Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Februari 11, 2009

PAPA tomyam

mlm td hubby aku ajak la plak mkn kat PAPA tomyam...emmm i follow...yelah kang x ikut kang menderhaka la plak kan kan...kan aku ni tgh on diet gitu...xnak la mkn yg berat2...so aku mkn @ meratah lauk je la...nasi??? tolak tepi...hehehe (padehal dlm ati ni memberontak nak nasi...nak nasi)... :(
ni dia lauk mjadi pilihat hubby ngan anak2 aku...sotong masak pedas, telur bistik, sop ekor & air laici kang...
telus bistik tu dah semesT nye tuk anak aku syafiqa...mmgla fav dia tu...so that nite aku just suapkan anak2 aku je...nengok x habis je tu yg aku just ratahlah ape2 yg patut...kang membazir x baik kan...
so citer about PAPA tomyam ni...haaa uolls bleh la cuba...seingat aku ada 3 cawangan la...kat bt2 jln kapar (brdpn dgn masjid), bt12 kapar & jeram...yg aku g ni caw kapar coz otw aku balik sg serdang...so drop by je la... bg aku mkn2 sodap2 jgak la...bleh diterima selera tekak aku ni...kalo ikut tekak uolls xtau la aku ek...yg penting mkn nyer halal... :D
kalo uolls ade tmpt2 mjamu selera yg nak dishare ngan aku...bleh la gi tau aku ek..kot2 hubby aku nak try la plak another place..manalah tau kan...g tmpat yg same je...jemu gak ek...sooo zasss layannnn :D

9 ulasan:

Miss Reezberry berkata...

sedap tu...menggigil tu uolsss..mnak makan le jap agi...sup je..akak diet ni

rizz berkata...

sedappnya tomyamm huhuuu

hezesuze berkata...

iyolah...ni tgh menggigil tahan nafsu makan...kikiki

linahilmin berkata...

i x leh la klu x mkn nasi.. laporrr... nampak na perut melayu!
semalam kita pun makan sup ekor, tp masak sendiri la..

[-suziey-] berkata...

my feveret tom yam..mesti g try nih..

hehe..salam singgah :)

hezesuze berkata...

welkam tu suziey.. :)

atikahsalam berkata...

cayalah bertambah pandai nak guna photoscape...

hezesuze berkata...

thanks again...atikah salam...wooohooo

atty's berkata...

sedapnya tomyam..