Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Februari 25, 2009

Akhirnya...KeTeMu jUa..

morning uolls...emmm pg2 lagik aku da mengadap laptop aku ni haaa..x sabo2 rasenye nak hupdate...hehehe, kalo uolls ingat kan aku ada masuk lam n3 tmpoh hari about 'kwn lame yg mhilang kini kembali'...haaa so smlam ari besejerahnye la uolls...akhirnye kan...alhamdulillah...terubat jugak la rindu d ati den ni haaa...sedey pun ade...hikhikhik!!!
1st place yg aku pegi tuk pick up 1or my prenz kt TERMINAL BAS @ KLANG SENTRAL...coz kwn aku yg sorang ni rupe2nye duk kt melaka bdr bersejarah la uolls...balik klg pun nak g rmh emaknye...katenye...hehehe

aku xlah tunggu lame kat C2...coz weolls da calling2 la kul berapa yg patut aku tunggu kat C2..bertolak dr melaka jam 3ptg so katenye lam kul 5.30ptg sampai la dia kt klang...so bile da ketemu...apalaiii la berpelukan la weolls...emm time tu xde org plak nak amik kan gambo weolls...huhuhu...weolls pun berangkat ke rmh kwn aku yg lagi satu....jeng..jeng..jeng...


wokey uolls..ni dia kwn aku yg da lame mhilang tu...LINDA & ILLA...amacam cute tak kwn2 aku ni haaa...rasenye diorg x byk beza dr dulu cuma Linda je yg aku nengok semakin kurus dari dulu...time ni weolls hepi sgt2...iyolah yg linda tu hampir 10tawon x jumpa & si Illa plak hampir 5tawon x ketemu...uolls bygkan lah berapa byk citer nak distory mory kan time tu...bla bla bla bla....


OMG!!! rupe2nye uolls...ILA ni da married about 2yrs tu yg stay kt Melaka...dan memilik 2org cahayamata pompuan...But b4 married lagik dia da amik sorang anak angkat..now anak angkat tu usia nye 2tawon setengah...yg kocik 1tawon setengah...dua2 ggirl yg tomeiiii gitew...nama anak dia NOOR SOFIA SHAQIRA & NOOR SOFIA ELLYSHA...

Soryla uolls...x teringat plak nak tanya nama hubby dia...lgpun bahaya...hahahaha nanT sume org tau dia kawin ngan sape...haaa mamposss akak uolls...biarlah rahsia ...hehehe


cam biasa bile dah lame xketemu...haaaa ginila jadiknye...berposing2 sakan...harussss!!!uolls prasan tak muke anak aku si zaquan tu...haaa cam tension jek dik...hehehe dahi berkerut 1000 la dik...sorylah uolls gambo ni kureng ckit coz alah biasalakan kalo dah suruh bdk2 yg amik gini la hasilnye...nak x nak trima jelah...kahkahkah


wit ILA & her kids...mak aiiii anak dia lasak giler uolls...xleh duk diam...ade je menda nak dibuatnye pastu plak ngacau si teruna aku sorang tu....bile da kene kacau..alamakkkk!!! anak aku nangisla plak...takuttttt!!! tu yg duk berkepit je ngan umi dia....takut ke malu dik????kikikiki


ni plak si ILA ni...dr dlm kete sampai la kt rmh LINDA dokla bersms2....rupe2nye bersms ngan kwn hubby dia...aikkkk!!! nape plak ni???? bkn ape katenye suruh nengok2kan hubby dia bile dia xde kt sana...ishhh poyooo je kan...cam x trust plak...emmm lantakla janji aku dpt jumpe kwn aku.... :D


