Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Februari 23, 2009

BeTaPa gEmBiRaNyA Ati...BiLe kWn yG LaMe MhILaNg kInI KeMbAli..

hai uolls...ishh nak luahkan kt n3 ni...betapa gumbiranya ati den ni haaaa....nak tau nape???? emmm kwn aku yg lama ilang...kira MIA (missing in action) ni haaaa...da kembali....iyolah..hampir 5tawon gak la x dgr kabo berita....tup2 2day aku dpt online ngan dia...ishhh mcm2 citer nak tnya...ko kat ner? da kawin ke blom? da ade anak ke blom? kawin ngan sape? da lame ke kawin? duk kt ner?..haaa bertalu2 soalan yg muncul dr mulut aku ni haa...
tpkan uolls...xpe xpe...kang online lama2 bil tepon melambungla plak kan....marah plak hubby aku kang...so weolls janji tuk jumpa esok hari...jeng jeng jeng...so just nak gi tau uolls je...betapala ati aku ni ssgtla gembiranya....x sabo rasanya nak jumpa diorg...
wokey ek...uolls tunggu je la erk...n3 terlatest yg akan aku hupdate kt blog ni arrr....yeh yeh esok nak jumpa linda & ila....lalalalalala!!!! :D
kwn aku...LINDA & ILA la yg akan ku jumpa esok hari...I can't wait 4 2morrow....

4 ulasan:

rizz berkata...

wah3..best gthering kwan lama kannn:)

hezesuze berkata...

yeh rizz...tunggu je la the big gathering is this saturday...hehehe

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

jelesnyer aku huhu tingin ank jumpa kak shima rakan masa kekanak dulu masa tue dok kat simpang tiga, gombak... adoaiii rindukan dia arr :(

||| PöJìé PööH ||| berkata...

bestnyer jmpa kawan lama..
mesti rundu sgt²..
byk mende nak dborakkan yer dak..
bestnyer..