak tu hehehehe

Siti berkata...

seronoknya mandi manda musim panas ni yer. siti pernah gak gi wet world. weekend hari tu bukak kolam kat rumah jer tuk anak2 main air.

mazharalti berkata...

ni wetworld yang kat shah alam tu ker?? banyak kali dah nak pi tapi hubby dok bz jek... next time, akak pegi ajak la kami sekali nooo... ;)