tu dia...time gambo sumenye menyibukkan diri...hehehe Ila wit anak2 dia dan sebelah tu LInda wit anak2 dia...
citer sal linda ni...sedey gak aku nengokkan...rupenye dah 5tawon jadik single mom...anak 5org tp yg no 1&3 duk ngan mak tiri dia kat banting...so dia jaga 3org je...katenye yg beso dah 13tawon & yg kocik 8tawon...4boy & 1girl...
aduyaiiii...kalo uolls tengok rmh yg dia duduk...mak aiiii...nak menangis la plak aku story ni...hikhikhik...jap jap aku amik mood dulu...tarik nafasssss.....lepaskannnnn...haaaaaaaa...
rupe2nye dia duk kat area kg kuantan, klg je...laaa xla jauh tp camne aku bleh xjumpa dia ek...duk kt C2 pun da 1twon lebih after rmh yg dia duk b4 this terbakar....sib baik ade hamba ALLAH yg baik ati bg duk kt C2...kalo idak xtau lah dia nak duk mane katenye...patutlah b4 this (dlm minggu nila) aku nak pegi rmh dia...byk alasan dia bagi...rupe2nye dia malu la kt kwn dia...aku kata wat pe nak malu....apa yg bleh aku tolong...aku akan tolong...haaa watpe ada kwn...kalo xleh tolong...betul tak uolls????
ishhh terasa keinsafan dlm diri aku ni....rupe2nya ada lagik org yg susah dibandingkan dgn idup aku ni...hikhikhik...sedey oooiiii...yelah dgn keadaan rmh yg camtuh (kecik) ...kalo bg aku mmg x selesa...haaa uolls bygkanla ek...emm xnak sedey2...akan aku bantu kwn aku ni setakat kemampuan aku la kan....
so pd ptg tu..weolls borak2 la hal masing2...bla bla bla bla...kahkahkah...kikikiki...cam2 citer yg kuar kan...citer 10tawon camne nak kongsi lam 2jam je??? betul tak???? so ari pun da maghrib...aku ngan Ila mintak diri dulu no...insyaallah akan aku buat gatering beso2 tuk 2org kwn aku ni...kira cam sambut MB bleh???hehehehe
salam peluk cium weolls....muah muah muahhhhhhhhhhhhh!!!!ade mase kita ketemu lagik...coz aku da tau mane nak carik LINDA & ILLA ni....zassss layannnn :D
p/s tuk RINA, CHA, YOYO & SUE ...kalo uolls nak contact no depa bleh la call aku ek....korang x rindu ke kt depa?????hihihihi soalan cepu mas ni????? nak details lagik about diorg...haaa korang tanya depa sndiri ek...hehehe

9 ulasan:

rizz berkata...

huaa so sweet kan gathering mber lama.nak gak jupe kwan2 skolah gak heheee

mazharalti berkata...

sonokknya dapat jumpa member lama....
nak jugak, nak jugak...
pastu duduk sengsama, bukak balik nostalgia....
so sweet...

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

JEJAK KASIH sgt nih kak ;D

hezesuze berkata...

mmg happening la time tuh...tp mase x mengizinkan borak2 lame2...

so weolls buat another date...tunggu je new n3 akak ek...

[-suziey-] berkata...

waa bestnye..adegan jejak kasih ni..syok syok syok:D

||| PöJìé PööH ||| berkata...

OMG..
It was sooo sweettt..
Byk story yg korg flashback kan..
Bestnyer..

mummYaeesh berkata...

linda tu tak nampak mcm ada anak 5 la..still cantik!soh la dia cari pengganti!woohoo..suka2 ati aku jek!

sWeEtdARLinG berkata...

nak komen tuk entry atas...

takleh nak komen entry atas...

yer 2-3 menjak ni, page internet mmg slow gila, nak loading page pun payah... gambar pun tak nampak, kosong jer... tapi arini elok plak

hezesuze berkata...

pojie : smmgnye byk story nak distorykan...x ckp 2jam tu..ari sabtu ni weolls smbung citer bleh...kikiki

mummy : mmg bdn dia maintain je...jeles i tau...emm x tau la da ada pengganti ke idak...

sweetdarling : betol betol betol...mmg sloooowwww gilerrr...bosan beb...