Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Februari 25, 2009

SeRanGan BaLaS FrOm yOyO..

ewah3...aku kene serangan balas dr yOyO...gedebusssssss!!!! emmm cam yOyO kate...TAG mengeTAG ni idop sorang blogger...TAG camnih baguih betol la..xyah nak jwp soalan byk2...kikikiki...


the rulesssssss is....jeng jeng jeng...

  1. Go to your photos folder in your computer.
  2. Go to the 6th folder of photos.
  3. Go to the 6th picture in that folder.
  4. Put the picture on your blog and description of it.
  5. Invite six friends to join the challenge.
  6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.
ya ampunnnn...ikut rulessss punye ikut...alamakkkk dptlah gambo ni...aduyaiiii napelah xkene gambo yg len...orait ape...gambo time kecik2...CUTE bah!!! hehehe da prasan da niiiiii...



skali tngok cam anak aku la plak...hahahaha...like mother like dughter...mana kuah x tumpah kalo x kene bajuuuu...kikiki

seingat aku.....emmm xhingat pun bile gambo ni diamik...setahu aku time ni umur aku 3tawon...meh aku citer ckit time aku kecik2 dulu...aduyaiiii otak ni kene flash back balik ni...jap ekkkk...wing wing wing...come 2 me...hehehehe

haaa..da ingat ckit da ni...mase aku kecik2 dulu...aku ni kuat merajuk...kalo nak sesuatu tu...mesT @ harusss dapat...kalo idak merajukkkkknye....alahaiiii anak ayah la katakan...biase la kalo da merajuk tu...mesT ayah aku akan dptkan jgak apa yg aku nak...bleh gitew???? tp xdelah aku merajuk sampai guling2 kt tanah...hehehe..sekadar menyepi je kt ceruk mane2...haaa tu da merajuk la tuuu...

ibu aku kata..aku ni mmg anak manja coz bile umur aku 4tawon baru ada adik...hehehe...sib baik ada adik kalo idak lah ni...manjeeee jeee...kan...tpkan uolls till now aku still manje wit ayah aku wlpon aku da married & have a kids...till now jgakla kalo aku mintak tu...garenti dpt punya lah...no no no...xdelah aku mintak yg bkn2....cth kalo aku mintak belanja weolls mkn ke...g jln2 bwak anak2 aku ke...haaa mesT ayah aku ON je...

wlpon mule2 tu ayah aku kate xnak @ xbleh...last2 mesT jadik punya...da tau daaa....hehehehe anw, aku sayang sgt kt ayah aku....muahhhhhh!!!!

ni aku nak serang TAG kepada....jengjengjeng....
  • Qlah (pagi2 da serang hendap aku...hehehe)
  • Rizz (dah jatuh cinta kt.....blog rizzz...)
  • Nuar (coz ada geng SAYAP katenye..camne nak joint ha...kikiki)
  • Pojie (suke bangat dgn editing gambo)
  • Kaisah (katenye aku da x follow blog dia...haa kaisah amik hang)

haaa amik uolls...jgn x amik....kikikiki zassss layannn :D

8 ulasan:

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Ohhh, ko tag aku yer Kak..?
Nah skrg amik kamu sudah kene tag blk!!
Serangan balas..
Jawabbb jgn xjawab...

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Hehehehe...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

hampeh aku kena tag wakakak

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

wah, very the down memory lane gbr tuh ;D

p/s: nuar dah pencen jawab tag r kak...kikiki.

hezesuze berkata...

Qlah : hahaha...padan mukeeeee

aikk!!! TAG pun ada pencen ek...hehehe

rizz berkata...

hehe da byk jawap tag ni..heh xpe t wat gak yer

mummYaeesh berkata...

wah..sexy uolss siap pegang bakul lagi tu..woohoo..

mazharalti berkata...

haa... amik ko... kena sejibik...
dusyummmmmmmmmm... hahahahahahah...

=> akan ku jawab tagmu... tungguuuu...
=> lambat sikit naa, tengah nak sesuaikan diri dengan tempat baru...